• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
ADAMSIN ! diyeceğim olmayacak.

Bitanesin kaptan bitane !

Işıl'ın gitmesini isteyen kalması için sebep isteyenlere;
Kattığı ruh yaptığı kaptanlık yetmezmi !!!
10nun adı Büyük Kaptan IŞIL ALBEN

Aslansın Aslan !

İnanılmazsın Kaptan inanılmaz .

IŞIL kALBEN Galatasaray'lı. Yüreği kocaman. Yetkili olması gerekenlerin kafasını sıkıştırdığı anda bile restini çekti. O kadar da akıllı ki konuşmalarında yanlış diyeceğin bir şey bulamıyorsun. Onu o kadar seviyoruz ki bizlerde yeterli kelime bulamıyoruz. Fazla da abartmak istemiyoruz sevgimizi. Abartı sevgilerin halüsülasyon olduğunu bilecek olgunluktayız. Ama Işıl ALben'in aslında tek başına GS'da bir çok insnaı tribünlere çektiğini biliyoruz. Bİr çok çocuk onu örnek alıyor. 4 yaşındaki yeğenime Harry Kewel Arda demesini öğretirken ben bana Işıl hangisi diye sorduğunda analdım sokaktaki Işıl Etkisi'ni.

Yakından gördüğünüzde anlıyorsunuz kızın enerjisini samimiyetini. Bu sezon çok acı çekti, ne yazık ki mutlu bitiremedi sonunu. Önümüzdeki seneler artık gülme zamanı olsun onun. O gülsün biz daha çok mutlu olacağız demektir. Hayaller aynı hedefler aynı...

Etkisi bir başka zaten.Abdi ipekçiye kapılardan içeri girdigimizde sahaya baktıgımızda cogumuzun gözleri ilk önce Işıl Albeni arıyorsa etkisini anlatmaya kelimeler yetmez.

Maç sonu yaptığı"10 numara" konuşması ile bir kez daha aşık ettirdi kendini bana...Seni görünce GALATASARAYLIYIM diye gurur duyuyorum DİŞİ METİN OKTAY !!!

Işıl'ı seyrederken hem gülümsüyorum hem de gözlerim doluyor.. nasıl oluyor demeyin oluyor işte :) hele o Nevriye nin bacaklarının arasındaki hali gözlerimin önünden gitmiyor :) (Nevriye nin kaldırıp attığı zaman )

Bu can sana hayran..
Gülüşüne kurban..

Kelimeler seni anlatmaya yetmez be.

Delicesine , taparcasına seviyoruz demek bile az kalıyor.

Verdikleri plaketi bile fazla acik tutmadi. Hemen kapadi yanindaki bisi dedi. O da bisiler dedi. Acaba neler dedi. =)

Bize sahada savaşacak, formanın hakkını verecek oyuncular lazım kaptan; senin gibi.... Seviyoruz seni.....

Verdikleri plaketi bile fazla acik tutmadi. Hemen kapadi yanindaki bisi dedi. O da bisiler dedi. Acaba neler dedi. =)

Büyük ihtimal yanındaki öyle yapma resim vs çektirelim demiştir.
KAPTAN : Yok yok gerek yok tamam, tamam bu kadar yeter gibisinden cevap veriyor. yalnız adam bu tepkiyi beklemiyor bozuluyor. :) teşekkürler KAPTAN cevabın için.

İlk takip ettiklerinden biri de gsbasket olmuş yalnız. Burayı okuduğunu bilmiyordum.

arkadaşlar gerek arda gerekse ışıl fenerli medya tarafından sürekli yıpratılarak galatasaraydan kopartılmak isteniyor, çünkü biliyorlarki bu iki oyuncu galatasarayın ruhu, takımı ateşleyen sürükleyen tribünlerin sevgilisi olan kişiler. düşünün bi kere siz karşı rakibinizin iyi olmamasını istiyorsunuz ve bunu nası yaparsınız. rakibin en iyi hatta ülkenin en yetenekli oyuncusu sayılan ardayı yollamak yollatmak istemezmisiniz. malesef bu kötü emellerine biz galatasaray taraftarı olarakta alet oluyoruz, onlarla birlikte yükleniyoruz yıpratmaya hatta yok etmeye çalışıyoruz gözbebeklerimizi. ardada ışılda ne kadar kötü oynarsa oynasın onlarda enaz bizim kadar galatasaraylı ve bizden çok üzülüyorlar. bunu bile bile niye hala yok etmeye çalışıyoruz anlamıyorum. hadi bunlar gitsin kim gelecek yerlerine. takımı bunlar kadar seven kimi buluruz bi daha bunlara böyle yapmışken. iyi düşünelim canlarımızı bağrımıza basalım. düşünün bi kere emre fenere geçtikten sonra tek laf ettimi fenerli medya veya tek laf ettirdimi aciz yıldırım!! ama bizim başkan suçu üstüne atmak adına sporcusuna küfür eden taraftar için taraftar bizi uyardı diyor sahip çıkacağı yerde..

yalniz twitter da dilex diye fbli bir kiz kaptanimiza o malum asagilik kelimeyi soylemis. bunlarin hepsi boyle pislik ya.

Artık atkım onun imzasıyla süslü BÜYÜK BÜYÜK KAPTAN!

Yok yok şakaydı hepsi gitmiyor bi yere zaten Aras abi şaka yapmış :)

Geri