• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Kusura bakmasınlar ama Arda'yla Selçuk kaptansa Işıl'a başka bir sıfat bulmamız lazım. Yıllardır üstüne gidiliyor kızın tek bir yanlış hareketi olmadı taraftara karşı, hep sahada en iyisini vermeye çalıştı sadece. Umarım yönetim aklını başına alır da Işıl'ı keyifle bu forma altında izlemeye devam ederiz.

Faal sporcularımız içinde sembol olarak kimi sayarsınız diye sorulsa tereddütsüz olarak söylenecek isim Işıl Alben'dir. Birgün Metin Oktay'lar, Payidar Demir'ler gibi anılacak bu yürekli civciv.

Sırf sen üzülme diye o kadar dua ettim ki. Her maç 40 dk kendini parçaladın. Son periyotta Zellous top kayıpları yapınca yine sorumluluğu aldın savaştın, savunma-hücumda paraladın kendini terinin son damlasına kadar. Röportajda da ağlamaktan konuşamaman beni benden aldı be kaptan. Sen mutlu oldun diye ayrıca mutlu oldum, emeğine sağlık !

Gönüllerimizin MVP'si. Helal olsun kaptan.

Maça özel MVP olsaydı hak eden oyuncu sendin.

Maçın başında ard arda attığı sayılarla maçı ne kadar istediğini gösterdi. Bugün sahadaki oyuncular arasında o kupayı en çok isteyen kişiydi. Allah gönlüne göre verdi. <3

Tebrikler kaptan. Geriye alınacak bir kupa kaldı. Onu da alacağız inşallah. :)

Heykeli dikilecek KAPTAN!!!

1 kupa eksiğin kaldı kaptan.
Takımı sür şampiyonluğa. Aman ha sakatlık, yorgunluk yok şu dönemde.

Aldığın rebountlar kaptığın toplar, attığın sayılar, asistler hepsi muhteşem.

Kendisini bu güne kadar gereğinden fazla eleştiren hatta işi hakaret boyutuna taşıyan herkesin özür dilemese bile gelip buraya teşekkür etmesini bekliyorum. Biz de çok eleştirdik, yeterli görmedik ama kişilik haklarına da hiç saldırmadık. Bu turnuvada ise bizim light eleştirilerimizi bile kaybetti ortadan kaptan. Kendisine gerçekten teşekkür ediyorum ve bu turnuvadaki başarısı için kendisini tebrik ediyorum. Çok büyük oynadı, çok iyi mücadele etti, gerçek bir kaptan gibi sahada liderlik etti.

Şimdi kaptana tebrik sırasına girmeli herkes yoksa ben burada yazılacak ufak bir eleştiride bile ciddi bir kasıt aramak zorunda kalırım.

Kaptan için ne söylesek az gelir.Benim nazarımda bugüne kadar tanıdğım en büyük Galatasaraylı sporcu .İyiki varsın ,inşallah hep burda kalırsın :):):)

Seni doğuran anneye helal olsun. Avrupa'nın en iyi 2-3 basketçilerinden biri oldun.Helal olsun sana Işıl. Bize bu kupayı gösterttin ya Allah ne muradın varsa versin.

Onu en fazla eleştirenlerden biriside benim. Bugün ağzımın payını aldım ben. Bana yazdıklarımı yutturduğun ve bu güzel anı bize yaşattığın için sana teşekkür ederim.

Bu maçla birlikte ben onun yine seneye takımda kalacağını düşünüyorum. Kendini baya geliştirdi.

Yönetime sesleniyorum, yüreğiniz yetiyorsa Kursk´a gidişine engel olmazsınız!

Kusuruma bakmayın, bir an için duygusallaştım ya, maç sonu üçlü çektirecek oyuncu mu yok memlekette, buluruz birisini...

Hakkını helal et kaptan.
Ne kadar yazmaya yüzüm olmasada vicdanımı rahatlatmak bir nebze derman olacak.
Dün o sahada armaya ihanet edenleri, eli belinde yürüyen ruhsuzları gördü ya bu gözler... sana laf eden taş olur bundan sonra.
Yüreğine zeval gelmesin, kıymet bilemedik.

"Kupalara ambargo koymadan başka bir formayı taşımak, almış olduğum mirasa ve içimdeki Galatasaraylılık inancına zaten uygun düşmezdi"

Avrupa Ligi Şampiyonluğu ve de kupa sana çok yakıştı be kaptan

Sözün bittiği yer. Bana göre yeni GALACTICA...

''KAPTAN'' var mı ötesi.

Sevgili Işıl çok büyük oyuncu oldun.Ama çok büyük.

Dünya basketbol tarihine geçen bir 1 numarasın şu andan itibaren.

Gözlerinden öperim:)

"Kupalara ambargo koymadan başka bir formayı taşımak, almış olduğum mirasa ve içimdeki Galatasaraylılık inancına zaten uygun düşmezdi"

Tam şu sözünü yazacaktım, Furkan benden önce davranmış :)

Eğer sezon sonu gidecekse, sözünü tutarak, gönlünce gitmiş olacak.

Büyüksün, Kaptan. Büyüksün...

Geri