• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Hiçbir zaman vazgeçmedi. Bedeninden büyük yüreği, onu inancından saptırmadı.
İstese de yapamazdı. Pes edemezdi, etmedi.. Herşeyiyle benim gözümde tarihin 'en iyisi'
İster burada, ister Rusya'da. Benim kadar Galatasaraylı. Benim için bu yeterli...

Koçtan sonraki en büyük teşekkür sana. Senin yerinde ben olsam çoktan havlu atardım. Fener'in egemenliğini yıkmak için çıkılan son 5-6 sezonda hep hayal kırıklığı sonuçlar. Galatasaray taraftarının yeteneğeni sorgulaması. Fener taraftarının seni looser ilan etmesi. Büyük karektermişsin kaptan.
En çok sevindiğimde şikecilere looser'un kim olduğunu göstermen oldu. Taşra müteahidlerinin kulübünün olduğu yerde başka looser olmaz.
Seni bu performansla bırak Rusya'yı, oynatmayan Wnba klüpleri salaktır.

valla 10 yılın acısını sıkarttı,cok eleştirdiğim kaptanımızdı ama helal olsun cok buyuk oynadı,fb tarafından kendisine yapılan butun aşağılamalara dilini cıkararak cevap verdi..o dili 100 yıl unutumazlar

Seninle gurur duyuyorum büyük kaptan, en çok eleştirildiğindede söylemiştim Türkiyenin en iyi oyun kurucusu diye, bu sporu bana sen sevdirdin, zaten sakatlanmadan Birsel'den daha iyidin araya bir toparlanma süreci girdi dünde son 2 yıldada kimin iyi olduğunu kanıtlıyorsun, helal olsun kaptan, bu can sana kurban <3

Sana Looser dedim.Eleştirdim.FB maçlarında artık bir şut sok dedim.
Özür Dilerim.Bana öyle bir ders verdinki hayatımda asla unutmayacağım.
Senden özür dilerim kaptan.
HELAL OLSUN SANA.

Bu forumda seni yerin dibine sokanlara inat gösterdiğin performansla sana inanları mutlu ettin.Tükürdüğünü yalatmak buna denir sevgili Işıl sana sonsuz teşekkürler.

Teşekkürler Kaptan. Belki de Bülent Korkmaz dan sonra en çok sana kaptanlık sana yakıştı. hele o ribaund için içeri dalışların yokmu beni bitiriyor.

Takım dün uçakla Türkiye'ye gelirken Lütfi Arıboğan Işıl'ı seneye takımda tutabilmek için baya uğraşmış. Yakın markaj'a almış. Işıl yurtdışı tecrübesi yaşamak istediğini belirtmiş. Bakalım kararı ne olacak ?

Bugune kadar adam gibi ilgilenselerdi çoktan bizle imzalamıştı, şimdi tutuştular şampiyon kadroyu nasıl bozarsınız eleştirileriyle işlerinin zor olacağının farkına varabildiler.

Bugune kadar adam gibi ilgilenselerdi çoktan bizle imzalamıştı, şimdi tutuştular şampiyon kadroyu nasıl bozarsınız eleştirileriyle işlerinin zor olacağının farkına varabildiler.

İlla yumurta kapıya dayanacak bizim her işimiz böyle ülke olarak hep sona bırakırız. İnş hayırlısı olur takımda kalır son dönemde guard yok takımda diyoruz üstüne bir de tek oyuncumuzu da kaybetmek büyük hata olacak

Belki de dünkü başarıyı en cok hakeden isimlerden biriydi. Herkes sevinsin ama en çok o sevinsin. Kendi taraftarı bile onu amansızca,gereksizce eleştirirken, hakemler tarafından calınan sampiyonluğa ragmen, hiçbir zaman pes etmedi,vazgeçmedi. Ne trip attı ne de laf yaptı. Bunu belki o da hayal etmiyordu ama çok yakıştı be kaptan.
KAL SENEYE KAL SENEYE ALINACAK COK KUPA VAR SENİNLE

Sen artık Galatasaray efsanelerinden birisin.

IŞIL amigoluktan başka ne işe yarar diyenlere, elindeki Avrupanın en büyüğü olduğumuzu tescilleyen kupa ve benim sayısını unuttuğum maçlarda kırkar dakika oyunda kalarak gösterdiğin müthiş performans ile cevap verdin. Seni kaybedersek çok şey kaybederiz IŞIL KAPTAN...

Sonunda Galatasaray'lılığın ağır basacak ve bizimle birlikte nice kupalara doğru yol almaya devam edeceksin. Kaptan Işıl Alben. Galatasaray efsanesi

Kaptan'a Hz. Mevlana'nın sözleri ile seslenmek lazım aslında;

"Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme."

Işıl Alben :Ben şu anda Galatasaray forması giyiyorum.Bundan çok mutluyum.Sene sonuna daha çok var.
Işıl Alben: Her sene bazı teklifler geliyor.Neden bu sene çok konuşuldu anlamış değilim.

kaynak: @gshaber24

Işıl GS değil Türk basketbolu efsanesidir. Önce tipiyle, sevimliliğiyle sonra dürüstlüğüyle bunu sağlarken üstüne yaşadığı 2 çok büyük sakatlık sonrası geri dönüş mucizesini gerçekleştirerek ve insanlara verdiği ilhamla sağladı bunu. Takımına yaptığı kaptanlık liderlik ve aldığı süre boyunca (ki genelde 36-37dk'dan fazla oluyor maç başı) tüm terini sahaya akıtması bunu ispatlıyordu.

Burada en azılı Işıl düşmanları bile Işıl bugün kötü oynadı diyebilir ama Işıl bugün mücadele etmedi diyemez. Işıl evet her gün iyi oynamıyor her gün de iyi oynamak çok zor zaten. Ama Işıl'ı gördüğümde biliyorum ki o gün gene tüm varlığını sahaya koyacak. İşte bu yüzden Işıl sadece GS'ın değil Türk basketbolunun hatta sporunun efsanelerindendir. Işıl bu etkinin farkında değil çok çocuğun idolü, basketbola/spora başlama sebebi odur ama dediğim gibi insanları spora başlatmaktan daha önemlisini sergiliyor. Sporcu yaşamı ve portresi çiz,yor ve salonda saha çizgileri içinde tüm varlığıyla maça odaklanıyor.

Bu yüzden "Işıl Alben" dedik onu sevenler olarak. EL kazanmış kazanamamış olması da değil bunu deme sebebimiz. Başarılar değil o sevginin kaynağı. Işıl kariyerine baktığında Türk basketbolunun en başarılı kızı değil ama en istikrarlı en azimli en sembolik değeri. İnşallah da GS'dan ayrılmayacak. Her sene bu muhabbetler beni çok tedirgin ettiğinden burda isyan ettiğim çok oldu. Anlaştığı takımlar da oldu ama bu kez rahatım. Bu kez Mihriban'ın yıpranmasına da gerek yok belki de. Kulüp halledecek ve Işıl kalacak GS'da. Allah biliyor ya gitsin biraz kafa toplasın diyorum. Ama bencilleşiyorum ve kalsın diyorum. O da bizi düşünecektir zaten:))

* Ekrem Hoca ona çok yarayacak Ceyhun faciasından sonra diye belirtmiştim bilmesi gerekene
* Türk basketbolunun en başarılı kızı Esra Şencebe olabilir mi? Bir Eurocup 1 EL finali 1EL kupası şampiyonluklar falan :)))

* Kardeşim git 35'inde avrupaya! 4 sene de orada öyle oyna içinde ukde kalmasın :))

Seni yıllardır eleştiren sadece dışarıdaki değil içimizdekilere inat adım adım geldin bu noktaya.

Helal olsun demek lazım sadece

Geri