Justin Rowe

pic03.jpg


Iste adamimiz...
 
X adamın boyutları ıle oynamadın değilmi yanı omuzlar gercek :D

Halil hoca ya burdan tesekkurler ılk once haberı bız duyurduk bakalım gorecegız...
 
kolu 2.15 değilmiydi... yani en uzun adamımız değilbenceki ömer büyükaycan dan sallıyorum ama aklımda 2.12 diye kaldı.. ama yok yok o kadar değildi ömer heralde (zaten türk ayrı)
 
Benim hatırlayabildiğim en uzun oyuncumuz 2.15 ile Alexander Koul. Sonra Benjamin Handlogten (2.12), Eric Meek (2.10) ve Joe Vogel (2.10) var. Ömer Büyükaycan sanırım 2.06 idi.

Rowe'un 2.13 boyu ile ligde bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ama umarım istikrarı olur. Sheron Mills'ten bu yana bir yabancı oyuncumuzu iki sezon üst üste izleyemedik. Yabancılar kalıcı olsun artık.
 
Oyununu görmesekde James Williams'a göre 5 cm lik ciddi bi boy avantajı vardı ayrıca NBA kariyerli.Seçilmesi mantıklı.Umarım derbide de iyi oyununu seyredicez.
 
Bu adam hakkında hiç bilgim yok umarım iyi çıkar FB maçında şans bulursa görecez... Ciddi bi 5 no. sorunumuz war umarım çözer biraz olsun o sorunu...
 
BURAK SEZGİN

YENİ GELEN ROSE NİN YANINDA ESKİ OYUNCUMUZ BURAK SEZGİNLEDE ANLAŞTIK HADİ HAYIRLI OLSUN HAFTASONU MACI TV DEN SEYREDECEM
 
Kesinlikle çok yerinde bir transfer.Boyu da gayet iyi.Takım için gerçekten umutlanmaya başladım.Şu son transferler çok yerinde.Daha kaybedilmiş fazla bir şey yok.
 
Oynayacak ama bence cok fazla zaman almayacak cunku Fenerdede 5 numara sıkıntısı var bırde henuz oyun ıcınde uyum surecı bıtmedı ama pota altında cok ıyı bır secım bence..

Bu mac umarım 3 lerıyle Burak macı olacak
 
boy yerinde size yerinde inşallah karakteri de yerindedir
(hadi bakalım maça 2 Ocak ta şenlik var...)
 
GS'da Rowe, Efes Maçında Oynayacak
ç
Galatasaray'ın yeni transferi Justin Rowe'un hafta sonunda Efes Pilsen maçında oynayacağı açıklandı.

Menajer Turabi Genç, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile yaptıkları derbi maçta, Noel tatili nedeniyle ABD'den hiçbir takımla ilişkisi olmadığına dair belgeyi alamadıkları için Rowe'u oynatamadıklarını hatırlatarak, ''Rowe'un işlemleri tamamlandı. Bu hafta Efes Pilsen ile yapacağımız lig maçında forma giyecek'' dedi.

Bu konuyla ilgili olarak dün bir gazetede yer alan haberin kendilerini beceriksizmiş gibi göstermeye çalıştığını anlatan Genç, şunları söyledi:

''Haberde ABD uyruklu Justin Rowe'un transfer işlemlerinin tamamlanamayışı nedeniyle derbi maçında Fenerbahçe'ye karşı oynatılmadığı, oysa aynı süreç içinde, Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı'nın Nijerya uyruklu Mactebana'nın transferiyle ilgili tüm evraklarını tamamlayarak bu oyuncuyu 3 Ocak'ta oynatacağı yer aldı. Yazıda, Galatasaraylı yöneticilerin beceriksizliği vurgulanmakta, ince bir alay konusu sezinlenmekte, buna karşın Beşiktaşlı yöneticilerin ise iş bilirliği ve gayreti dile getirilmektedir.

Rowe'un son olarak oynadığı CBA takımı Yakima Sunkings ve ABD Basketbol Federasyonu yetkilileri Christmas ve Noel tatili nedeniyle, 23 Aralık 2004 tarihinden 03 Ocak 2005 Pazartesi gününe kadar çalışmadılar. Prosedüre göre, Basketbol Federasyonu, ABD Basketbol Federasyonu'ndan Rowe'un ''Letter of Clearence' (Oyuncunun serbest olduğunun belgesi) gelmeden transfer işlemini tamamlamamaktadır. Derbi maç pazartesi günü olsaydı oyuncuyu maça yetiştirirdik. Ben gece gündüz uyumadan bu konuyla uğraştım, ama ABD Basketbol Federasyonu'ndan tatil nedeniyle kimseye ulaşamadım.

Beşiktaş'ın transfer ettiği Nijerya uyruklu Mactabena ise geçen yıl İÜSK takımında yer aldı. Bu nedenle söz konusu transferde Basketbol Federasyonu tarafından 'Letter of Clearence' belgesi istenmemiştir.''
 
Normal şartlarda Amerika'da bayan oyuncular yazın kontrat yparlar.O yüzden bildiğim kadarıyla mactanebe amechree için de letter of clearence istenmesi gerekir...Geçen sene iüsk de oynamış olmasının birşey değiştirmiyor olması gerekir...Açıklamayı iyice bir incelemek lazım.
Ayrca letter of clearence yerli oyuncular için bile istenir çifte kontratları engellemek için, nasıl oluyor anlamadım bu iş.
 

Üst