Görüş ve İstekler

Erdal Avcı' Alıntı:
3 Tane sorum olacak yöneticilere sitenin son haliyle ilgili:

1-Sitedeki bu yaş problemi ne zaman düzeltilecek yaşımız profilimizde ne zaman görünecek?

2-Ceza tahtasında eskiden hangi yöneticinin kime ceza verdiği açık açık yazılırdı şimdi hepsinin altında Gsbasket.org yazıyor.Bu neden değişti?Ceza verenin adı yazılmasından çekindiğinizi için mi?

3-Evren Yılmaz adlı saygıdeğer üyemizin yine hesabı dondurulmuş ve açıklanmamış.Ortada da cezalık bir şey yokken.Bunu ne sebeple yaptınız ve cezayı geri alacak mısınız?


Kolay gelsin...
:)

2- Ceza tahtasına bundan sonra sadece gsbasket.org üye ismiyle mesaj yazılacak. Sebebi de gayet açık, Burada hiçbir yönetici cezayı keyfi vermiyor. Forum kurallarına aykırı sebepler yüzünden veriliyor. Ama her ceza veren yönetici bin tane özel mesajla taciz ediliyor. O yüzden artık gsbasket.org ismi ile cezaları yazacağız.
 
Sitenin ana sayfasında takımalrımız ile ilgili bilgiler var. Kadro bilgilerini tamamlamamız mümkünmü? Geçen sene kadromuzda olup şu anda olmayanlar kadroda gözüküyor bu seneki transferlerimiz hala gözükmüyor.
 
Sitede bir nostalji bölümü oluşturulmasını istiyorum.Eski oyuncuları, eski kadroları konuşabileceğimiz.Eski günleri bize hatırlatan bir bölüm.Daha çok sitedeki yaşı ilerlemiş üyeler tarafından ilgi göreceğini düşünüyorum.Başta ben ve Sühan Bey olmak üzere gençlerin de ilgisini çekecektir.
 
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Sitede bir nostalji bölümü oluşturulmasını istiyorum.Eski oyuncuları, eski kadroları konuşabileceğimiz.Eski günleri bize hatırlatan bir bölüm.Daha çok sitedeki yaşı ilerlemiş üyeler tarafından ilgi göreceğini düşünüyorum.Başta ben ve Sühan Bey olmak üzere gençlerin de ilgisini çekecektir.
Tonguç bey forumumuzda "Alpaslan Dikmen ve Eskilerden Kim Kaldı" diye bir bölüm var, orası bashettiğiniz gibi bir bölüm, işinizi görür sanırım :) .
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Tonguç Sarp Gavtoğlu":3ubyyb9k]Sitede bir nostalji bölümü oluşturulmasını istiyorum.Eski oyuncuları, eski kadroları konuşabileceğimiz.Eski günleri bize hatırlatan bir bölüm.Daha çok sitedeki yaşı ilerlemiş üyeler tarafından ilgi göreceğini düşünüyorum.Başta ben ve Sühan Bey olmak üzere gençlerin de ilgisini çekecektir.
Tonguç bey forumumuzda "Alpaslan Dikmen ve Eskilerden Kim Kaldı" diye bir bölüm var, orası bashettiğiniz gibi bir bölüm, işinizi görür sanırım :) .[/quote:3ubyyb9k]


Şamilciğim teşekkür ederim.Ben dediğin bölüme baktım.Fakat orası basketbol için ayrılmış bir bölüm.Benim kastettiğim futbol ile ayrı bir bölüm olması.
Yani yakın geçmişten 70li 80li yıllara kadar konuşabileceğimiz bir bölüm.
 
24-25-26-27 Eylül günleri herkesin avatarı Alpaslan Abinin resmi olabilir mi yada site girişi için güzel bir resim vefa güzel bir şey unutulmamalı büyükler yinede en iyisini bilir

saygılarla
 
GSbasketorg adında twitter hesabınızın açılmasını öneriyorum. Takipçileriniz zaten duyuru ile arttırılır. Böylelikle GS maçlarını sitenin bakımı ile ilgili duyuruları ilk ağızdan öğrenmiş oluruz. Dün bir ara bakımdan dolayı siteye giremedim. Bunun dışında basketbol başta olmak üzere tüm spor organizasyonalrımızın davetleri taraftara yapılabilir.
 
Forum ana sayfasındaki virüs temizlenmiş ama ana sayfa da yani gsbasket.org'ta hâlâ aynı virüs hatası alıyorum. Bir de dünkü güncellemeden sonra da altta YKP bölümü var, sazan gibi hemen tıkladım ama bir numara olmadı. Uğur bize olta attı galiba.. :)
 
Kendini yönetici sandın dimi hemen Barış :) 2 gündür forumla ilgileniyorum.Sonunda güncelleme bitti virüstende kurtulduk(pek virüs sayılmaz).

Bugün anasayfayla ilgileneceğim.
YKP linkide kalkacaktır.
 
Hangi boyutta olursa olsun bir türlü avatar resmi gözükmüyor zannedersem avatar resimleri konusunda sorun devam ediyor :roll:
 
Çok uğraşmama rağmen bir türlü avatar resmim gözükmüyor avatar resimleri konusunda sorun devam ediyor ya da ben beceremedim avatar eklemeyi :roll:
 
Tugay, bu düşünce yakında hayata geçirilecek zaten.

Onun haricinde bazı bölümlerle ilgili değişiklikler de yapılacak. Bu konularla ilgili aramızda fikir birliği oluşmasını bekliyoruz.
 
tek isteğim formasını satanların başlığının kaldırılmasıdır. Gerçekten onlar artık bizim futbolcumuz değildir. Böyle güzel sitede böyle forma satanların başlığının olmaması lazım diye düşünüyorum
 
Yeri burası değil zannedersem ama bulamadım bir türlü. Ben siteye üye olduğum e-posta adresimi değiştirmek istiyorum da, bir türlü beceremedim. Yardım edebilecek biri varmı acaba ?
 

Üst