bugün çok beğendim kendisini.. cesur oynadığı zaman Birsel'den net iyi oyuncu..
Bir zahmet yüzde farkını araştırıverin. Işıl 2/2 üçlük 1/2 ikilikle oynarken, Birsel 1/2 serbest atış haricinde toplamda 3/7 ile oynadı. Işıl'ın topu potaya toplamda 4 kere atarak bulduğu sayıya Birsel serbest atışlar dahil 9 atışta ulaştı. 2 katından fazla yani!
Birsel Migros zamanlarından beri beğeniyle takip ettiğim çok iyi bir oyuncudur. Ben daha Işıl diye birinin varlığını bilmezken Birsel'i severek izlerdim. Milli takımımızın birbirinden hiç bir eksiği olmayan iki guardı arasında her maçtan sonra yapılan bu tür karşılaştırmalar hiç bir gösterge değildir. Bir maç istatistiğiyle Birsel daha iyi demek ne kadar saçmaysa, bu maç Işıl da Birsel de 8 sayı attı o yüzden bugün pek farkları yoktu demek çok daha saçmadır.
Sen savunmanı bu şekilde yapmaya devam et, ne sayı ne ribaunt ne de asist isterim senden sahsen. Belki basketboldan anlamayan insanlar istatistik yapamadığın için seni beğenmez ama dün yaptığın o savunma takımın direncinin başlangıç noktasıdır.
Saygılar.
O nasil koro halinde kufurdur. Bu seferki kufurler Murat'in dedigine gore cok fenaymis.