deniz goruyorsun degil mi..
Yapma abi ya seninki de yanında duruyo

deniz goruyorsun degil mi..
Bence bu noktada Arda'ya haksızlık yapılıyor.
Galatasaray Medikal Park Avrupanın bu sene en iyi kadrosu ve daha önceki senelerde de ilerde böyle olacağının sinyalini veriyordu. Bayan basketbol Futbol'a göre yükselmesi kolay ve 2-3 senedir bugünlerin geleceğini hepimiz öngörüyorduk.
Yani demek istediğim Bayan Basketbolda Avrupada oynamakla Türkiyede oynamak aynı ayarda. Ama Futbolda Avrupe nere Türkiye nere durumu var. Galatasaraylılıktan önce durumu böyle düşünmekte yarar var.
Ardanın karakteri Işılda, Işılınki de Arda da olsa Arda yine giderdi Avrupa'ya, Işıl yine kalırdı Galatasarayda.
Bence bu noktada Arda'ya haksızlık yapılıyor.
Galatasaray Medikal Park Avrupanın bu sene en iyi kadrosu ve daha önceki senelerde de ilerde böyle olacağının sinyalini veriyordu. Bayan basketbol Futbol'a göre yükselmesi kolay ve 2-3 senedir bugünlerin geleceğini hepimiz öngörüyorduk.
Yani demek istediğim Bayan Basketbolda Avrupada oynamakla Türkiyede oynamak aynı ayarda. Ama Futbolda Avrupe nere Türkiye nere durumu var. Galatasaraylılıktan önce durumu böyle düşünmekte yarar var.
Ardanın karakteri Işılda, Işılınki de Arda da olsa Arda yine giderdi Avrupa'ya, Işıl yine kalırdı Galatasarayda.
Berkan, 12 Nisan tarihli 22:36 saatli özel mesajıma baktım da birebir 'Işıl, Meral'den bile sonra gelir, takıma birşey vermiyor, istikrarsız, hücum bile kuramıyor.' Diyen birinin ne Işıl hakkında dediklerini ciddiye alırım ne de tartışırım. Art niyetli yaklaşım zaten ortada. Göz önünde böyle tartışmalara girmek istemezdim ancak insanlar da kimi ciddiye alıp almayacağını görsün. Arda'yı basın kaçırdı, siz de Işıl'ı mı kaçırmak istiyorsunuz?
'Takıma birşey veriyor mu?' diye sormayı unutmuşsunÖzel mesajında yazdığın gibi yaz Işıl takıma birşey vermiyor diye de beni sana cevap vermeye zaman harcadığım için utandır!
Onur abi ve Tutku Dinçer; söylediğiniz şeylere bir önceki iletimin içinde cevaplar var aslında.
2) Arda da Euro 2008den sonra biryere gitmedi. İstese gider miydi giderdi. Kaldı 1 sene sonra kaptan yapıldı. Ardaya sordular mı bak seni kaptan yapıyoz öyle Avrupa hayali falan yok artık diye? Kaptanlık verilmedi yetmedi, 10 numara verilmedi yetmedi? Ne yetmedi neyden bahsediosunuz? Türkiye liginde oynayan biri için açık ara Türkiyenin en iyi oyuncusu olan biri için Avrupada kendini kanıtlama istedğinden daha dopal ne var? Kaptanlık verildi, 10 numra verildi Yuh utanmaz hala Avrupa diye tutturuyor diye mi düşünüyorsunuz? Arda tanındığından bu yana er yada geç Avrupaya gideceğim diyordu.
Doğru Arda istese giderdi 2008'den sonra gitmedi de Galatasaray'ı kurtardı zaten. Gitmedi de ne verdi Galatasaray'a şu son 1,5 yıl?
Ha 2008 Avrupa şampiyonasından sonra zaten Avrupa kulüpleri kapımızda sıraya girmişlerdi Arda için de Arda bütün teklifleri geri çevirdi.
Doğu söylüyorsun Berkan Arda o kadar iyi o kadar büyük bir oyuncuydu ki Galatasaray'ın büyüklüğü onun büyüklüğüne erişemedi.
Biz kimiz ki? 10 numara vermişiz, kaptanlık vermişiz, daha nicelerini vermişiz bunlar ne ki sanki? Az vermişiz, kulübün tapusunu da vermeliydik belki o zaman girerdik Arda'nın gözüne...
Bir de 10 numara ve kaptanlık verirken Arda'dan icazet almamız gerekiyordu, bu o kadar kötü birşey ki sormalıydık önce Arda'ya.
Hiç kimse ama hiç kimse Arda'ya sana Avrupa yasak ömür boyu Galatasaray'da kalacaksın diye birşey söylemedi. Arda isteseydi, uygun da bir teklif gelseydi giderdi, ki gitti de.
Yeni yönetim ve Fatih Terim geldikten sonra Arda'yı kadroda tutmak istediğimiz doğrudur. Zaten Fatih Terim de Arda'yı köşeye çekip konuşmuştur birkaç defa. Ki sonunda Arda da kalacağını söyledi ve biz de önümüzdeki sezonun bütün planlarını Arda'nın üzerine kurduk. Bunun aksini kimse iddia edemez, Arda dahi.
Ama zaten tarihimizin en kötü sezonundan çıkmışken, son 1-1,5 sezon Arda Galatasaray'a en ufak bir katkı vermemişken öyle bir anda çekip gitti ki " büyük kaptan "... Yahu lig başlamak üzere neredeyse, biz de kadrodaki sön rötuşları yapıyoruz ve bütün planlar alt üst oldu..
Neyse ne bu konuyu çok daha fazla uzatabilirim ama içimden gelmiyor yazmak.
Olan olmuş, giden gitmiş. Kimse Galatasaray'dan büyük değil. Arda da bundan sonra napıyorsa yapsın umrumda değil. İsterse devre arası Fenerbahçe'ye gelsin zerre umrumda değil artık.
Onu bugüne kadar o kadar çok savundum, o kadar çok kavga ettim ki, Arda için o kadar çok arkadaşımın kalbini kırdım ki... Şimdi hepsi için çok pişmanım..
Arda transfer sezonunun başında gitseydi hiç kızmazdım, aksine onun için, başarısı için dua ederdim.
Neyse olan oldu, dediğim gibi artık zerre umrumda değil. Kimse Arda'nın Galatasaray'a verdikleri edebiyatını da yapmaz umarım. Çünkü Glatasaray'ın ona verdiklerinin 10'da 1'ini bile vermedi Arda..
Berkan bey,
Meral' in Fenerbahçe' de hucum kurduğu dakikalar bir maç içinde toplasanız 5' i geçmez. Kendisi 2 numara oynuyor ve genelde oyunda kaldığı dakikalarda hep yanında saf bir oyun kurucu oluyor. O yüzdendir ki yaptığınız benzetme tamamen hatalı. Elma ile armutu kıyaslayamazsınız. Birsel deseniz anlarım da Işıl' la Meral' i kıyaslamak saçmadır. Kimse burda Işıl' a süper oynuyor demiyor zaten. Işıl'ın iyi yapabildiği ve yetersiz olduğu özellikleri vardır basketbol adına. İyi yapabildiği özelliklerini süregelen bir şekilde devam ettirdiği sürece de fazlasıyla yeterlidir takım için. Ben burada hiç Işıl süper Galatasaray'lı ve süper oynuyor kelimelerini bir arada görmedim. Kötü oynayınca kötü, iyi oynayınca iyi oynadı deniliyor gördüğüm kadarıyla. İkisini karıştırmaya gerek yok.
Benim anlamadığım şey siz bu oyuncuyu seviyomruşsunuz gibi gösterip sürekli bir laf geçirme gayretindesiniz anlamsız. Vazgeçin bu huyunuzdan. Işıl'ın Galatasaraylılığı ile basketbolculuğunu karıştırmayın zira altında ezilirsiniz.
İlaveten Arda ile ilgili; Türkiye' ye transferinde öncelik Galatasaray' dır maddesi noktayı koyuyor herşeye. Öncelik yerine sadece Galatasaraydadır olsaydı çok şey değişirdi benim açımdan. Kaç tane dönebileceği takım var zaten burada bir düşünün? Işıl birgün Avrupaya gitse bile buraya döndüğünde Fenerbahçe'ye gitmez bana göre. Siz Arda' nın böyle birşey yapmayacağına inanıyormusunuz şu anda? Ardanın Fenere gitme ihtimali 100 ise Işılınki 0,01 dir bana göre.
Saygılar.