Justin Rowe

Outlook:
Rudy is a tremendous athlete who dominates in the paint on both ends of the floor with his athleticism and quickness.
Defensively, Rudy is a feared shot blocker altered even more shots.
At over 6'9" Rudy runs the court like a guard and finishes plays of the offensive end with thunderous dunks.
Rudy has a nice shooting touch out to 15 feet and is able to beat any defender to the hoop using his quickness and explosive jumping ability.

----------------------------------------------------
Adam 2.07 imiş. Bu da beyaz amerkalı mı acep?
 
Bu hafta sonu derbide oynayacaklar mı ? 5 numaramızda adam olacak mı ?
 
Menajer Turabi Genç, ABD'li Justin Rowe ve James Williams'ı, denemek için yarın İstanbul'a getireceklerini söyledi.

İki oyuncudan hangisi iyiyse onu transfer edeceklerini kaydeden Turabi Genç, ''İki ABD'li de pivot pozisyonunda oynuyor. 5 maçı, sadece uzunumuz olmadığı için kaybettik. Bu maçları kazansaydık, şimdi ligde farklı pozisyonda olabilirdik. Uzun oyuncu eksiğimizi giderdiğimizde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum'' dedi.

Geçen sezon Macaristan'da oynayan 1979 doğumlu ve 2.13 metre boyundaki Justin Rowe'un, Phoenix Suns takımının kampına katıldığı ve ABD'nin NBDL Ligi'nde oynama şansı olduğunu bildirildi.

ABA Ligi'nde Los Angeles Stars'da forma giyen James Williams'ın ise 1978 doğumlu ve 2.08 metre boyunda olduğu kaydedildi.

http://www.ajansspor.com dan alıntıdır.
 
Geldi mi bu 2 eleman? Ne uzak yolmuş Uranüsten felan mı gelecekler?

Anlaşılan FB maçına da uzunsuz çıkacağız. Hoş adam gelse bile ayağının tozuyla o maçta ne yapar o da meçhul.
 
İki uzunda Fenerbahçe maçından 2-3 önce geliyor bu oyuncuları derbi maçına yetiştirmek yerine bir hafta denesinler hazırlık maçında oynatıp öyle alsınlar Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli ama oyuncu konusunda hata yapmamalıyız.
Bir sezon içinde toplam en fazla 6 yabancıyla sözleşme imzalayabiliyorsun
biz 4 oyuncuyla sezon başı imzaladık geriye 2 hakkımız kaldı bu konuda sikkat etmeliyiz. parasını alamayıp kaçacak oyuncularda hesaba katılarak hareket edilmelidir.
 
Ulem fener maçında uzun olmayacak anlaşılan bu vakte kadar gelmemişse..
 
Fenerbahçe maçında uzun problemi yaşamıycaz
Justin Rowe ile anlaşmışız
istatistik olarak daha iyiydi

hayırlı olsun fenerbahçe maçı öncesi moral gelir işalla takıma biraz..
 
Hayırlısı olsun ama fb maçında Justin'in işi hiç de kolay olmayacak ama takımdaki diğer oyuncuların yükünü azaltıcağıda su götürmez 1 gerçekkk.
Haydi rastgele...
 
hadin hayirli olsun. umarim iyi bir 5 numaradir. 2.13 ve size'li bi oyuncu galiba. kendisi bizim için kapali kutu (fb için de tabi:) son yillarda genelde aldigimiz oyuncular iyi oluyor.

ha bi de ilk maçinda baya sicak bi atmosfer yasayacak. umarim olumlu yönde etkiler bu atmosfer onu.
 
faydali olacagina inaniyorum, pota altinda uzun uzun diye bagirmaktan anamiz aglamisti, iste kavustuk uzuna, dilerim bu cok onemli macta guzel bir baslangic yapar, fuul dolu salonun oyuncuyu olumlu yonde motive edecegine inaniyorum.
 
burakla just do it justin aynı anda geldi ama 2sine açılan topiklerde 1e 3 ilgi farkı var.. buda arzumuzu özlemimizi gösteriyor...
PİVOOOOOOTTTTTTTT
 
İnşallah faydalı olur. Benim hatırladğım kadarıyla getirdiğimiz en uzun oyuncu. Bir ara Grey diye bir eleman gelmişti o da 2.12 idi sanırım.
 
seyrettiğimiz kadaryıla savunmada kullanacak Halil hoca hücumda pek kullanmıycak gibi görünüyor
--------------------------------------------------------
FB maçında oynatılacaksa o maçta savunmadan çok hücumda kullanılması gerek. FB hücumda içeriyi fazla zorlamıyor daha çok dış şut kullanıyorlar. O yüzden FB maçı için savunmada fazla bir etkisi olacağını sanmıyorum. FB nin yumuşak karnı bizim gibi pota altı. Bu elemanın hücum yönü var mıdır bilmiyorum ama FB maçında hücumda kullanabilirsek büyük avantaj sağlarız.
 
Fener macinda cok sey beklemeyin.
Boddickerin ilk maclarini hatirlayin.

Ilk gozlemlerimi aktarayim.Ama yeniden soyluyorum zamanla daha iyi gozukecek.

*Mucadeleyi sevmiyor.Bu yuzden isteksiz gozuktu.
*Takim icinde digerlerine sordugumda Fatih gibi blokcu dedi.Sizeinada bakarak soyluyorum on alandan gelen toplari kesmekte kullanilabilir
*Fener macinda ilk 5 baslamaz.Zaten fenerde sizeli pivot olmadigi icinde sikinti cekmeyiz.Hucum yonundede pivota ihtiyacimiz yok bana gore.Second Chance dan 1-2 basket bulsa kafidir benim icin.

Hayirli olsun.
 
Ben acık söylemek gerekirse uyuz oldum bu transfere bir cok yönden tabi ki saysam sayfalar yetmez..ama en başlıcası sezon ortasında ki bi yabancıdan ne hayır gelir..Benim basketbol bilgimde 2,07 2,08 den daha uzun basketciler eğer sırtı donuk 0 sa ve post uptan sayı uretemiyosa o benim gözümde basketci değildir..kaldıki bu da o tarz bi oyuncuya benziyo...bence diğeri alınsa cok daha iyi olurdu ...bi tek şeye seviniyorum boddickerin performansı artacak diye umut ediyorum...hadi boddicker feneri dumar ettttttttttt
 

Üst