• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
böyle yönetim olmaz olsun

Işıl'ı göndermek=Tüm taraftarı sahadan atmak

Kendi oyuncumuzun bonservisini almak zorunda olduğumuz gerçeği gibi bir rezaletten bahsediyoruz farkındasınız değil mi arkadaşlar? Birilerinin bu şubeden kovulması için daha neler yaşamamız gerekiyor?

UNUTMA SENİ ÜZENİ BİZDE ÜZERİZ !

2007 yılında kavuştun asıl renklerine.Bir tarafın sarı bir tarafın kırmızı oldu.Tıpkı bir Metin Oktay gibi, tıpkı bir Hagi ve tıpkı bir Arda Turan gibi...Biliyorum gitsen bile kalbin hep sarı kırmızı olacak.O kalp var ya o kalp Galatasaray için atacak.Bende yazıyorum işte amaç duygumu,üzüntümü kaleme kağıda atıyım da rahatlarım belki umuduyla.Yanlış anlaşılmasın bu bir elveda mektubu değil , bu bir özlem mektubu.Seni özleyeceğiz kaptan.Ben ne mi yapıyorum bu transfer süresinde? Eve geliyorum senin haberlerini okuyorum işte.Işıl Alben Galatasaray'dan gidiyor haberini görüyorum,bu bir yalan haber deyip geçiştiriyorum işte ama bir yandan da düşünüyorum.Ya giderse? Saçma sapan sorular dolanıyor kafamda.Çevremdeki insanlara soruyorum."Işıl Alben Galatasaray'dan ayrılır mı?" diye.Cevap açık ve net "Işıl Alben Galatasaray'dan ayrılmaz" diyorlar.Ama ben biliyorum yüzde doksanı...Duygulanmıyorum diyemem.Gözlerim doluyor işte.Hep sen bizi duygulandırdın galibiyetlerle bende seni duygulandırıyım mektubumla.Ama sakın ağlama , kıyamaz bu hayranın sana.Biraz da özlem duygusu yaşat bize.Güveniyoruz sana elveda değil özlem duygusu yaşatacaksın bize.Bu arada bu yazıları yazdığım günde 11 Mayıs 2014 yani anneler günü.Seni doğuran dünyaya getiren anneye de bir teşekkür borçluyuz.Annenin ellerinden öpüyorum.Annen seni bizden daha çok düşünecektir ama ben de söyleyeyim işte.Kaptanım işini bilir ama ben yine de uyarayım.Rusya soğuktur dikkat et kendine.Terli terli soğuk su içme.Git de biraz Ruslara Türk kadın basketbolunun yeteneğini göster. Galatasaray'ın kızı olduğunu göster onlara.

Arada bir senin videolarını izliyorum sen gülüyorsun bende gülüyorum ekran başında.Bu arada futbolda da yeteneğin yok diyemem,topu sektirişinden anlaşılıyor.Benim her gece en büyük dualarım "İnşallah Işıl Alben Galatasaray'dan gitmez" oluyor.Biliyorum hem git gücünü göster onlara diyorum hem de kal diye dua ediyorum ne yaparsın hayranlık böyle bir şey, sevgi böyle bir şey.Daha geçen hafta gördüm rüyamda seni sarı kırmızılı formayla şimdi sarı kırmızısız bir formayla nasıl görecek bu gözler? Bana basketbolu sevdiren benim Galatasaray'a olan bağımlılığımı bir adım daha artıran kişiyi sarı kırmızısız formayla görmeye.Kelimelerim yetmiyor bitirmek istiyorum ama bitiremiyorum mektubu.Sana olan hayranlığımı elimden geldiği kadar buraya yazmaya çalışıyorum.Neyse kaptan bu sayfalar,bu yazılar senin elinde olacak.Bir şekilde ulaştıracağım sana bu yazıları,bu kağıtları.Güle güle kaptanım.Ben bir sarı kırmızı renklere bağladım bir de sana.Kendine iyi bak.Yolun açık olsun,fazla özletme kendini.Unutma seni üzeni bizde üzeriz !

Bu noktadan sonra yönetimin yapacağı tek şey gerekli paranın (bütçe dışından) ödenmesi ve Işıl'ın takımda tutulması. Bunu yapmak ZORUNDALAR. İkinci bir seçenekleri yok. Gerçi ikinci seçenek olarak da "Işıl para için Galatasaray'ı sattı" haberleri sipariş ederler...
Ben herkesin aksine "Git-kurtul diyemiyorum. "Galatasaray'da kalmamda tek engel kulübün Kursk'a gerekli parayı ödemesi" diye her gördüğün kameraya, mikrofona konuşup, o parayı ödemek zorunda bırak kulübü.

Aynen öyle; gerçi taraftarın çoğu "Işıl para için Galatasaray'ı sattı" saftatasına inanmaz ama inananlarda çıkar,Eğer kendi açınızdan bir sakıncası yoksa ve bu kadar istediğinizde IŞIL,a yakın olabiliyorken bizzat kendisinede söyleyinde belki o zaman gönderme ve kaytarma bahanesine sığınamaz yönetim (y)

10 # Işıl Alben

Lütfen kal Işıl.Taraftar sana aşık

Alba gitti üzüldük kahrolduk hadi tamam ama sen gidersen ...

Ünal Aysal basacak kendi cebinden parayı bonservisini alacak Işılın başla lama cimi yok .

Bişey sorcam ya bu Dinamo denilen takım Işıl'ın parasını veripmi sözleşmeyi imzaladı parayı vermediyse transfer olmaz bence.

Alba gitti ama Işıl da giderse ortalık karışır. Yönetim yaptığı hatayı bedeli ne olursa olsun karşılamak zorunda!

Sezon ortası imza atmayaydı iyidi. Bu kadar Galatasaray bağlılığını söyleyen ve efsaneleşen oyuncu sezon sonunu beklemesi gerekirdi bence. Yolu açık olsun.

Sezon ortası imza atmayaydı iyidi. Bu kadar Galatasaray bağlılığını söyleyen ve efsaneleşen oyuncu sezon sonunu beklemesi gerekirdi bence. Yolu açık olsun.

Bence Işıl bizden daha fazla para koparabilmek için numara yapıyor. Hiç uğraşmayalım gitsin, ayıp böyle Galatasaraylılık mı olur?

Bence Işıl bizden daha fazla para koparabilmek için numara yapıyor. Hiç uğraşmayalım gitsin, ayıp böyle Galatasaraylılık mı olur?

Böyle provoke edici mesajlar yerine karşıt görüşünüzü söylerseniz daha iyi olur bende ona göre cevap veririm.

Yönetimin yanlışlarına zaten değinmedim.

Işılın penceresinden bakarak GS kalmak için şimdi harcadığı enerjiyi sezon ortası imza atmayıp sezon sonu için harcayabilirdi diye düşünüyorum.

Profesyonel düşünerek kendi geleceğini düşünüyor ise eğer tabi ki sonuna kadar haklı o vakit yolu açık olsun.

Geçmişte de görüldüğü gibi GS kalmak isteyen kalır fedakarlıklar yapan ne oyuncular gördü bu camia.

Nasıl fedakarlıklar Okan bey ve kimler yapmış bu fedakarlıkları merak ettim. Mesela Fb'den gelen 3 katı fazla para teklifini kabul etmeyip Gs' de kalan bir sporcu var mıdır? Hiç sanmıyorum :)

Para için gittiysede iyi ki gitti. Sizlerden kurtuldu bu bile yeter. Ancak üçlü çektirir dediniz bu kız için. Kız da bir sezon da kazanılabilecek tüm kupaları kazandı ve gitti. Tebrik ederim. Kendini kurtardı. Para için gittiyse yolu açık olsun diyenlere ise her halde 1 lira alırken 5 lira teklif gelse gitmeyecekler çalıştıkları yerde kalacaklar.

Işıl bu sezon Galatasaray'da oynayacak. Bunun dışında söylenen her şey gerçek dışıdır.

Son Dakika: IŞIL ALBEN TAKIM'DA KALDI....

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Murat özyer'in açıklamasına göre ışıl %95 takımda kaldı. :)

Galatasaray bu sezonun 3 kupalı şampiyonu Işıl Alben'i yuvada tutuyor. Bugün yapılan görüşmelerde yüzde 95 anlaşma sağlandı.

Şube koordinatörü Murat Özyer "Büyük oranda anlaşma sağlandı. Dinamo Kursk'tan da sözleşmeyi almak için bir kaç koldan atağa geçtik. Işıl'ı Galatasaray'da tutacağız" diye konuştu

Bilindiği gibi Işıl Alben, Euroleague finallerinden önce Dinamo Kursk ile sözleşme imzalamıştı. Ama daha sonra Galatasaray Başkanı Ünal Aysal devreye girerek Işıl ile görüşmüş, onu kararından vazgeçirmişti. Ama Dinamo Kursk ile yapılan sözleşme sorun olmuştu. Galatasaray bu sözleşmeyi geri almak için üç ayrı koldan çalışma başlattı. Işıl da Kursk'a "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.

Işıl geçen sezon 450 bin TL karşılığında Galatasaray'da oynamıştı. Yeni sözleşmesinin rakamı konusunda şu an için net bir bilgi yok.

kaynak : 3puan.com

Umarım haber doğrudur. Galatasaray formasını son 10 yıldır en güzel taşıyan sporcumuz Işıl Alben. Yurdun dört bir yanından genç kızlara örnek olan, Galatasaraylılık kültürünü bu kadar güzel sahaya yansıtan bir oyuncu umarım şartlar ne olursa olsun takımda tutulur.

Kaptan, ne eksik ne fazla.

Geri