Alexia rezerv kadroya giremiyor yabancı kuralından dolayı. Temmuza kadar sadece 1 devşirme yazılabiliyor ona da ilk hafta Alexia ikinci hafta Vargas yazıldı.Temmuzdan sonra iki bu seneden sonra 3 devşirmemizi birden yazabilicez.
Alexia rezerv kadroya giremiyor yabancı kuralından dolayı. Temmuza kadar sadece 1 devşirme yazılabiliyor ona da ilk hafta Alexia ikinci hafta Vargas yazıldı.Temmuzdan sonra iki bu seneden sonra 3 devşirmemizi birden yazabilicez.
Keşke oynayabilseydi bizim içinde çok iyi olacaktı gelişimi içinde. Ama en azından gelecek sezondan sonra her zaman mt sezonunda bu kadro ile daha çok gelişme şansı olacak.Yazık olmuş. Öyle söylentilere ben de rastladım bazıları oynayabiliyor dedi bazıları da Temmuz'un 2 veya 5 inde kadroya girebiliyor dedi. Prosedürlere göre 2 yıl olmasına bir şey diyemiyorum ama bu turnuva da bu yazı kapsıyor bu turnuvada oynanması sağlanmalıydı bir şekilde FIVB tarafından. Sonuçta bu turnuva 2 yıl sonrasının turnuvası sırf 1 ay önce oynanıyor diye oynamaması yazık. Esnetilmeliydi o kural.