Geleneksel Adalar Organizasyonu (7 Temmuz Pazar - Heybeliada)

Bu ada gezilerimizin olduğu gün çok önemli olaylar patlıyor nedense

İlk sene 3 Temmuz 2011'de şike olayını Şamil ve Aras abininin telefonundaki internet aracılığıyla kahvaltı anında öğrenmiştik.
İkinci sene Arca'nın telefonundan Hawkins Galatasaray'da haberini öğrendik.
3. sene yoksa Spanoulis mi ? ?
 
keske bende Istanbulda oturuyo olsaydimda katilsaydim sizlere.. insallah bir gün yerlesecegim o sehire her hafta sonu Galatasarayimin maclarinada gidecegim..
 
Şehir dışından gelenler de var Hülya Hanım. Bu sefer olmadı ama bir başka organizasyona mutlaka bekleriz. Sizin için zor olabilir ama şartları zorlayabilirsiniz bir dahakine. :)
 
Can Heybeli´deki yer geçen sene adada gittiğimiz gibi halka açık bir yer mi yoksa özel bir tesis mi? Orası daha mantıklı duruyor sanki, voleybol için file ile uğraşmayız. Tabi önceden gidip yer kapmak gerekecek malum pazar günü adalar insan doluyor.

Müsait olup da gelmeyen Spanoulis göremesin inşallah!

Aynen Önder abi, Büyükada'da olduğu gibi herkese açık bir yer. Sistemi Büyükada'nın hemen hemen aynısı.
 
Gelin pisman olmazsiniz tam tersi cok guzel anilar ve arkadasliklarla ayrilacaksiniz oradan. Bir de Real'lilerin dustugu durum var ki o basli basina bir hikaye..
 
Kaan gelmene sevindim senin de. Aç kalmayacağız demek. :)

Tekrarlamak gerekirse Heybeliada son kararımız. Ya vezir olacağız ya rezil.
 
Gelmeyi, hepinizle tanışmayı çok isterdim ama malesef mesafeler ve mecburiyetler izin vermiyor.Yine de hepinize iyi eğlenceler :)
 
Vay Onur abi pismemis etler mi oldu simdi. Cok kirildim cok :)

Mangalın uzağında durup pişmemiş (!) etleri yemek çok güzel oluyor be Kaan. : ) Şaka bir yana gelecek olmana çok sevindim. Maçlardaki görüşmeler ayaküstü ve telaşlı oluyor ne yazık ki. Bir de ben kayboluyorum bazı bazı. Bu sefer risk var, ormanda kaybolursam bulamazsınız da... : )

Bir de gelecek arkadaşlar Kerem´e ya da bana özelden telefon numaralarını bildirirse pazar sabahı olacak buluşmada organizasyonda sıkıntı çekmeyelim.
 
Arkadaslar benim gelecegim hala kesin degil. C.tesi gunu Bursa da olacagim kuzenimin dugunu icin. Eger gece donen bir arac bulursam gelecegim. Simdilik o arac var gozukuyor ama yine de kesin konusmamakta fayda var.
 
Arkadaşlar gidiş saatlerini belirledik. Her durak için irtibat kurulacak kişiyi yazacağım yarına kadar.

09:00 Kabataş
09:20 Kadıköy
10:20 Varış

Aynı vapur oluyor bu.

09:00 Bostancı
09:55 Varış

Bostancı grubu daha erken gelip bize yer ayarlayacak. :)

Bir de arkadaşlar seferler arasında biraz saat farkı var. Geç kalan arkadan gelir. ;)
 
Bende geliyorum İnş Kabataş dan gelen 9:00 binerse Kadıköy de 9:20 yazıyor yani aynı vapur :) Ben kadıköy den binerim Beni bulun :D
 
Gelmek isterdim ama gelemem sanırım. Gidiş saati çok ters o saatte uyanık olmam mümkün değil.:D Sabah erken kalkıp Kadıköy'e gitmeye üşenirim ben. :D Neyse sağlık olsun. İnşallah giden abilerimiz ablalarımız, eğlenirsiniz mutlu ve eğlenceli zamanlar geçirirsiniz :)
 

Üst