• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Dün futbol idmanına gitmiş. Kaptanın yanındakini tanıyabilen var mı? Tanıdık geliyor bir yerden ama çıkaramadım :)

B_9d48af0befd447f8e26028280dedd548.jpg

Berkan bey,

Siz ne yazdığınızı ve neden yazdığınızı bilmiyorsunuz karışmışsınız iyice o yüzden daha fazla cevap yazmayacağım.

Saygılar.

Berken şimdi sen benim yazdıklarıma cevap verdin orada değil mi?
Neyse bizde okuduğumuzu anlama problemi vardır heralde..
Daha fazla uzatmaya gerek yok, hemfikirim seninle aynı frekanslarda olmadığımız konusunda..

Eleştiri vakti;

"Arda gibi bırakıp gitmem" dememeliydi, biz zaten biliyoruz ve konuşuyoruz onu. Bazen suskun kalmak en iyisidir.

Saygılar.

Işıl öyle bir şey söylemediğini dile getirdi.

Açıklama: Işıl Alben

Bugün bazı medya organlarında ve internet sitelerinde tarafımdan söylendiği iddia edilen açıklamalar yer almaktadır.

Söz konusu açıklamaların tarafımdan hiçbir medya organına yapılmadığının ve benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan cümlelerin hiçbirinin benim ifadelerim olmadığının sporseverler tarafından bilinmesini isterim.

Kamuoyuna saygılarımla,

www.galatasaray.org

dun nevzat dindar twitter da sunu yazdi. cok guldum sahsen. bir de gs muhabiri bu. bu kadar futbolla ilgilenir basketbolu hice sayarsa bu olur.

nevzatdindar Nevzat Dindar
Işıl'ın nasıl bir GS'li olduğunu bende biliyorum.Ama söylediklerini yarın okuyunca, sözde değil özde olduğunu anlayacaksınız.

Berkan bey,

Meral' in Fenerbahçe' de hucum kurduğu dakikalar bir maç içinde toplasanız 5' i geçmez. Kendisi 2 numara oynuyor ve genelde oyunda kaldığı dakikalarda hep yanında saf bir oyun kurucu oluyor. O yüzdendir ki yaptığınız benzetme tamamen hatalı. Elma ile armutu kıyaslayamazsınız. Birsel deseniz anlarım da Işıl' la Meral' i kıyaslamak saçmadır. Kimse burda Işıl' a süper oynuyor demiyor zaten. Işıl'ın iyi yapabildiği ve yetersiz olduğu özellikleri vardır basketbol adına. İyi yapabildiği özelliklerini süregelen bir şekilde devam ettirdiği sürece de fazlasıyla yeterlidir takım için. Ben burada hiç Işıl süper Galatasaray'lı ve süper oynuyor kelimelerini bir arada görmedim. Kötü oynayınca kötü, iyi oynayınca iyi oynadı deniliyor gördüğüm kadarıyla. İkisini karıştırmaya gerek yok.

Benim anlamadığım şey siz bu oyuncuyu seviyomruşsunuz gibi gösterip sürekli bir laf geçirme gayretindesiniz anlamsız. Vazgeçin bu huyunuzdan. Işıl'ın Galatasaraylılığı ile basketbolculuğunu karıştırmayın zira altında ezilirsiniz.

İlaveten Arda ile ilgili; Türkiye' ye transferinde öncelik Galatasaray' dır maddesi noktayı koyuyor herşeye. Öncelik yerine sadece Galatasaraydadır olsaydı çok şey değişirdi benim açımdan. Kaç tane dönebileceği takım var zaten burada bir düşünün? Işıl birgün Avrupaya gitse bile buraya döndüğünde Fenerbahçe'ye gitmez bana göre. Siz Arda' nın böyle birşey yapmayacağına inanıyormusunuz şu anda? Ardanın Fenere gitme ihtimali 100 ise Işılınki 0,01 dir bana göre.

Saygılar.

Metin abi sadece bir noktaya değineceğim izninle.Arda Türkiye'ye dönerse öncelik Galatasarayındır maddesi yerine sadece Galatasaraya dönebilir maddesi sizin açınızdan doğru olabilir ama olaya birde A.Madrid açısından bakın lütfen.Misal veriyorum Arda dikiş tutturamadı(inş böyle birşey olmaz,başarılı olacağına eminim) Türkiye'ye dönmek istedi.Burda biz ne verirsek onu kabul etmek zorunda kalır Madrid ekibi.Çünkü Arda bizde oynamak isteyecek.Karşı taraf mağdur olacak.Halbuki bu madde ile Madrid bizim teklifimizi kabul etmeyerek devreye Beşiktaş'ın veya karşıyakanın girmesine müsade etme imkanı bulacaktır...Yani burda Arda'nın veya bizim kulübümüzün suçu yok.

Yine gereksiz tartışmalar. Işıl'ın artık bu takıma neler verip neler veremeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz.Video güzel olmuş ve sonunda da söylendiği gibi Işılın artık bu sene bize birşeyler kazandırması gerekir.Ve benim tavsiyem biraz popülariteden uzak durup sadece basketbol düşünsün.

[video=youtube;3QfkM3hSk2A]http://www.youtube.com/watch?v=3QfkM3hSk2A[/video]

Işıln Galatasaraylılıgını tartısmak ayıp olur bence , takıma 50 tane yıldız gelmesı yerıne 1 tane adam akıllı Galatasarayılık ruhunu tasıyan 1 kısı olsun yeter bu ozellıklerıde ışıl taşıyor.. Işıl bu sene inşallah daha iyi olacaktır..

Aynı duyguları paylaşıcaz bugün seninle, sende bizim her maç yaptığımız gibi tribünden destek vereceksin, parkede olmak için neleri feda ederdin tartışılmaz.. Kalpler tek yürek, parkede değilsin diye üzülme inşallah dönücez yine kupa ellerimizde...

Öncelikle, bu sezon gerçekten muazzam bir performans sergilediğini söylemek lazım. Dün Ceyhan maçında hafif bir sakatlık yaşadı sanırım maçın başlarında, korkuttu ama, sonradan oyuna döndü. Bu sene parmak ısırtacaktır!
Benim Ceyhan maçında yaptığı birşeyle ilgili bir görüşüm olacak:
Ceyhan maçında, sanıyorum 2. periyot sonuydu, yaptığı bir hareketi ben kendisine yakıştıramadım şahsen. Topu kaptırdı, ardından -yanılmıyorsam- Bahar'a şiddetle birşeyler söylüyordu, ama rakibini takip bile etmedi. Evet potanın hemen dibinde kaptırdı, sayı olma ihtimali çok yüksekti. Turnikeyi kaçırdılar, üstüne bir ribaund alıp tekrar attılar, yine kaçtı. Bu arada Işıl ilk şut kaçana kadar topa bile bakmadı Bahar'a birşeyler söylüyordu hala.
Topu kaptırabilir, gayet normal ama mücadeleye savunmaya dönmeliydi hemen bence.
Belki sadece bana tribünden çok nahoş geldi bu durum, ama hoş gözükmediği kanaatindeyim.

Sana ne soylese az Isil... Hasta hasta maca cikiyorsun, bir gun once serum yiyorsun, idmana cikmiyorsun, sahayi rakip guardlara dar ediyorsun!

Cozum uretemiyorlar...

Kelimeler kifayetsiz...

Benim adima macin en iyi oyuncususun. Onunde saygiyla egiliyorum. Bu performansini istikrarli bicimde tum sezona yayman en buyuk dilegim.

Mükemmeldin. Harikaydın. Taurasi'den sonra Tinayla birlikte mükemmel oynadın.

Işıl'ın serumlu hali buysa, normal halini düşünemiyorum.Gerçekten harikaydın.Takım geriye düştüğünde fitili ateşleyen sendin ve takım bu kıvılcımla birlrkte alev olup ortalığı yangın alanına çevirdi.Sonuçta sahada rakibin külünü bile bırakmayan bir takım seyrettik.

Tebrikler Işıl.Umarım bu maç senin harika oyunlarının bir başlangıcı olur.

Iste ozledigimiz Isil.

Rakip kısalara ambargo koydu.Bu akşamki maçta bu kadar ezici olduysak Işıl ilk sıradadır.

Bugün inanılmaz oynadı, harikasın büyük kaptan seni çok seviyoruz.

2 gündür idman yapma, hastalıktan yat, halsiz bir şekilde serumla ayakta kal ve böyle önemli bir rakibe karşı çıkıp böyle mükemmel oyna 36 dakika. Hele bir pozisyonda topa kaleci gibi uçuşu vardı ki bu gece futbol takımında kaleye geçseydi heralde 4 yemezdik!

Durmak yok devam minik aslan..

Bizim bildiğimiz Işıl bu işte. Hep böyle devam!

çok farklı..

sadece performansını arttırmamış oyunu da inanılmaz gelişmiş..Maçı ara ara izledim ama bir pozisyonda savunmayı yarıp içeri yüklenip bıraktığı bir turnike vardı ki bu tercihleri fazla yapan biri değildi.Helal olsun

Geri