Galatasaray | Mayıs 2021 Seçimli Genel Kurulu

Sizce yeni başkan kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    55
Kafama takılan birşey var, eğer Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilirsem basketbolun bütçesi 13,5 milyon TL olur dedi sonra düzeltti bunu. Ne kadar olacak ki bütçe? Bazı arkadaşlar 2 milyon dolar demişti, bu tabi geçtiğimiz sezona biraz benziyor ama futbolda da epey bir küçülmeye gideceğiz gibi. Kemer sıkma politikası olacağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Daha çok erken tabi ama ben hala seçimin seyrinin değişebileceğini düşünüyorum.
 
Bir tweet gördüm, bundan önceki seçimde Dursun Özbek ilk 6 sandıkta hep Mustafa Cengiz'den fazla oy almış. Daha sonraki sandıklarda işler değişmişti. İlk sandıklarda kıdemli üyeler oy kullandı çoğunlukla o yüzden Eşref beyi tercih etmiş olabilirler. Ama yine de iyi fark yapmaya başladı. Fark kapanır mı bilmiyorum ama sonraki sandıklarda daha farklı sonuçlar olabilir.

Sonuç ne olur bilemem de o seçimde 2 aday vardı sonuçta burada hadi İbrahim beyi saymayalım 4 aday var. Yiğit beyin de güçlü olduğu sandıklar var galiba mesela. Metin bey de yeni üyelerden de oy alabilir. Keza Eşref beyin imajı ile Özbeğin imajı bir değil.
 
Oyların tam yarısını almasa da EH’nin oyların yaklasık yarısını %40-45’ini aldığı sandıklar oldu Elmasın bu oranda oy alacağı sandıklar bekliyor musunuz Yiğit Şardan’da ilerleyen sandıklarda py oranını artırmaz mı öyle olursa daha dengeli dağılır ilerleyen sandıklar
 
8’de 7’ye kıyasla daha yüksek oranda oy aldı yeşiller sandık sırası ile oy oranları arasında mutlak korelasyon da yok demek ki birinci sandıkta da görece zayıftı mesela EH
 
Şu an sayılan sandıklardan en az birinde Elmas önde çıkabilir sanki epey bir kırmızı gördüm ben
 

Üst