Hamza Hamzaoğlu

Oynatsın, oynatabilir. Ama bu oyuncular Galatasaray'da sürekli ilk on bir oynayıp bu kadar Allah gibi korunup kollanacak oyuncular değil. Sabri girsin son yarım saat oyuna, yada Umut sonradan girip deliler gibi koştursun sahada sıkıntı yok. Önemli olan onların vazgeçilmez olduğu bu hastalıklı düşünce. Zaten sonu da bundan oldu. Hayır oyunculara da çok büyük zarar verdi bu düşünce hiç suçları yokken.
 
Sen kampta yıldız yıldız diyorlar işte yıldız diye Burak'ın bir tarafını kaldırırsan olacağı budur. Bakın Umut'a zerre lafım yok bu adam en azından sahaya çıkınca bulunduğu yerin kıymetini bilip ona göre hareket ediyor ha yetersiz mi? Evet, yetersiz.
Hamza Hamzaoğlu'nun geçen sene yaptıkları bana göre bir tek ona yazılmaz. Albayrak Dürüst ikilisi ve rakiplerin büyük yanlışları bize yardım etti. Lakin biz bunu göremedik mi yoksa gördük ama para olmadığı için hamle mi yapamadık aradayım. Görememe ihtimali daha yüksek çünkü karakter olarak ülke halkı bu konuda eksik.
Hamza Hamzaoğlu'nun en büyük hatası yönetime dalgakıran olması. Yok Umut ile ilgili açıklaması için kovdularsa yemesinler bizi aynı açıklamaları bu adam yaz boyu yaptı. Neden rahatsız olmadınız? Yok oldunuz o gün neden göndermediniz. Kevin transferinde bile bu adam açıklama yapmak zorunda kaldı. Melo olayına gelince. Yahu adam Mayıs'tan beri gideceğim diye tutturdu. Sen yönetim olarak buldun mu yerine adam? Yok. Ne yaptın son dakika sattın onu da Hamza'nın üstüne attın. Peki tv'ye çıkıp neden Melo ve Telles transferleri büyük başarıdır dedin.
Amrabat'ın sözleşmesinden haberi olması gereken Hamza değil yönetim. Suç ona atıldı. Ve o da zafer sarhoşluğunun etkisiyle bunları kabullendi.
Ve de gelelim yaptığı tuhaf açıklamalara.
Hep yabancılar mı kazanacak biraz da bizim çocuklarımız kazansın - Senin çocuklarından bir tek adam Bilal çıktı.
Hazır yabancıdan ise yerliyi tercih ederim vs.
Konuşmayacaktı ben liste verdim bekliyorum diyecekti.
 
İlk geldiğinde açıkçası sevinmiştim. Konuyu bile ben açmışım. Efendi adam dedik, Akhisar'da başarılı oldu dedik falan ama sonrası farklı gelişti..

Sezon 3 kupayla kapanınca Hamza efendi her hikmeti kendinden zannetti, mütevazilik yerini ego ve kibire bıraktı. Sana mı kaldı yönetimin avukatlığını yapmak? Sen basın sözcüsü müsün? Yerli yalakalığı yaptın da eline ne geçti?

Taraftara atar yapmak da cabası! Sen kimsin yahu her açıklamanda Galatasaray taraftarına laf sokmaya çalışıyorsun? Ne oldu sen varken 3 kupa alındı diye sahibi mi oldun kulübün?

Al şimdi Umut'u yanına, beraber koşun istediğiniz kadar. Bir Anadolu kulübüne gidersen Umut, Sabri, Selçuk, Burak, Semih, Bilal tüm evlatlarını götürebilirsin.

Arkasından ağlayan taraftarlar da bundan sonraki takımlarında ırkçı, vizyonsuz, atarlı Hamza efendiyi desteklemekte özgürler..

Neyse bundan kurtulduk, sırada beceriksiz yönetim var.

Teknik direktör konusu ise şu an en mantıklı Denizli gözüküyor. Favre'yi çok severim ama öyle adamların sezon sonu gelmesi gerek. Favre gelirse evlatları sopayla kovalar, oynatacak oyuncu bulamaz:)
 
Mustafa hoca reddetmiş bizi.bu yönetim olduğu sürece iyi hoca gelmez bize maalesef. Seedorf deniyor rezalet ötesi.zor günler bekliyor bizi....ama bu yönetime zerre üzülmem. Hamza ya yapılanlardan sonra
 
Astana yenemiceksın! 4 dk `da rizede 2 gol yicek hadi abi hadi bırakın evlat bacı ana avrad top tüfek ayaklarını.MAXİ Lopezle Sabriyi bir tutan adamı savunanla zaten futbol konuşmak anlamsız.Geçen sene topmu oynadın ? Gönderdiği Melo Savastı ,Wesley attı ,Muslera tuttu

Hamza Ne yaptı önde giden takımı bozup İBB maçı puan kaybettirdi ,Bırakın hadi abi

4`CÜ yıldızı alması için 5 Şampiyonluk alması lazımdı .Benim bildiğim 1 Şampiyonluğu var.Ben göreceğimi Ağustosda gördüm



Bu takıma Rejkaard lazımda adam bıraktı.
Madrid de yenemedi adamları simeone gönderilmeli o zaman
 
Rijkaard lazım dediniz de Rijkaard net iyi hoca değil. Bizde de 2 sezon da başarısız oldu hatta 3. lüğü başarı saymıştı. Rijkaard anca Barcada başarılı olur. İyi hoca olsa başka takımlarda da başarı sağlardı. Teknik direktörlüğün tek iyi hatırlanacak yani Barcada yaptıkları. Hamza hocaya gelince bence büyük takım antrenörü değil. Galatasarayı kaldıramadı ve bu sezon bizi dibe götürüyordu. Ama geçen seneki şampiyonluğu sadece futbolculara bağlarsak büyük hata yaparız. En basit örnek Yasin Karabükle küme düşüyordu hoca onu oynatmasa. Keza gene Emre çolakın performansı(ilk dönemi). Bu saydığımız Wesley Melo Muslera hem Prandelli hem Mancini zamanında da vardı, yani sadece futbolcuyla şampiyon olunmuyor. Bence rakiplerin hediyeleri, hocanın katkısı ve futbolcular bu 3 etken bizi şampiyon yaptı. Bu sene yaptıkları yüzünden doğrularını saymamak haksızlık oluyor .

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Komik insanlar çok burda, Sabri dediğiniz adam 10 yıldır bu takımda, neredeyse her hoca oynatmış, Umut desen bayıldığınız Fatih Hocanın gözdesi, Hamza Hoca Niasse yi istedi onu onu bile alamadı bu yönetim, hâlâ çıkıp Hamza hocayı suçlamaya çalışanlar var, komedi gerçekten, birtek başarısızlığını gösterin bu adamın bende haklısınız diyeyim!!!
 
Yabanci gelirse hem yönetimin hemde gelecek bir kac yilin sonu olur cok ince cizgideyiz. Gelecek adam taniyana kadar zaten yaris biter zaten parada cok alir ve kesin transfer de ister. Basarisiz olursa hem kendi hem yönetim gider...
 
Komik insanlar çok burda, Sabri dediğiniz adam 10 yıldır bu takımda, neredeyse her hoca oynatmış, Umut desen bayıldığınız Fatih Hocanın gözdesi, Hamza Hoca Niasse yi istedi onu onu bile alamadı bu yönetim, hâlâ çıkıp Hamza hocayı suçlamaya çalışanlar var, komedi gerçekten, birtek başarısızlığını gösterin bu adamın bende haklısınız diyeyim!!!

Sabri defalarca gönderilmek istendi ve hep bir şekilde kaldı. Ondan daha yetenekli adamlardan ise kolayca vazgeçildi.
 
Göreve geldiğinde hepimiz önyargılı yaklaşmıştık, özellikle sneijder hakkında söyledikleri hepimizi tedirgin etmişti. acaba yabancı düşmanlığı yapacak mıydı? yapmadı. prandelli'nin tarumar ettiği takımı bir şeylere benzetti, aman aman top oynatmadı ama ite kaka da olsa bizi şampiyon yaptı, efendiydi, sevecendi, futbolcularıyla yerli yabancı ayırt etmeksizin sarmaş dolaştı, bir şansı daha haketmişti. o şans da verildi.

ancak bu yazın başından itibaren inanılmaz bir güç zehirlenmesi yaşadı. saçmalamaya başladı. yönetimin parasızlık yüzünden yapamadığı transferler hakkında çıkıp "arkadaşlar takımın parası yok, eldeki oyuncularla devam edeceğiz, onlar bizi şampiyon yapan çocuklar" gibisinden iki kelimelik bir açıklama yapsaydı, hiç başı ağrımayacaktı. böylece yapılmayan transferler konusunda sorumluluğu üstlenmeyecekti, ilave olarak da eldeki oyuncuları da küstürmemiş olacak, onlarla devam edecekti.


hamza bunu yapmadı. yönetim transfer yapmadıkça hamza kendisini kurşunların önüne attı. burak süperdir, sabri cafu'dur, umut yeryüzünde tektir, dedi. dedikçe de taraftarı gerim gerim gerdi.


para yok denilmesine rağmen yapılan saçma transferler, üzerine yapılan açıklamalar, daha lig başlamadan herkeste bir antipati yarattı, lig başladı hamza durmadı, konuştu, o konuştukça taraftar çıldırdı.


geçen sene yapmadığını bu sene yaptı; yabancı düşmanlığı yaptı. rodrigez canavar gibi oynarken sebepsiz kesti. denayer kapı gibi oynarken kulübeye hapsetti. e madem yerli genç oyunculara şans versin dedik, sinan diye genç bir çocuk var. çocuğun hevesini sikti attı, forma yüzü göstermedi. sneijder'i, podolski'yi, denayer'i, rodrigez'i, chedjou'yu öven/motive eden tek kelime etmedi. umut dedi başka bir şey demedi. umut koşuyor dedi. her maçtan sonra istatistik baktım. istatistiğin amına koyayım. hiç ilgilenmem normalde. ama baktım. hamza doğru mu söylüyor diye... 32'lik bilal bile en çok koşan oyuncu oldu ama umut olmadı. bakın; balta'yı atletico maçında ön libero oynatması, sabri'yi sol açık oynatması gibi fantastik hatalarına hiç girmiyorum.


hasılı, bal yapmayan arısı umut'a aşkla bağlandı ama taraftarın aşkla beklediği sinan gümüş'e gün yüzü göstermedi. mesele gol değil, gol atmasın ama elmander gibi duvar olsun, alsın versin. amenna. rakibin sol bekine zağar gibi 70 metre koşup gücü tüketmek değildir, koşmak. hiçbir mantığı ve faydası olmayan koşulara aşkla bağlandı, o aşk, bizim takım aşkımızı öldürdü.


hele şu son umut açıklamalarına bakın. lan ben selçuk olsam, sneijder olsam, hatta bilal olsam deliririm be. "umut kadar koşan var mı?" e var, en basiti bilal var. bilal demez mi, "amına koyim aha bak istatistik orada!" sneijder/muslera demez demez mi "takımı biz şampiyon yaptık, bir tatlı söz duymadık, bu kentin zaptiyesi sen misin?"


allahaşkına söyleyin. "para yok transfer yapamıyoruz, genç oyuncuları kazanmaya ve geleceğin takımını yaratmaya çalışıyorum" deyip istisnasız sinan gümüş'ü oynatsa, sinan da her maç sahanın ortasına sıçsa bile hangimiz kızardık? hangimiz hamza'yı hedef tahtasına koyardık?


ünal aysal'a kızardık neden burak'la selçuk'la 4 yıllık tapulu sözleşmeler yaptı diye, neden paraları olmadık adamlara saçtı diye diye... dursun özbek yönetimine kızardık basiretsiz diye, ama sana kızmazdık be hamza.


bu takıma ferguson olacakken bizzat kendi hatalarından ötürü kendini rezil ettin. "üç kupa kazandım güçlüyüm" sandın. üç kupanın iki tanesinin gazoz kupası olduğu gerçeğini atladın. yönetimi, kulübü (gücüm vasıtasıyla) koruyayım derken, tüm oklara hedef oldun. taraftar bile "yönetimi istifaya davet ederken" sen o basiretsiz/ kıçı kırık yönetimin siktir çektiği adam oldun. siktir edildin. buna üzülüyorum hamza. adı güzel grosskreutz transferinde yarrağa yan basan adamlar utanmazca, arsızca seni sildiler işte. gördün. değdi mi hamza bu adamlar için kendini feda etmeye.


mesele çok basitti hamza. biraz senin başarın, şansın, biraz rakiplerinin güçsüzlüğü yüzünden elini güçlendiren kupalara yaslanıp sabır, olgunluk ve tevekkülle yoluna devam etseydin, "arkadaşlar takımda bütçe yok, eldeki oyuncular da bizim çocuklarımız, yola bu şartlarla devam edeceğiz, kimse bana transfer sormasın" deyip gerçekleri söyleseydin, yönetimin çelik yeleği olmak yerine taraftarın cesur yüreği olmayı seçseydin, bugün seni kovan adamların arkasından teneke çalınır ama sen omuzlarda taşınırdın.


yolun açık olsun Hamza, seni sevdik ama sen aşık olununca kıçı kalkan kızlar gibi sağa sola göt atmaya başlamıştın. burası Galatasaray Hamza, Fatih Terim'in bile kalkan götü kesilmişti burada, hatırlatayım

Ekşisözlük'den bir yazarın Hamza Hoca hakkında yazdığı bir ileti. Küfür hariç gerisine katılıyorum.
 
Yönetim karar vermeli yerlileri üzmemek için günü kurtarmak için Mustafa Denizli mi yoksa bi sistem oturtmak, adaletli bir seçim olarak Favre mi umarım sistemin gelmesi gerektiği artık bilinir. Sabri hakkında söylediklerinden dolayı istemiyorum Denizliyi Hamza hocadan farkı olmayacak.
 
allahaşkına söyleyin. "para yok transfer yapamıyoruz, genç oyuncuları kazanmaya ve geleceğin takımını yaratmaya çalışıyorum" deyip istisnasız sinan gümüş'ü oynatsa, sinan da her maç sahanın ortasına sıçsa bile hangimiz kızardık? hangimiz hamza'yı hedef tahtasına koyardık?

Bütün Hamza Hocayı özetleyen bir cümle yazmış.
 
Favre gelirse bu senede vazgeçmemiz lazım.
Ama kötü sonuçlara rağmen ona dayanacak mıyız ?

Günü ve seneyi kurtarmak için Mustafa Denizli en iyi seçim.
Hayırlısı kim ise o olsun..
 

Üst