Gündeme Dair

Re: Gündeme dair

Emre Yüksel' Alıntı:
karl malone'un olduğu yerde mehmet okur nasıl 1. olur diye girdim baktım ama memo'yu pivot , malone'u pf mevkiine koydukları için olabilmiş.. mehmet okur pivot çünkü.. normal.. potaya 5 metreden yakın bir yerde görülmedi 5 senedir.. O ayrı..

Valla şaka maka gerçekten 5 metreden yakın görmedim adamı yahu :p
 
Gündem;

* Artık konuşulan Melo'nun takas olup olmayacağı değil nereye gideceği.. Denver'ın trade kararı verdiğini ama aceleye getirmek istemediğini yazıyorlar.. Genç oyuncularla, 1. tur draft haklarıyla ilgilendikleri söyleniyor..

* Bu yıl sadece 3.48 milyon USD ye oynayacak olan ve önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek Marc Gasol en iyisini yapmaya yemin etmişmiş.. Ben de vergilerle beraber 3,48 e oynasam NBA de yemin ederim kontrat sezonumda.. Uzun oyuncu her zaman değerlidir.. Önümüdeki yaz en az 2 katına imza atar sanyorum..Zaten Memphis'in yaz gelmeden kontrat uzatma teklifini yapacağı söylenmekte..

* Cleveland, Jawad Williams ile anlaşmış, adamı ilk defa duydum ama sırf Cevat diyebilmek için buraya yazıyorum. Hadi oğlum Cevat..

* Joakim Noah, şehri ve takımı çok sevdiğini, yeni coacha da enterge olduklarını , bu sene her şeyin daha iyi olacağını söylemiş.. Yeni koç Thibodeau'nun Del Negro'dan kötü olma şansı olmadığından, her şeyin iyi olacağına katılıyorum..

*Daha cazip teklifler olmasına rağmen Miami'yi seçen Mike Miller şampiyon olmaya geldim demiş, mantıklıdır.. Gelirken yanında sahibi olduğu 10-12 tane köpeği de getirdi mi acaba..

*Ben Gordon, T-mac i övmüş.. Bunlar boşa haberler.. T-Mac'i ne övüyorsun. Sakatlanmayacağının garantisini veriyorsan bir anlamı olur bu lafların..

*Tony Parker, gelecek yaz Avrupa şampiyonasında Fransa için oynayacağını açıklamış.. Yandık..

*Yi Jianlian yakında Çinli meşhur bir kızla evleneceğini söylemiş.. Ama isim yok.
Çinli meşhur kız da kimse artık..
 
Gündem;

*Melo için Knicks, Nets, Sixers ve Clippers'tan sonra Roxkets'ın da devrede olduğu söyleniyor.. Başta Kevin Martin olmak üzere fedakarlık yapmaya hazırlarmış.. Bu arada Rockets, regular season maçlarında , her ne olursa olsun Yao'nun 24 dakikadan fazla oynamayacağını, mutlaka korunacağını, kollanacağını açıklamış.. Private Protection..

* Chris Paul , Orleans'ı çok seviyorum demiş.. Ben de çok seviyorum ama bu sene de başarısız bir sezon olursa ki öyle görünüyor, bence CP3 de yavaş yavaş pirelenmeye başlar..Süperstar hamuru var, başarısızlığa çok fazla katlanamaz..

* Marcus Camby'ye kariyerinin son kontratını Blazers ile yapıp yapamayacağı sorulmuş, o da rotasyonda olduğum sürece olur demiş.. Devam o zaman..

*Iverson'a Çin'den gelen teklif vergilerden sonra 2 milyon USD imiş.. Haliyle reddetmiş..Allen Baba 2 milyona uçağa binmez, bırakın Çin'e gitmeyi.. Adamın sponsorluk anlaşmalarına baksınlar para teklif ederken.. Kendilerine güldürmesinler çinliler..

* Kontratı fesh olan Eric Dampier'ın 3 taliplisi kaldığı söyleniyor, Hawks, Nuggets ve Heat.. Salary uygun düşerse O da Miami'yi tercih eder herhalde.. Işığı gören geliyor..

* Fesenko sağa sola gidecek deniyor ama adam sınırlı serbest.. Başka birinin verdiği kontratın aynısı verirse Jazz adamı tutabiliyor, bu yüzden durumu biraz sürüncemeli..Bu arada Jazz, Earl Watson ile anlaşmış..

* Bir ara Cleveland'ın önemli parçalarından olmasına rağmen son yıllarda sesi soluğu çıkmayan Pavlovic'in Real Madrid'e gideceği söyleniyor..

*Bogut onlara saygısızlık etmek istemem ama bench'ten hiç bir katkı gelmiyor demiş.. Çorba gibi takım olduğu için bu söze kimin alınması gerektiği bile belli değil..

* Rus Mozgov bugün Knicks idmanında olacakmış ama Eddy Curry hala piyasada yokmuş.Adam ta Rusya'dan geliyor yahu..Curry'den 3 haftadır haber alınamıyor yazmış NY POST. Doğru, yanlış bilemem.. Bir ara da bizim Iguodala kaybolmuştu, sonra çıktı ortaya.. Las Vegas'ta kumar onuyordur, döner..

*Anti-semitik saldırılara maruz kalan, NBA in ilk İsrailli oyuncusu Omri Caspi'ye destek yağıyormuş.. Polis şüphelilerin güvenlik kameralarında maskeli olarak tespit edildiğini söylemiş..
 
Gündem;

*Dampier bilmecesi çözüldü ve veteran-minimum kontrat karşılığı, O da Miami uçağına bindi.. Çok doğru bir hamle daha.. Yarın Orlando ile oynarken Howard'ın arkasında duracak bir duvar lazım olacak..

* Bulls, Noah'ı kaçırmamak için kontrat uzatma teklif edecekmiş..

* Melo bilmecesi çözülemiyor.. Sırayla bütün takımlarla adı çıktıktan sonra Denver'ın cazip bulduğu bir teklif yok deniyor.. Melo da sözleşme uzatmıyor.. Sene sonuna kadar bekleyip yürüyüp gidebilir de.. Ama Denver'ın mutlaka takas yapması lazım.. Elinde çok değerli bir parça var ve kullanamıyor.. Takas mantıklı.. Cap de istediği kadar boşluk olsun, istediğin gibi bir adam alamayabilirsin, iyi bir FA bulamayabilirsin ama takas masasına oturursan kontratlı ve kontratsız tüm oyuncular bir seçenek haline gelir..

* Rashas McCants ile ilgilenen takımlar var.. Bir kontrat çalacak..

*Ime Udoka, Celtics ile deneme idmanları yapıyor. Celtics, C.Mobley ile ilgilenmeyecekmiş.

* Arenas'ın süper döneceği haberlerine devam..

*Oyuncu sendikası ile NBA yönetiminin anlaşmasının zor olduğu ve ufukta bir grev göründüğü yazılmış..

*68. all-star'ın Los Angeles'ta olması söz konusuymuş..

* Yeni Zelanda guardı Kirk Penny'nin San Antonio tarafından istendiği yazılıyor..
 
ntvspor'dan alıntı ;

Geçtiğimiz ay Denver Nuggets'dan ayrılmak istediğini dile getiren Carmelo Anthony, birkaç gün sonra başlayacak hazırlık kampından önce takasının gerçekleşmesi için Nuggets'ı zorluyor.

Yaklaşık bir aydır, Anthony'e gelen teklifleri otomatik olarak reddeden Nuggets, yıldız kısa forvetin fikrini değiştirmesini bekliyordu. Ancak son birkaç günde yaşanan gelişmeler Nuggets açısından hiç de iyi değil. Başta Anthony'nin menajeri Leon Rose olmak üzere, Anthony cephesi, Nuggets'ın hazırlık kampı başlamadan önce bir takas gerçekleştirmesi için baskı yapıyor.

Anthony, Ağustos ayında Nuggets'ın kendisine yaptığı 3 yıllık 65 milyon dolar değerindeki sözleşme teklifini reddetmişti.
Carmelo'yu kadrosuna katmak için çabalayan takımlar arasında Bulls ile Knicks ön plana çıkıyor. New Jersey Nets ise favori pozisyonunda.

Nuggets, süper yıldızın karşılığında genç ve pazar değeri yüksek olan bir oyuncunun yanısıra, 2011 yazında sona erecek bir kontrat ve ileriye yönelik birinci tur draft hakkı istiyor. Joakim Noah'ı kaybetmek istemeyen Bulls, Luol Deng, Taj Gibson ve bir draft hakkından oluşan bir paket önerirken, Knicks ile Nets'in takas önerileri Nuggets için daha cazip.

Knicks'in genç ve değerli oyuncular olarak görülen Anthony Randolph ve Danilo Gallinari'den birinin yanında, Eddy Curry'i teklif edeceği konuşuluyor.

Nets ise 2010 Draft'ında 3. sıradan seçtikleri Derrick Favors'a ek olarak, kontratı sezon sonunda bitecek Troy Murphy ve en az bir adet de ilk tur draft hakkı vermeyi planlıyor. Knicks ile Bulls'un tekliflerinde kontratı bitecek olan Murphy ile Curry arasındaki en önemli fark, Murphy'nin bu sezon da takıma önemli katkı yapacak olması.
 
Dampier-Heat birlikteliği suya düşmüş.

Bu arada gözümden kaçmış Delonte West -> Celtics. Çok iyi hamle bana göre, Ray Allen'ın önüne bile geçer aklı başında oynarsa.
 
Bu amerika basını türk basınından daha beter valla...=)Bir sürü haber çıkıyor.Hepside birbirinden farklı...Nuggets yönetimi Melo ile yeniden anlaşmak için herşeyi yapıyor-2011 yazında serbest kalıp gittiğinde eli boş kalmamak için bir an önce takasını istiyor.Melo Nets te oynamaya sıcak bakmıyor-sonra ikna olup teklifi kabul ediyor.Bulls Noah ı istedikleri için Melo takasından vazgeçiyor-sonra bir bakmışsın en iddalı 2. takım oluyor vs...Hergün farklı bir haber.Hangisine inanacağımızı şaşırdık.Ne oluyorsa bir an önce olsun sıktı artık!
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Bu amerika basını türk basınından daha beter valla...=)Bir sürü haber çıkıyor.Hepside birbirinden farklı...Nuggets yönetimi Melo ile yeniden anlaşmak için herşeyi yapıyor-2011 yazında serbest kalıp gittiğinde eli boş kalmamak için bir an önce takasını istiyor.Melo Nets te oynamaya sıcak bakmıyor-sonra ikna olup teklifi kabul ediyor.Bulls Noah ı istedikleri için Melo takasından vazgeçiyor-sonra bir bakmışsın en iddalı 2. takım oluyor vs...Hergün farklı bir haber.Hangisine inanacağımızı şaşırdık.Ne oluyorsa bir an önce olsun sıktı artık!

hüseyin, melo 3 yllık 65 milyon usd'yi kabul etmedi.
eğer takas olursa, denver kampı başlayana kadar olacak..
olmazsa, bu sene böyle gider ve melo önümüzdeki yaz FA olur..
ben Denver'ın yerinde olsam Durant'e saldırırım seneye ama bilmiyoruz tabii.

Melo için Utah'ın falan içinde olduğu dörtlü bir takastan bahsediliyor.. Derrick Favors, Nuggets'a gitti bile deniyor.. Kirilenko ayrılıyor deniyor.. Tam bir bilgi kirliliği var şu anda..
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
Kirilenko'nun ayrılması Utah için milattır.
İmza atılacak bir ileti çeşidi :)
Her sene öncesi problem yaratan AK47... Bence başka bir sayfa açabilirse iyi bi dönüş yapabilir.
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Bence başka bir sayfa açabilirse iyi bi dönüş yapabilir.

Yıllık 17 milyonu cebe indirirken oynamaya tenezzül etmeyen adam şu kontratı bittikten sonra alacağı 6-7 milyona elini kaldırmaya tenezzül etmez bence Deniz.Basketbolu kafada bitirmiş adam.Yoksa Utah gibi Memo'yu All Star'a seçtiren bir takımda oynayamamak performans sergileyememek ciddi şekilde başka bir yetenek gerektiren bir durum.
 
CARMELO TAKASINDA SON GELİŞMELER;

Artık kabak tadı veren Melo takasında son yazılanlara göre durum ;

1) Nets: Birinci opsiyonun hala Nets olduğu söyleniyor.. Burada Denver'ın ilgisini çeken draft hakları.. Çok sayıda 1. tur draft hakkı alacakları konuşuluyor.. Denver, takasta alacağı oyunculardan çok buna bakıyor anladığım kadarıyla.. Ayrıca konuşmalara göre Melo'nun da şahsen istediği bir takım.

2) Sixers: Dünden itibaren yoğun bir Sixers bombardımanı başladı.. Stefanski'nin Denver GM ile toplantı yaptığı hemen duyuldu.. Şehrin ana gazetesi Philadelphia Inquirer da hemen manşeti çekmiş.. Sixers'ı en yakından takip eden gazetecilerden olan Kate Fagan da bloğunda Iguodala'nın teklif edildiğini, takasın yakın olduğunu yazdı. Bir Sixerslı olarak Iguodala'nın gitmesine üzülmem çünkü kapasitesi belli.. Melo'nun gelmesine de üzülmem çünkü yaza sözleşmesi bitiyor.. Her şey kötü giderse salary cep bomboş olur bizim.


3) Knicks: Aslında iki tarafın da bu takasla ilgili yaklaşımı olumlu ama Knicks'i,n verecek hiç bir şeyi yok. Gallinari ile takas mı olur.. Elinde Amare'den başka hiç bir şey yok.. Bu yüzden bu takas imkansız gibi..

4) Bulls: Bu takasın önünü tıkayan ise Noah.. Denver, Noah'ı vermezseniz olmaz diyor.. Bulls ise Noah dokunulmaz diyor..Bu takasta zor..

Gün itibariyle Nets ile Sixers öndeler.. Umarım bize gelir.. Bu hafta bu iş mutlaka çözülecek..
 
Emre Yüksel' Alıntı:
CARMELO TAKASINDA SON GELİŞMELER;

Artık kabak tadı veren Melo takasında son yazılanlara göre durum ;

1) Nets: Birinci opsiyonun hala Nets olduğu söyleniyor.. Burada Denver'ın ilgisini çeken draft hakları.. Çok sayıda 1. tur draft hakkı alacakları konuşuluyor.. Denver, takasta alacağı oyunculardan çok buna bakıyor anladığım kadarıyla.. Ayrıca konuşmalara göre Melo'nun da şahsen istediği bir takım.

2) Sixers: Dünden itibaren yoğun bir Sixers bombardımanı başladı.. Stefanski'nin Denver GM ile toplantı yaptığı hemen duyuldu.. Şehrin ana gazetesi Philadelphia Inquirer da hemen manşeti çekmiş.. Sixers'ı en yakından takip eden gazetecilerden olan Kate Fagan da bloğunda Iguodala'nın teklif edildiğini, takasın yakın olduğunu yazdı. Bir Sixerslı olarak Iguodala'nın gitmesine üzülmem çünkü kapasitesi belli.. Melo'nun gelmesine de üzülmem çünkü yaza sözleşmesi bitiyor.. Her şey kötü giderse salary cep bomboş olur bizim.


3) Knicks: Aslında iki tarafın da bu takasla ilgili yaklaşımı olumlu ama Knicks'i,n verecek hiç bir şeyi yok. Gallinari ile takas mı olur.. Elinde Amare'den başka hiç bir şey yok.. Bu yüzden bu takas imkansız gibi..

4) Bulls: Bu takasın önünü tıkayan ise Noah.. Denver, Noah'ı vermezseniz olmaz diyor.. Bulls ise Noah dokunulmaz diyor..Bu takasta zor..

Gün itibariyle Nets ile Sixers öndeler.. Umarım bize gelir.. Bu hafta bu iş mutlaka çözülecek..

ABD saati ile , pazartesi sabahı çıkan haberlere göre Sixers ile Nuggets takasta anlaştı.. Yalnız Melo, Philadelphia'da oynamaya sıcak bakmıyor ve onun ikna olması bekleniyormuş..

Not: Melo artistlik yapma.. Beni takas edin diye ağlıyorsun sonra gitmem diyorsun.. Zaten 2011 de sözleşmen bitiyor.. İstediğin takıma gidersin yaza.. Topla pılını pırtını gel..
 
carmelo : gelin
iggy : kız isteme çikolatası
Picks : süresi açık çek
philly : damat tarafı
Ny : horgörülen damat adayı ailesi
Denver: kız tarafı
Chicago : güçlü bir damat adayı ailesi
Noah: ailenin genç ve güzel kızı
Carmelo adlı kızımızın ailesi kızının evlencem baskılarına dayanamıyıp bu isteği kabul etmiş. Başlık parasına bakıyorlar ama kız biraz deli dolu olduğu için kaçmasından da korkuyorlar. Philly ailesi kızı beğendi ve istiyor ama kızın babası başlık parasından memnun değil gibi ama fite de çok uzak değil. Kız ise kendisini isteyenleri pek beğenmemiş ama ben buna varacam demeye de çekiniyo ufaktan , mahallede tepki görürüm korkusuyla. Kız istemeye gelirken oğlan tarafının çikolata iyi gibi ama sanki çok taze değil. Çekler iyi ama biraz miktarın artması lazım.
Diğer aile dönemin zengin ailesi ama 3 kazanıp 5 yemişler hep. Şimdi şimdi akılları başına gelmiş. Aile tanınmış ve kız buraya varmak istiyo aslında. Ama bu ailenin çikolata dandik ve çek miktarı düşük. Baba vermem diyo bu şartlarda. Kızı isteyen bu aile de duzluğe yeni çıktığı için temkinli ama gaza gelip paraya kıyabilirler. Ama kızın baskı yapması şart yoksa babası vermez.
Chicago ailesi eski ailelerden. Dibe vurup yine yukarı çıkmışlar. Kız tarafı kendi ailesine gelin olarak Noah'ı istiyo. Noah ise ailenin gülü ve genç yaşına rağmen güzel. Chicago ailesi kızı vermeden kız almak istiyor ama kız tarafı bu işe olmaz diyor. Bence aile pısırık olduğu için geri adım atar. Zamanında Gasol ve Garnett gibilerinden vazgeçmişlerdi. Hatta JO adlı kızla da ilgilenmişlerdi ama kız hem o kadar güzel değilmiş hem ev işlerinden anlamazmış.
Aşk-ı memnu beni ne hale getirdin ulen !
 
" Denver spoke with Philadelphia, Golden State and the Los Angeles Clippers, but sources said that, contrary to published reports, the Sixers did not offer star swingman Andre Iguodala to the Nuggets. Instead, Philadelphia suggested a package of rookie Evan Turner, who was the second pick in last summer's draft, the expiring contracts of Jason Kapono ($6.6 million) and Thaddeus Young ($4.6 million), and future draft considerations.".

Biraz önce espn'de çıkan bir haber.. Sixers-Nuggets takası yatmış durumda ki herhalde nedeni de bu.. Igoudala'yı değil Evan Turner'ı vermek istemiş, bir de T.Young'ı.. Bu takas, bizim geleceğimizi mahvedecek takas olurdu.. Umarım tamamen rafa kalkmıştır.. Igoudala artık ne uzar, ne kısalar. Adı Hıdır, yapacağı budur.. Ama bu gençlerde potansiyel var, neden enayilik yapıp bunları vermek istiyoruz anlamıyorum..

Takas konusu tam arapsaçı.. Kontratlar ve maaşlar eşleşmediği için Nets ile Nuggets trade yapamıyor.. Utah ve Charlotte'un içinde olacağı dörtlü takas modeli gündemde.. Kirilenko, Boris Diaw ve Melo takımlarından ayrılacaklar ama Nets'in elinde böyle bir parça yok. Hangi etiyle buduyla takasa kalkıyor anlamıyorum.. Devin Harris işte içgüvesyinden hallice bir adam ama onu da kullanmayacaklar deniyor.. Derrick Favors'ı vereceksen Melo'yu almanın anlamı ne.. Elinde hep imitasyon, çakma , altın suyuna batırılmış takılar ve bir tane de küçük elmas var.. Küçük elması büyük elmasla değiştirmek toplamda çok etkilemez ama o imitasyonlardan birini veya birkaçını verip elması alırsan kardasın demektir.. Takasta mutlaka kaybeden vardır, win-win teorisi burada sökmez..

Öte yandan Melo'dan Nuggets'ta önümüzdeki senenin çok güzel olacağına dair haberler gelmeye başlamış..O da yavaş yavaş umudunu kesti anladığım kadarıyla, yerini yapıyor ama ben inanmıyorum.. Bu takas mutlaka olur diye düşünüyorum.. Bu kadar dillendikten sonra Melo, Nuggets'ta zor oynar artık. Son dakikada bomba bir haber bekliyorum kendi adıma ama hep benim beklediğimin tersi olduğundan, olmazsa da şaşırmayacağım..
 
"I don't want a trade, I prefer to go home with my family and play in Europe," said Fernandez, who, through his agent, requested a trade earlier this summer. "I don't want to hear about New York or about Chicago. I want to hear (I'm going) back to Europe." Oregonian

Bu da Oregon'un yerel gazetesi Oregonian'da bu sabah çıkan haber.. NBA in kurtlu İspanyolu Rudy Fernandez ağzındaki baklayı çıkarmış.. Eskiden takas istiyorum diyordu, şimdi onu da reddetmiş.. Evime, ailemin yanına dönmek, Avrupa'da oynamak istiyorum demiş.. Portland bir an önce bu adamdan kurtulmalı.. Bir basketbolcunun çenesi ellerinden fazla çalışıyorsa, gitmekte geç bile kalmıştır.. Hakkında her gün haber, her gün bir memnuniyetsizlik..
 
Artık bitti denilen Miami-Dampier anlaşmasının patlaması ile 35 lik Dampier kulüp aramaya yeniden başladı.. Sıradaki durak Milwaukee olarak görünüyor.. Görüşüyorlarmış..

Arenas'ın süper olduğu haberi artık olağankaştı ama yeni 1 numara seçimleri Wall ile de hemen kaynaştıklarını söylemiş.. Bu Arenas eğer gerçekten boş atmıyorsa büyük bela olur milletin başına.. Attıkça atan bir adam..

Hep mutluyum diyen Chris Paul mutlaka kariyerimde bir şampiyonluk olmalı demiş. Demekki mutlu olmak yetmiyor.. Bu sezon da kötü geçerse, seneye takas piyasasının gülü olur artık..
 
şöyle bir düşündüm de bizim Sacramento'da Udrih'i yedeğe itecek Hinrich ayarında bir guard olsaydı çok hoş olurdu. Adam 2. tur karşılığında 10 dakika oynamak için başkente gitti. Bizde olaydı çok can yakardık bu sene... Bizde şut atması sorun olmazdı hatta iyi bile olurdu. Iyi kötü Udrih'ten iyi pas ve savunma özellikleri var. Yeterdi zaten bu kadarı bize. İnsallah Dalo'nun kontratı kullanıp top kullanan ve ortalama pasör bir guard alırız.
 
gündem;

* Stan Van Gundy, " guard pozisyonunda sıkıntımız yok, Nelson ilk beş başlayacak, arkasından Chris Duhon ve J.Williams ile yedekleyeceğiz " demiş.. İlk 5 guardı Jameer Nelson olan takımın coachu böyle diyorsa geçmiş olsun.. Yıllardır beğenmediğim ve yıllar sonra da beğenmeyeceğim tipte bir guard.. O yüzden Orlando'nun boyu ne uzuyor, ne kısalıyor işte..

* Stephen Curry, Monte Ellis ile beraber oynayabileceklerini söylemiş.. Takımda zaten toplam 4 oyuncu var.. Warriors kadrosu 13-14 kişi ama 4 tane işe yarar adam var sadece.. O yüzden beraber oynasalar iyi olur bir zahmet.

* Gallinari , İtalya'da futbolun basketboldan daha fazla sevildiğini açıklamış basına.. Amerikalılar biraz fazla saf oldukları için eminim ona da şaşırmışlardır..

* Mike Miller, yeni oyun planlarının "Wide-open shot after wide-open shot." olduğunu söylemiş.. Ne güzel işte, kardeş kardeş oynayın..

* Sonny Weems bu sene daha etkili olacakmış.. Duy da inanma.. Hala Toronto ile ilgilenenler, orada basketbol oynayacak olanlar falan var.. Çok ilginç.. Colangelo ve Triano , o WNBA oyuncularını da alıp şehri terk etmedikçe hiç bir şey olmaz..

* Varejao , Cleveland'a gelmiş ilk idman için ama aynı gün geri dönmüş, çünkü dedesi ölmüş.. Hayat böyle..

* Melo ile ilgili takas haberleri artık beni ilgilendirmiyor.. Şimdi de Nets ile anlaşacaklarını söylüyorlar ama Nets favors ve Harris'i vermeyeceklerini söylüyormuş.. O zaman hiç bir şey vermesinler.. Nets ne verip Melo'yu alacak çok merak ediyorum zaten.. Büyük bir kazık yiyecek Nuggets ama dur bakalım..

* Bu arada yukarıda Jameer Nelson'ın yazdıklarıma paralel bir şekilde Magic'in Billups'ın takasını sorduğunu yazmış bir gazete.. O işte inanılmaz olurdu Magic için.. Ben Jameer Nelson, R.Wallace ve V.Carter'dan birinin bu uğurda feda edilmesini normal karşılardım doğrusu.. Sadece D.Howard dokunulmaz. O üçünden biri gidebilir, Orlando'ya da hiç koymaz aslında ama Denver vermez herhalde Billups'ı.

*Bu arada Haslem'in o paradan feraget edip Miami'de kalacağı lafları yalan oldu. Ben bunları resmi sözleşme yaptı sanıyordum ama herhalde yapmamışlar.. Haslem yıllda 1.4 milyon USD ye oynayacak adam değil. 5 yıllığına 30 milyon usd bir rakama Denver veya Dallas'a gideceği söyleniyor..

*Rudy Fernandez için R.Madrid vs Barcelona deniyor ama Rudy, Barcelona'dan gelecek uzun bir kontratı kabul edecekmiş.. Şu süt çocuğunu biri evine götürsün..

* Won Wafer Çin'de oynayacakmış.

*Bizim Sixers da iyi bir hamle yapmak üzere.. Darius Songalia'yı takas etmek üzereyiz.. Willie Green'i verip kurtulmak istedik ama dizinden sakat olması sorun olmuş.. Bu arkadaşımız off-seasonda sokakta basketbol oynarken dizindeki bağları koparacak kadar zekaya sahip olduğundan hem bizi, hem kendini yakabilmektedir..Draft hakkı falan verip bu takası yapmaya çalışıyormuşuz..

* T-Mac kendini çok iyi hissediyormuş. Şahsen benim karnım bu laflara tok..

*C.Villanueva, geçen sene kariyerimin en kötü senesiydi demiş. Sanki şampiyonluklarla dolu süper bir kariyeri var NBA de..Geçen sene 5 yıla 35 milyon USD için imza atmıştı.. Onun verdiği rahatlık olmasın dostum Charlie..

* Vujacic , 7 yıldır buradayım ama artık düzenli oynamak istiyorum demiş.. Oğlum git sevgilin Sharapova yahu..Oynamasan ne olur.. Boşver, işini bitir evine git.. Bırak bu kariyer hedeflerini falan..Bak Marco Jaric'e .. Basketbolla alakası yok ama Adriana Lima ile evli.. Sen parayı sağlama al, boşver kaşınma..

* Odom ile karısı Kardashian'ın birinci yıl dönümü için Ron Artest kendilerine çok pahalı bir elmas aldığını açıklamış.. Artest'te gerçekten ekmeğe sürülecek yağ yok..

*
 

Üst