İsmet Hacıoğlu

Zihni Öztürk' Alıntı:
Gelecekte iyi olacak diyoruz... Ama yakında geçmişte şu isimde genç bir oyuncumuz vardı diyeceğiz... Kendi jenerasyonu Doğuş BALBAY Milli Takım aday kadrosunda.. İsmet altyapılarda Doğuş BALBAY dan çok daha iyi bir oyuncuydu.. Altyapı maçlarında 50,60 sayılar attığı görüldü.. Çok maç kazandırdığı görüldü.. Doğuş nasıl oldu da ismetten daha iyi poziyona geldi.. Federasyonun getirdiği 2 genç oyuncunun kadroda bulundurulması zorunluluğu, gençlerin bench e çivi çakmasını sağlıyor.. Bu kuralın belli bir dk. oynama süresi ile değiştirilmesi taraftarıyım. Ayrıca kulüp yöneticilerimizin takımın altyapısından çıkan yetenekler konusunda... Yanii ürünün geliştirilmesi konusunda çaba sarf etmeleri lazım.. Eğitim, özel antreman, fiziksel gelişim, kulis Milli Takım ve diğer mevkiiler için... Ürün elimizde paslandıkça, paslanıyor...

Zihni Abi o kural geçen sene kalktı diye hatırlıyoırum ben.Çift lisansla oynama olayı çıktıktan sonra.

Tabii,İsmet için değişen pek bir şey olmadı.Bir ara Erdemir'e gidecekti;ancak sakatlığı vardı sanırım,niye olmadı o transfer bilmiyorum.Umarım bu sene de hoca rotasyonda düşünmüyorsa kiralanır.Sizin de söylediğiniz gibi bir oyuncunun kenarda oturarak gelişmesi çok zor.
 
ben ismet i en son 2 sene önce sezonun son maçı olan ülker maçında izlemiştim.halil üner hakemleri protesto etmek için gençleri oyuna almıştı.o maçtan sonra hiçbir maçta forma giymedi diye biliyorum ben.
 
Re: 6 # İsmet Hacıoğlu

İsmet kayboldu ne yazık ki...
PG arayan ve düşmemeye oynayan bir takıma kiralık gidip 10 dk civarı oynasa,ya da ikinci lige gitse bari...
 
Re: 6 # İsmet Hacıoğlu

İsmet, Düzce Gençlik takımında oynuyor şu an. Geride kalan 14 haftada 4 maçta oynamış ve 2.75 ortalama ile toplam 11 sayı atabilmiş. Ayrıca 4 ribaund, 2 asist, 4 top çalma, 7 top kaybı var. Pek iyi istatistikler değil yani o yaşta bir oyuncu için..
 
Re: 6 # İsmet Hacıoğlu

Kendini geliştirmek için Galatasaray´dan ikinci ligde bir takıma gidiyorsun ve 14 haftada 4 maçta oynayıp 2,75 ortalama ile oynuyorsun...

İsmet şapkasını önüne alıp düşünmeli, basketboldan ekmek parası kazanmak istiyor muyum istemiyor muyum...
 

Üst