UNUTMA SENİ ÜZENİ BİZDE ÜZERİZ !
2007 yılında kavuştun asıl renklerine.Bir tarafın sarı bir tarafın kırmızı oldu.Tıpkı bir Metin Oktay gibi, tıpkı bir Hagi ve tıpkı bir Arda Turan gibi...Biliyorum gitsen bile kalbin hep sarı kırmızı olacak.O kalp var ya o kalp Galatasaray için atacak.Bende yazıyorum işte amaç duygumu,üzüntümü kaleme kağıda atıyım da rahatlarım belki umuduyla.Yanlış anlaşılmasın bu bir elveda mektubu değil , bu bir özlem mektubu.Seni özleyeceğiz kaptan.Ben ne mi yapıyorum bu transfer süresinde? Eve geliyorum senin haberlerini okuyorum işte.Işıl Alben Galatasaray'dan gidiyor haberini görüyorum,bu bir yalan haber deyip geçiştiriyorum işte ama bir yandan da düşünüyorum.Ya giderse? Saçma sapan sorular dolanıyor kafamda.Çevremdeki insanlara soruyorum."Işıl Alben Galatasaray'dan ayrılır mı?" diye.Cevap açık ve net "Işıl Alben Galatasaray'dan ayrılmaz" diyorlar.Ama ben biliyorum yüzde doksanı...Duygulanmıyorum diyemem.Gözlerim doluyor işte.Hep sen bizi duygulandırdın galibiyetlerle bende seni duygulandırıyım mektubumla.Ama sakın ağlama , kıyamaz bu hayranın sana.Biraz da özlem duygusu yaşat bize.Güveniyoruz sana elveda değil özlem duygusu yaşatacaksın bize.Bu arada bu yazıları yazdığım günde 11 Mayıs 2014 yani anneler günü.Seni doğuran dünyaya getiren anneye de bir teşekkür borçluyuz.Annenin ellerinden öpüyorum.Annen seni bizden daha çok düşünecektir ama ben de söyleyeyim işte.Kaptanım işini bilir ama ben yine de uyarayım.Rusya soğuktur dikkat et kendine.Terli terli soğuk su içme.Git de biraz Ruslara Türk kadın basketbolunun yeteneğini göster. Galatasaray'ın kızı olduğunu göster onlara.
Arada bir senin videolarını izliyorum sen gülüyorsun bende gülüyorum ekran başında.Bu arada futbolda da yeteneğin yok diyemem,topu sektirişinden anlaşılıyor.Benim her gece en büyük dualarım "İnşallah Işıl Alben Galatasaray'dan gitmez" oluyor.Biliyorum hem git gücünü göster onlara diyorum hem de kal diye dua ediyorum ne yaparsın hayranlık böyle bir şey, sevgi böyle bir şey.Daha geçen hafta gördüm rüyamda seni sarı kırmızılı formayla şimdi sarı kırmızısız bir formayla nasıl görecek bu gözler? Bana basketbolu sevdiren benim Galatasaray'a olan bağımlılığımı bir adım daha artıran kişiyi sarı kırmızısız formayla görmeye.Kelimelerim yetmiyor bitirmek istiyorum ama bitiremiyorum mektubu.Sana olan hayranlığımı elimden geldiği kadar buraya yazmaya çalışıyorum.Neyse kaptan bu sayfalar,bu yazılar senin elinde olacak.Bir şekilde ulaştıracağım sana bu yazıları,bu kağıtları.Güle güle kaptanım.Ben bir sarı kırmızı renklere bağladım bir de sana.Kendine iyi bak.Yolun açık olsun,fazla özletme kendini.Unutma seni üzeni bizde üzeriz !