• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Göz göre göre steps yaptın, maçı verdin ellerinle. Yine de seviyoruz seni.

Göz göre göre steps yaptın, maçı verdin ellerinle. Yine de seviyoruz seni.

orada tamikanın da hatası oldu.gitti pas verilmeyecek yerde pas verdi. ayrıca sen maç sonu ışılın yüzünün halini görsen hala sitem eder miydin acaba?emin ol senden benden daha üzgündü ışıl.

orada tamikanın da hatası oldu.gitti pas verilmeyecek yerde pas verdi. ayrıca sen maç sonu ışılın yüzünün halini görsen hala sitem eder miydin acaba?emin ol senden benden daha üzgündü ışıl.

Evet Tamika da hatalıydı, ama Tamika'nın maç içinde yaptıklarıyla Işıl'ın yaptıkları'nı kıyaslayonca Tamika'yı görmezden gelebildim. Artık maç sonu yüz ifadeleri ilgilendirmiyor beni, hepimiz Galatasaray için varız, hepimiz üzülüyoruz.

Değil bir maç 1000 kupa feda olsun sana. Kalan maçlarda çok iyi bir Işıl bekliyorum.

Taraftar olarak ona fazla sorumluluk yüklüyoruz.

Takım olarak maça ısınırken ve konsantre olurken, sen 4 sefer çağırıp bir oyuncu gelmiyorsa, onu 5.sefer çağırmanın mantığı ne?

Savunmada bugün gayet iyi buldum. Son dakikalardaki serimizde de başrollerden birindeydi savunmada, Birsel'e yaptığı blok da çok hoştu gerçekten.

Caferağa'daki maçlarda çok daha iyi oynayacaktır, çünkü orada 2 hata yapınca küfreden taraftarımız olmayacak. Şutlarını kaçırınca homurdanan, sadece üçlü çektiriyor diyen taraftarlar olmayacak ve bugün tereddüt ettiği pozisyonları o zaman bulunca potaya gönderecek.

Seneye de iyi bir yabancı guardla birlikte bu takımın 2 oyun kurucusundan biri olacak.

Fener 5. maça kadar dayanabilirse tabi ki getirir :)

Seni seviyorum ama Fener maçları dışında seviyorum...

Yılmak YOK KAPTAN, O KUPA KALKACAK ELLERİNDE

Yanında olduğumuzu biliyorsun Kaptan. Gemi nereye gidecekse seninle gidecek. Mürettebat gergin, Tayfa sabırsız olabilir. Ama sana inanıyor bu tayfa. Götür bizi şampiyonluğa...

Birsel Vardarlı 10 (8 ribaund - 9 asist)
Işıl Alben 2 (1 ribaund - 3 asist)

yorum yapmaya gerek yok bence
bende ışıl ı çok seviyorum,
hep iyi olsun, hep başarılı olsun, bizde onunla gurur duyalım
ama GALATASARAY ı herkesden ve herşeyden çok seviyorum....

bende aykırı yorumlara kim başlayacak diye merak ediyordum.ilk olduğunuz için tebrikler
merak ediyorum ışıl o hatayı yapmasa ve o hücümda sayı olup maçı kazansak aynı şeyleri yazar mıydınız buraya?

bende aykırı yorumlara kim başlayacak diye merak ediyordum.ilk olduğunuz için tebrikler
merak ediyorum ışıl o hatayı yapmasa ve o hücümda sayı olup maçı kazansak aynı şeyleri yazar mıydınız buraya?

varsayım üzarinden konuşacaksak,
ikinci yarı o kadar boş üçlüğü kaçırmasak bu kadar hücum ribaunttu vermesek savunmamızı daha diri tutsak maç zaten buralara gelmezdi....
artık sizlerinde IŞIL da eleştirilebilir birisi olduğunu kabul etmemiz gerek.
eleştiri kötü birşey değil.
ne diyim ışıl var ol sen bizim canımızsın, biz her maçı kaybedelim ama sen iyi ol yeter mi yazayım...
ben galatasaray lıyım,
ışıl bu maçta kötü oynar eleştiririrm
salı süper oynar alkışlarım........
ve ikisini yaparkende gocunmam
...

Cevap vermicem,serinin diğer maçlarında da bunları karşılaştırıcaz :)

Ben de katılıyorum bu yoruma açıkçası. Sonuçta direk kıyas yapılacak oyuncular. Ve Işıl'ın performansını yükseltmesi gerektiği de bi gerçek. Kesinliklew eleştiride kötü bi niyet de yok bana göre. Umarım performansını yükseltir. 2 sayı 1 ribaund 3 asist Işıl'ın konsantre olamadığını gösterir. En tırt maçta bile ribaunda girip karıştırırdı ama onu bile tam yapamadı Işıl. Kendisinden 2. maçta , bu maçta yapmadıklarını da yapmasını istiyorum. Umarım heyecanını , stresini yener.

Mert, Işıl için" bugün beklediğimiz ışıl sahada yoktu" diyorsan buna itirazı olacak yoktur herhalde. Hatta Işıl'a sor o neler neler anlatır performansı ile alakalı. ama işi istatistiğe vurursan çuvallarsın. İstatistikle gidersek Bugün Tamika ile Angel birbirlerini savundular. Bak Tamika'nın istatistiğe Bak Angel'in istatistiğe. O zaman ona da Go home diyelim senin mantığınla gidip.

Tabii ki oyuncular eleştirilir. Ama bunu yapmak için ahzırlarsın ortamı. Mesela ben bugün ışıl'ın performansının kötü olmasını sylvia-Bahar gibi oyuncularımıza da bağlıyorum biraz. Birsel kendi sahasından her topu getirdiğinde Nevriye onun önünde set oluyordu. Işıl baskı yapmak için nevriye'nin bir sağından bir solundan dolandı. Peki Işıl nasıl getirdi topu? Birebir Birsel ile didişerek. Bilmiyorum belki de bu Ceyhun Hocanın taktiğidir. Bİrsel'i böylelikle daha çabuk yormak amacı ile bunu yapmış oalbilir. Sonuçta Işıl'ı 20-25 dakika oynatıp enara alabiliyoruz. Bİrsel'in böyle şansıda yok. Sonuçta 36-37 dakika oynamış oyuncunun istatistikleri ile ışıl'ın istatistiklerini bir tutma. Bırak FB maçını alanya ile oynarken bile ışıl şut tercih sıralamasında ilk üçde olan oyuncumuz değildir. Birsel ise Angel ile birlikte FB'nin en çok şut kullanan oyuncularından.

Seneye ligin 2+1 olma durumu var. Şu an 3+1+1 durumunda bildiğin gibi. E ne demek bu? Yani Türk oyuncular daha da değerlenecek. Ve Yerli oyuncular arasında iyi diye sayacağın 6-7 oyuncu var bunun kafgadan 3ü GS'da bunun en önemlilerinden biri Işıl. Sen de neden bu Işıl Sevgisi Önce GS'lılık gibi şeyler söylüyorsun. Söyle bakalım Mert sence sen mi GS'ı daha çok düşünüyorsun. Ben mi? Işıl babamın kızı değil. Ama ben her maç seyrediyorum onu saha da ve kenarda ne yaptığını biliyorum. Tribünlerden en çok baskıyı yiyen oyuncumuz. Cafer Ağa'ya gidiyor ışıl'a koro halinde bağırıyorlar (dikkat et biz 2 senedir Nevriye'ye bir kötü laf etmedik) İpekçi'ye geliyorsun kız maça konsantre olacak 4 defa 3'lü için çağırıyorlar. 5.'ye gelmeyen fenerli diye bağırıyorlar. Kız maça konsantre olamıyor geliyor 3'lü çektiriyor. Bu kezde laf hazır. Işıl ne yaeeeaaeaeaaa Tek bildiği üçlü çektirmek maça konsantre değil demek farz oluyor..:))

Komik gerçekten. Bunu aslında sadece sana demiyorum. Her yerde aynı terane. Valllah GS sevgim Işıl'sız GS olmaz diyor ama bazen Işıl sevgim ağır basıyor git kurtar kendini Işıl diyesim geliyor. Bİz o kıza layık değiliz inan olsun...

NOT: maç bitmiş Işıl GSTV ile röportaj yapmış kızın canı çok sıkkın. Orda çocuklu bir aile gelmiş Işıl'ı çağırıyor resim çektirmek için. Işıl da gitmedi tabi. Arkasından el hareketi yapıyordu adam. Seni eğlendirecek tabi Işıl. Pota arkasındaydı o aile, yoksa soracaktım ona "neden arkasından el hareketi yapabileceğin biri ile resim çektirmeye çalışıyorsun?" diye...

İş başka arkadaşlık başkadır bana göre. Evet, en sevdiğimiz oyuncu Işıl Alben ancak bu takımın 1. guardı asla Işıl olamaz. Yaşadığı sakatlıktan sonra toparlayamadı tam olarak ne yazıkki. Finale geldik daha hala ayağa kalkmasını bekliyoruz. Bütün maç yokları oynadı yani. Maçı nereye kadar getirdik, gitti topu kaybetti. Tamam belki Tamika potaya gidebilirdi ancak steps yapacak kadar sıkışık bi pozisyon da yoktu yani Işıl'ın gördüğüm kadarıyla. Savunmada da pek birşeyler ortaya koyamadı bana göre, karşısındaki oyuncu tripple double yapacaktı neredeyse...

Basketbolda guardın kadar konuşacaksın. Eğer bu seriyi kazanacaksak bunun en kilit oyuncularından biri Işıl'dır. Umarım artık ayağa kalkar. Kalkamazsa biz de ayağa kalkamayız çünkü. Hep aynı temenniyi söylemedik sıkılmaya başladım ama inşallah kendine gelir.

Son birşey daha. Tribünde bi vatandaş Işıl'ın annesine de dahil olmak üzere birkaç kez küfür etti kendisine yönelik. Bu armayı taşıyan bir oyuncu ne kadar olumsuz oynarsa oynasın böyle hakaretlere asla maruz kalamaz. Özellikle de bu isim tribünlerin en çok sevdiği isimse. Yapan kişiye hiç yakışmadı...

Son birşey daha. Tribünde bi vatandaş Işıl'ın annesine de dahil olmak üzere birkaç kez küfür etti kendisine yönelik. Bu armayı taşıyan bir oyuncu ne kadar olumsuz oynarsa oynasın böyle hakaretlere asla maruz kalamaz. Özellikle de bu isim tribünlerin en çok sevdiği isimse. Yapan kişiye hiç yakışmadı...

o küfür eden dallamayada selamlarımı gönderiyorum.her kimse allah belasını versin.iyi ki benim yakınımda değilmiş yoksa fena şeyler olurdu.

Kaybedilen bir Fener maçı sonrası yine tartışılan Işıl..
Birsel Vardarlı'nın varlığı ve başarısı maalesef, her zaman Işıl'ı tartışılır kılıyor..
Ben de bugün kapasitesinin altında kaldığını düşünüyorum ama biraz daha sabır..
Salı günü yeniden başlayacak her şey..

bunun boyle olmasinin tek nedeni galatasaray taraftari ve camiasidir
bir sporcunun kulubune bagliligindan ve acik acik kameralar onunde surunsem bile karsi tarafa gitmem sozu onu vazgecilmez kilmamaliydi ama kildi.
fener maclarindaki son 20 maca bakalim..her bolgede basa bas hatta dis sutorlerde dahada iyiyken herzaman birtek yerde eksij kaldigimiz icin maclar vermisiz..bunun sorumlusu birselin isildan iyi olmasi degil isili orda vazgecilmez kilip guclu bir guardla baslamayisimiz..hala kaptan gemiyi toparlar duzluge cikar vs yorumlari var ve cok komik..
neden? cunku isil yedek kalamaz.ondan daha iyi bir guard onu yedekleyecek bir oyuncu olamaz.sadece isili dinlendirecek kisiler olabilir dendigi icin hem isil hemde galatasaray kaybediyor..her fener macinda birsel sov yapiyor..isil yetersiz kaliyor ve kalacak ta..cunku birsel en iyisi..isildan cok cok iyi..

bu yuzden bu gercegi kabul etmedikce isilinda galatasarayliligi disinda performans olarak bu takimin kurtaricisi hatta ilk point guardi olmadigi gercegini kabul etmedikce bu skorlar maglubiyetler daha cok yasanir..

Geri