Geleneksel Adalar Organizasyonu (7 Temmuz Pazar - Heybeliada)

Arkadaşlar merhaba,

2 yıldır büyük bir zevkle gerçekleştirdiğimiz ve bunu gelenekselleştirmeye çalıştığımız ve bence başardığımız Adalar organizasyonunu bu sene de gerçekleştirmek için arkadaşlarımızla konuştuk ve 7 Temmuz tarihinde karar kıldık.

Giriş eski konularla benzer oldu belki ama buradaki güzel insanlarla eğlenmek adına bırakın 3 senedir aynı şeyleri yazmayı 20 sene bile bıkmadan usanmadan yazmaya razıyım ve gerçekten çok mutlu olurum. 3 sene değil 15-20 seneleri görmeyi Allah nasip eder inşallah bize.

Daha önceki iki organizasyonumuz gerçekten çok özel anılara sahne oldu. İlk organizasyonumuz meşhur 3 Temmuz tarihindeydi ve o gün hayatımızın en eğlenceli günlerinden biriydi sanırım.

Geçen sene ise 8 Temmuz tarihinde gittiğimiz Adalar'da büyük bir kaşıntı salgınıyla karşı karşıya kalmıştık. Hemen hemen çoğumuzun vücüdunu kıpkırmızı hale getiren minik hayvan dostlarımızı bu sene Adalar'da görmek istemiyoruz. Lütfen ayrılın oradan. :)

Bu sene ben yine çok özel bir gelişmenin olacağına inanıyorum. Beklentimi yüksek tutuyorum. Bu beklentiyle hepinizi GSBasket.Org Yönetimi ve ailemizin her bir ferdi adına 7 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğimiz Adalar organizasyonuna davet ediyorum.

Gün yaklaştıkça ulaşım ve gün içi organizasyonlarıyla ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız. Genel olarak oturup sohbet edeceğimiz, mangalımızı yapacağımız, yiyip içip yatacağımız, şampiyonluğumuzu basketbol konuşarak doya doya kutlayacağımız, kıran kırana geçen ve gelenekselleşen Real Madrid-Barcelona voleybol maçlarını gerçekleştireceğimiz ve yeni gelen arkadaşlarla birlikte kaynaşacağımız bir gün olacağını size temin edebilirim.

Gelecek arkadaşlar isimlerini alttaki iletişim kanallarıyla bize bildirebilirler;

- Bu konu altına mesaj yazarak,
- Forumdan yönetici arkadaşlara özel mesaj göndererek,
- Bu mesaj içerisinde ismi geçen herhangi bir arkadaşımıza Facebook, Twitter veya diğer yollardan ulaşarak.

Önemli Not: Daha önce herhangi bir organizasyonumuza katılmamış olan arkadaşları aramızda görmekten ayrıca mutluluk duyacağız.

Adalar Organizasyonu Listesi

1 - Aras Kafkaslı
2 - Arca Yıldırım
3 - Arda Ezer
4 - Cem Erman
5 - Ernoyan Çavdar
6 - Kerem Seçer
7 - Onur Uncu
8 - Onur Yavuz
9 - Önder Çiçekoğlu
10 - Savaş Karadağ
11 - Şamil Turançiftçi
12 - Tanju Çiçek
13 - Uğur Yılmaz
14 - Uğur Güven
15 - Volkan Kızıltaş
16 - Yiğit Çelebi
17 - Burak Eyvel
18 - Akın Topoğlu
19 - Furkan Şenbabaoğlu
20 - Can Kırımlıoğlu
21 - Kaan Horuzoğlu (Mangalcıbaşı - Evinden aldırırız gerekirse.)
22 - Barış Erenkara
23 - Yunus Gökyıldız
24 - Özgür Seyrekbasan
25 - Mati Çiçekoğlu (Onur konuğumuz)
26 - Mehmet Tunçer
27 - Eren Loğoğlu
28 - Ali Erdem Güntepe
29 - Burak Alp Gürkey

Ortak karar aldığımız arkadaşları yazdım şimdilik. Geleceğini bildiğim ama kendilerine sormadan yazmak istemediğim bir sürü kardeşim ve arkadaşım var biliyorum. Onları henüz yazmadım diye alınmasınlar ve tek tek konuşacağım hepsiyle. :)
 
25 Yaşındayım üsküdar da doğudum büyüdüm belki inanmazsınız ama hiç adalar a gitmedim. ne biliyim ya kısmet olmadı galiba yada aklıma gelmedi :)
 
Sorun olmaz tabi. :)

Önder ağabey Mati ile ilgilenecek birçok arkadaşımız olacak mutlaka. Başta ben. Beni seven türünün tek örneği :)
 
Güzel bir organizasyon olacak her zamanki gibi. Geçmiş organizasyonlardan farkı daha fazla yeni yüzle tanışacağız gibi duruyor. Umarım gelmeye niyetlenen arkadaşlar, kafalarındaki soru işaretleri nedeniyle son anda bir gerekçeyle katılmamazlık yapmazlar.

Bu tür organizasyonlara çok değer veriyorum çünkü gerçek hayatla sanal ortamda çok farklılık gösterebiliyor insanlar. Örneğin; düşünceleriyle birçok kişinin tepkisini toplayan Onur Gürel, gerçekte çok iyi birisi olduğunu hissettiriyor ya da Aras Kafkaslı. Kadın basketbolunu en iyi ben bilirim (!) havası ile "evlat olsa sevilmez" izlenimi bırakırken günlük hayatta şeker gibi birisi. Tabii örnekleri çeşitlendirmek mümkün.

Gelin şampiyonluğun keyfini doğayla başbaşa kutlayalım, Kaan´ın pişmemiş etlerini yemeye kendimizi mecbur kılalım ya da bir an vajeteryan olduğumuzu hatırlayıp ekmek arası domates yiyelim. Zaten önemli olan ekmeğimizi paylaşmak değil mi...
 
Bu sene için bir acaba demiştim organizasyonun olup olmayacağı konusunda. Geçen sene kaşınma sorunundan dolayı yüzler düşmüştü çünkü doğal olarak. Ama gene de herkes sağolsun bu güzel organizasyondan vazgeçilmemiş

Bu ekip ile tribün olarak çok az geçmişi olan veyahut bugüne kadar hiç bir organizasyona katılmamış olup buraya gelmeyi isteyen ama çekinen insanlar varsa bunu hiç dert etmesinler. Her zaman belirttiğim gibi, burası gerçekten çok güzel bir aile ortamı. Ben de bu güzel ekiple seneler önce ilk organizasyonuma katıldığım zaman biraz çekinmiştim ama şimdi bu güzel aileden bir sürü dost, kardeş, abi kazandım. Kimse yabancılık çekmez, içinde en ufak bir şüphe olmasın bu konuda. Kesinlikle zevk alacağınızdan eminim.

İlerleyen günlerde buraya hem Kabataş hem Bostancı hem de Kartal üzerinden binilebilecek vapur ve motorların saatlerini yazarız detaylı olarak.

Organizasyon için şimdiden teşekkürler, Pazar günü görüşmek dileğiyle..
 
Sizi de ekledim Eren Bey. Siz gelince Real Madrid-Barcelona voleybol maçlarının havası da değişir sanırım. Rekabet arttı. :)

Arkadaşlar listeye ismini eklemeyi unuttuğum varsa bana yazabilir. Listede olup da gelmeyecekler de bana yazabilir.

Son olarak da Büyükada'da kaşıntı sorunu olabilirmiş. Öyle olursa adayı değiştireceğiz. Burgaz veya Kınalı olabilir. Karar veririz gün yaklaşınca.
 
Yahu Kerem rekabet nasıl artacak, geçtiğimiz sene zaten yenmiştik, şimdi daha da güçlendik.
Real cephesinin bir transfer yapması lazım ki, bu sene mücadele sertleşsin.

Sizi de ekledim Eren Bey. Siz gelince Real Madrid-Barcelona voleybol maçlarının havası da değişir sanırım. Rekabet arttı. :)

Arkadaşlar listeye ismini eklemeyi unuttuğum varsa bana yazabilir. Listede olup da gelmeyecekler de bana yazabilir.

Son olarak da Büyükada'da kaşıntı sorunu olabilirmiş. Öyle olursa adayı değiştireceğiz. Burgaz veya Kınalı olabilir. Karar veririz gün yaklaşınca.
 

Üst