Galatasaray Yönetiminden Basketbol için Beklentileriniz

Öncelikle Ergin Atamanın kontratı bitmiş durumda yeni başkan Dursun Özbekin hocayla devam etmek istediğini biliyoruz ki zaten sponsorların hepsinin hazır oldugunu kendi ağzıyla söyledi.Erkek takımının tarihindeki en büyük sponsorluk olacağını belirtti bu da demektir ki çok çok iyi bir bütçeyle yeni sezona gireceğiz.Bundan sonrası Ergin hocaya düşüyor transferlerde nokta atışı yapmalı hata lüksü neredeyse yok.Hoca bu yıl oyuncular,sakatlıklar,maddi imkansızlıklar yüzünden çok yıprandı biz taraftarlar gibi.Bizim istediğimiz bütçemize göre takım kurulması kesinlikle bütçe dışına cıkılmaması cıkılırsa bile kaynak sağlanması ki diğer olumsuz haberleri duymadan sadece basketbola konsantre olmuş bir takım izleyebilelim bize en çok zarar veren oyunculara paralarının ödenmemesi ve ya geç ödenmesi böyle olunca hoca,oyuncular,taraftarlar basketbola olan konsantrasyonunu,ilgisini kaybediyor malesef.Bu takım belki 2 gömlek düşük oyunculardan kurulu olsun ama maddi olumsuzluk haberleri çıkmasın istiyoruz.
[video=youtube;xjq1Ipje6z0]https://www.youtube.com/watch?v=xjq1Ipje6z0[/video]

Şimdi de Basketboldan sorumlu yöneticin! ile genç bir takım oluşturmak istiyoruz diyorsun !
Yalancı herif !!
 
Şuan'a kadar gördüklerime göre yazıyorum,istifa etmeleri zaten bu isteğimi bizzat taraftar 2016'ya girmeden salonlarda dile getirmeye başlayacak
 
Istifa etmeleri
istifa etmeleri istifa etmeleri
istifa etmeleri istifa etmeleri istifa etmeleri
istifa etmeleri istifa etmeleri istifa etmeleri istifa etmeleri
 
Futbol kulübü olduğunu idrak etmiş halleri mi bu? Futbolun f sinden dahi anlamayan bir avuç sirk gostericisi kaldı ki basketbol denen bi şubeyi hatırlayacaklar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gelirlerin artırılması

Denk bütçe .Gelirleri hesaplıyorsun sabit giderleri çıkarıyorsun ne kadar paran varsa o kadarlık takım yapıyorsun.

Kombine kart çıkarmaları yaklaşık 10 yıl olacak saha içi hariç bunu başaran yönetim olmadı saha içinde bile sorunlar var.Bir kart çıkaracaklar üzerinde salondaki koltuk numarası yazacak o kartı satın alan tüm sezon maçlarını o kartın üzerinde yazan koltuk numarasına sahip koltukta maçtan 5 dakika önce salona girse bile izleyecek .Bu durum saha içi koltuklara özel olmayacak .Kombine kart böyle birşey basketbolda henüz yapabilen olmadı

Küçük bir mucize olurda kombine kart çıkartabilirseniz doğal olarak saha içi dışında pek talep olmayacak çünki senelerdir kombine diye salona sezonluk giriş pasosu satılıyor .Bu durumda bu sene ilk kez kombine kart çıkardığınızın altını iyi çizmeniz lazım.Bir de özendirmek adına her kombine alana ufak bir ürün paketi güzel olur.Basketbol taraftarına özel tshirt atkı seti mesela.Kırmızı ağırlıklı olur herkes maçlarda onu giyer ambiyans da güzel olur.

Ayrıca ayda bir organizasyon yaparsın kura ile birkaç kombine sahibi oyuncularla yemek yer koçla kahve içer ne bileyim.

En sevdiği takım sporu basketbol olan Galatasaraylı bir taraftar kitlesi oluşturmak en azından en az futbol kadar bsketbolu seven diyelim ..kombine kart çıkarmak vw diğer etkinlikler bu amaca da hizmet eder ama başka neler yapılması gerekiyorsa yapılmalı

Böyle bir kitle oluşturabilirsen zaten kapitalist sistemin kuralları gwreği spnsor gelirlerin çeşitlenir ve artar zaten

İyi bir scout ekibi yetiştirmek için orta vadeli bir plan yapmak bir ekip oluşturmak ve gerekli eğitim görgü bilgi her ne ise önce eğitilmelerine sağlamak sonra istihdam etmek tamam altyapı falan zor işler ama en azından bunu yapalım.

Basketbolu kendine dert etmek mesela şu forumdaki ortalama bir Galatasaraylı kadar edilse diğer maddeler zaten kendiliğinden hal olabilir.
 
Burada işi gücü olmayan , sürekli saçma sapan maçları izleyecek kadar basketbol düşkünü bir çok adam var. 3-4 kişi rangeiniz yüksek olamaz. Sonuçta bu 3-4 kişi de insan. Bu yüzden buradaki adamların veritabanlarından , bilgilerinden yararlanın. Buradakiler X isimli oyuncuyu söylediklerinde incelemenizden zarar gelmez.
Bİr de şu benim koltuğun olduğu taraftaki bzauka gibi olan kameraya bi çözüm bulun. Askılı kamera filan kullanın. Sahanın dibinde sahayı göremiyoruz resmen. Nasrettin hoca fıkrası gibi olduk bütün sezon bu yüzden.
 
dursun ozbek ikidir konusmasinda seyrantepeye yapilacak yeni salon'dan bahsediyor. basketbol takimimiza sanki muthis bir ilgi varmis gibi salonu ulasimi zor merkezi olmayan bir yere yapmak ne kadar dogru? insanlar oraya futbol icin bile gitmezken nasil bir ilgi bekleniyor? basket takimimiz ipekci'den koparilmamalidir. ha illa yeni salon sart ise guzel bir nokta da arazi bulun kardesim cok mu zor. mecidiyekoy'den koparip seyrantepeye surdunuz taraftari bari ipekci'ye dokunmayin.
 
mecidiyeköy'de döküntü bir stadyumda 7000 ortalamayla maçlar oynanırken de seyrantepe'ye stadyum mu yapılır k,m gidecek oraya diyenler vardı, en kötü zamanımızda 35.000 kombine satıldı ulaşım sorunları tam giderilememiş olsa da bu sezon ki döküntü kadroya rağmen iyi bir taraftar ortalaması var, aynı durum basketbol içinde geçerli olacaktır, futbol ve basketbol maçları aynı güne denk geldiğinde oldukça hatırı sayılır seyirci ve gelirler elde edilebilir, seyrantepe haricinde başka bir yere salon yapmanın zaten olasılığı yok şu aşamada..
 
Bugün divan toplantısın Can Topsakal'ı üzülerek dinledim. Alt yapıdan oyuncu çıkardıkça bütçeyi düşürebiliriz dedi. Nasıl bir mantıkla söylenmiş bir söz aklım almıyor. Hadi diyelim süper bir oyuncu çıkardın, iyi para vermezsen nasıl elde tutacaksın?

Yönetimlerin görevi bütçeyi düşürmek değil yükseltmektir. Rakiplerin bütçelerini tek tek söyleyip bizim ne kadar az bir bütçe ile kadro kurduğumuzu anlatmak yerine onların seviyesine nasıl çıkarız onun hesabını yapmak lazım.
 
Bugün Can Topsakal'ın söylemlerini dinleyince önce Galatasaray'ımız için sonrasında Ataman için üzüldüm. Senin rakiplerin 21 milyon dolar bütçe ortaya koyarken sen çıkıp 6 milyon dolarlık takım kurduk ama bu bütçelerde kalmak zor giderek düşüreceğiz diyorsun. Bunu söylerken de altyapıdan oyuncu çıkaracağından dem vuruyorsun. Haksızlık etmek istemiyorum ama bu gerçekten gülünç durumdur. Sen kendi başarıszlığını vizyonsuzluğunla birleştirip gelmiş gerçek gibi anlatıyorsun. Yani demek istiyorsun ki futbol harici branşlar bize yük buralarda öylesine mücadele etmek lazım. Ben sadece şunu söyleyeceğim ki bu yönetim umarım en kısa zamanda görevden ayrılır. İçi boş , basketbol bilgisinden uzak söylemler ve fikirler ile Galatasaray'a zarar vermekten başka bir işe yaramıyorlar.
 
Daha önce de dediğim gibi koca Galatasaray Spor Kulübü'nde Ergin Ataman ve Ekrem Memnun dışında herkes çizgi film karakteri gibi geliyor bana.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
"Galatasaray, Eurocup'ı kazanıp Euroleague'de oynama hakkı kazanırsa Ünal Aysal, basketbol takımına sponsor olacak." Fotospor
 

Üst