• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
bugün çok beğendim kendisini.. cesur oynadığı zaman Birsel'den net iyi oyuncu..

Bir zahmet yüzde farkını araştırıverin. Işıl 2/2 üçlük 1/2 ikilikle oynarken, Birsel 1/2 serbest atış haricinde toplamda 3/7 ile oynadı. Işıl'ın topu potaya toplamda 4 kere atarak bulduğu sayıya Birsel serbest atışlar dahil 9 atışta ulaştı. 2 katından fazla yani!
Birsel Migros zamanlarından beri beğeniyle takip ettiğim çok iyi bir oyuncudur. Ben daha Işıl diye birinin varlığını bilmezken Birsel'i severek izlerdim. Milli takımımızın birbirinden hiç bir eksiği olmayan iki guardı arasında her maçtan sonra yapılan bu tür karşılaştırmalar hiç bir gösterge değildir. Bir maç istatistiğiyle Birsel daha iyi demek ne kadar saçmaysa, bu maç Işıl da Birsel de 8 sayı attı o yüzden bugün pek farkları yoktu demek çok daha saçmadır.

Işıl ile Birsel performans olarak karşılaştıralamayacak iki oyuncudur benim gözümde. Çoğu basketbolsever için de böyledir. Bu tartışmanın bu karşılşatırmanın uzaması Işıla zarar verir.

Nerde Işıl'a küfür eden ?

Şu cesaretini, özgüvenini Caferağa'da da göstersin, bu seriyi kazanacağımızı düşünüyorum.

Hücumdaki giren şutlarından yada yaptığı asistlerden çok savunmada inanılmazdı. İlk yarının sonunda Birsel'den çaldığı top çok kritikti mesela. Caferağa'da Birsel'e üstünlük kurar umarım bu maç olduğu gibi.

Elinden gelenin fazlasını yapacaktır sonuçta, şimdiden teşekkürler...

Işıl'ın yapması gerekn bugün yaptığıydı. Sert Savunma.. şut sokacak pozisyonlar mutlaka gelecektir. Son olarak her maçta Tutku'nun yaptığı gibi içeri girip Fowles'a bir kaç asist yapsa tadından yenmez.
ama Şunu bilmeliki hiç birşey yapamıyorsa bile iyi savunma yapsın yeter.

İlk maçı biz niye kaybettik, Işıl silik performans gösterdiği için. Birsel üstünlük kurdu ve kaybettik. Kendi adıma da bunun ardından, Işıl ayağa kalkmalı yoksa kazanmamız zor olur dedim. Bugün kıpırdandı ve maçı kazandık. Çok çok iyi mi oynadı, hayır. Ama biraz kıpırdanması bile bu maç için yetti. Olaya çok duygusal bakıyor bazı insanlar. Seviyoruz diye hatalarını görmezden mi geleceğiz ? Ayrıca deplasmanda kazanmamız için de bunun üstüne biraz daha koyması lazım. Benim beklentim zannedersem birçok kişiye oranla çok daha fazla Işıl'dan. Birazcık daha üstüne çıkmalı bunun. Çünkü Tuğba oyundayken cidden 1 kişi eksik oynuyoruz resmen. O yüzden biraz daha domine etmesi gerekiyor guard mevkisini...

Şampiyonluk aşkına biraz daha iyi performans kaptan, o kupa senin elinde kalkacak...

Her seferinde başa dönmeye gerek yok. Işıl da, Birsel de iyi oyuncular ve rekabetleri oyuna zevk katıyor. Işıl ilk maç kötü oynadı, kaybettik. İkinci maç iyi oynadı ve rakibesine üstünlük kurdu ve de kazandık. Daha çok iyisi var, mükemmeli var.

Onun içindir ki; her Fenerbahçe maçından sonra (galip veya mağlup olduğumuz) 10 yıllık aynı teraneyi açmaya gerek yok.

Her seferinde söylüyorum, yine söyleyeyim Nevriye biraz ayrı bir yerde ama Işıl, Birsel, Meral, Bahar, Nevriye Türkiye'nin elindeki en büyük değerler ve bizim genç Bahar'ımız onların en iyisine karşı haykırıyor artık sahada. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'ye karşı tekrar kazanmaya başladığı maçlar da bu kızlar geldikten sonra oldu. Elimizdekinin kıymetini bilelim, komşunun tavuğunu kaz görmeyi bırakalım. Oyuncularımıza iyi oynadığında iyi, kötü oynadığında kötü diyelim ama kırmayalım, desteği kesmeyelim. Üstlerindeki Galatasaray forması ve içlerindeki Galatasaray ruhu her şeyi yapmaya muktedirdir.

Nevriye'ye,bir post-up pozisyonunda topu kaptırmamak için verdiği mücadele gerçekten müthişti,hep böyle mücadele et,hırslı oyna başka birşey istemiyorum senden DİŞİ METİN OKTAY !

Sen savunmanı bu şekilde yapmaya devam et, ne sayı ne ribaunt ne de asist isterim senden sahsen. Belki basketboldan anlamayan insanlar istatistik yapamadığın için seni beğenmez ama dün yaptığın o savunma takımın direncinin başlangıç noktasıdır.

Saygılar.

Sen savunmanı bu şekilde yapmaya devam et, ne sayı ne ribaunt ne de asist isterim senden sahsen. Belki basketboldan anlamayan insanlar istatistik yapamadığın için seni beğenmez ama dün yaptığın o savunma takımın direncinin başlangıç noktasıdır.

Saygılar.

işte o yüzden eleştri yapanlara kızıyorum ya abi.ışıl belki istatistik yapmamış olabilir ama o savunmasıyla maçı kazandıran etmenlerden biri oldu.umarım caferağada da üstüne koyayarak oynar.

Isıl Alben beyler !

İçimden söyleyeceğim her şeyi saklıyorum, o kupa ellerinde kalksın KAPTANIM, sonrasını bize bırak.

Bugün yine Birsel'e olağanüstü savunma yaptı.

Birsel'in son dakikada maç koptuktan sonra attığı üçlüğü saymazsak;

Birsel: 2 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 0/0 ikilik, 0/6 üçlük, 2/2 serbest atış.

Işıl: 4 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2/3 ikilik, 0/1 üçlük.

Maç öncesi yediği küfürleri saymıyorum bile.

Konuşun konuşun...

O nasil koro halinde kufurdur. Bu seferki kufurler Murat'in dedigine gore cok fenaymis.

Bağıran taraftarın salona girdiği andan itibaren, maç sonuna kadar aralıklıklarla Işıl Alben'e küfür vardı. Sanırım duyup duyabileceğimiz bütün küfürler edilmiştir, kişiliksiz insanlar.

Takım ısınmak için sahaya çıktığından itibaren başladılar küfretmeye Işıla,bu küfürler maç başlayana kadar devam etti.

Ah şu seri son maça bir gelse.

Dün maçın bir bölümünde artık dili dışarı çıktı yorgunluktan, çözümünü bulmalıyız bunun.

Artık küfürlere alışmalısın be kaptan. Küfüre de alışılır mı Barış diye sorarsan, alışılır be kaptan. Bu kör zihniyet böyle devam ettikçe küfürleri duymayacaksın, üstüne almayacaksın. Zaten onların karaktersiz olduğunu biliyoruz, sen takma kafana oyununu oyna. Haydi kaptan.

Geri