• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kadın Voleybol Milli Takımları (2025)

Alexia rezerv kadroya giremiyor yabancı kuralından dolayı. Temmuza kadar sadece 1 devşirme yazılabiliyor ona da ilk hafta Alexia ikinci hafta Vargas yazıldı.Temmuzdan sonra iki bu seneden sonra 3 devşirmemizi birden yazabilicez.

Alexia rezerv kadroya giremiyor yabancı kuralından dolayı. Temmuza kadar sadece 1 devşirme yazılabiliyor ona da ilk hafta Alexia ikinci hafta Vargas yazıldı.Temmuzdan sonra iki bu seneden sonra 3 devşirmemizi birden yazabilicez.

Yazık olmuş. Öyle söylentilere ben de rastladım bazıları oynayabiliyor dedi bazıları da Temmuz'un 2 veya 5 inde kadroya girebiliyor dedi. Prosedürlere göre 2 yıl olmasına bir şey diyemiyorum ama bu turnuva da bu yazı kapsıyor bu turnuvada oynanması sağlanmalıydı bir şekilde FIVB tarafından. Sonuçta bu turnuva 2 yıl sonrasının turnuvası sırf 1 ay önce oynanıyor diye oynamaması yazık. Esnetilmeliydi o kural.

Yazık olmuş. Öyle söylentilere ben de rastladım bazıları oynayabiliyor dedi bazıları da Temmuz'un 2 veya 5 inde kadroya girebiliyor dedi. Prosedürlere göre 2 yıl olmasına bir şey diyemiyorum ama bu turnuva da bu yazı kapsıyor bu turnuvada oynanması sağlanmalıydı bir şekilde FIVB tarafından. Sonuçta bu turnuva 2 yıl sonrasının turnuvası sırf 1 ay önce oynanıyor diye oynamaması yazık. Esnetilmeliydi o kural.
Keşke oynayabilseydi bizim içinde çok iyi olacaktı gelişimi içinde. Ama en azından gelecek sezondan sonra her zaman mt sezonunda bu kadro ile daha çok gelişme şansı olacak.

Mehmet Sevinç:Yasemin kesinlikle olması gereken bir oyuncuydu geçen sezonda kesin olması gerekiyordu. Ama onun milli takımda olmasını istemeyen biri var öyle o kadar söyliyim ben.
Mehmet Sevinç bu tarz bir açıklama yapmış milli takım ile en içli dışlı olan kişilerden böyle bir şey deme riskini alıyorsa boşuna demiyordur. Bende iki senedir kadroya alınıp neden antremanlara dahi çağrılmadığını merak ediyordum. Geçen sezon lig de blok rekoru kırmış bir kız sadece eleştiri olmasın diye kadroya alındı antremana bile çağırmadılar. Bu sezon da aynı senaryo oyuncumuzu koruması lazım yönetimin.

Son düzenleme:
3. Hafta Ayçin Eylül ve Alexia yüksek ihtimal kadro da olacakmış. Alexia ve Eylül zaten artık bu milli takımda gelecekte değişilmezlerden olacaklarını gösterdiler. Umarım Ayçin de kendini gösterebilir 3. hafta.DŞ içinde Alexia’nın önü açıldı 2 devşirme girebiliyor elit tek ayakçı yok Snead Vargas olur o yüzden diye düşünüyorum. Ama Eda DŞ den sonra mt’yi bırakacak deniyor. Eğer öyleyse Eda as olur son turnuvası diye Eda Deniz gidilir devşirme olarak Alexia Vargas yaparlar gibi.

Son düzenleme:
🇹🇷Daniele Santarelli

"Alexia ilk hafta harika iş yaptı ama devşirme oyuncularla ilgili kuralı hepimiz biliyoruz. Şu an yazlnızca tek devşirme seçebiliyoruz. Bu hafta için Melissa Vargas'ı seçtim. Alexia kararı anlayışla karşıladı ve çalışmalarını sürdürüyor."

🏆 Kadınlar Milletler Liginde En Çok Seyircili 10 Maç

🏟️ 15420 🇹🇷 TUR - ITA 🇮🇹 ( Ankara, 2022 )
🏟️ 14487 🇹🇷 TUR - DOM 🇩🇴 ( İstanbul, 2025 )
🏟️ 13920 🇹🇷 TUR - BEL 🇧🇪 ( Ankara, 2022 )
🏟️ 12970 🇹🇷 TUR - CHN 🇨🇳 ( Ankara, 2022 )
🏟️ 11740 🇹🇷 TUR - SRB 🇷🇸 ( Ankara, 2022 )
🏟️ 11050 🇹🇷 TUR - THA 🇹🇭 ( Ankara, 2022 )
🏟️ 11000 🇹🇷 TUR - ITA 🇮🇹 ( Antalya, 2024 )
🏟️ 10978 🇹🇷 TUR - ITA 🇮🇹 ( Antalya, 2023 )
🏟️ 10905 🇹🇷 TUR - USA 🇺🇸 ( Antalya, 2023 )
🏟️ 10853 🇧🇷 BRA - USA 🇺🇸 ( Rio, 2025 )
Gerçekten voleybol ülkesiyiz kadın voleybolunu en çok takip eden ülkeyiz. Hem milli takım hem lig olarak da en iyi seviyeyi izletiyorlar zaten onlarda bize hak ediyorlar.

Martyna Lukasik x Amerika ( 4 Set )

18/41 %44h, 1 hata, 3 bloklanma
2 blok, 6 ace
%53 pm, %41 mm ( 17 manşet )
26 sayı, +22 WL

📌 Polonya karşılaşmayı 3-1 kazandı
Form tutmaya başladı komple smaçör’e çok ihtiyacımız vardı.

Lukasik yaklaşık 10 dakika boyunca bir smaçör nasıl olmalı dersi veriyor.Bizde şu oyunu oynasın Li falan yalan 2023 Lukasik modunu açmış.

Geri