Kadın Voleybol Milli Takımları

Re: 2010 Dünya Voleybol Şampiyonası

Açıkçası ilk setten sonra ümidimi kesmiştim. İkinci seti aldıktan sonra tam tersini düşünmeye başladım. Gerçekten çok iyi bir oyun çıkardık Çin´e karşı..

Sayı yükümüzü her zaman olduğu gibi yine Neslihan çekiyor. Umarım diğer maçlarda bu yüzden bir yorgunluk vs. olmaz..!
 
Bayan Voleybol Dünyasampiyonasi RUS-TUR

Bayan Voleybol Dünyasampiyonasi
Türkiye-Rusya
Tarih:30/10/2010
Saat:07:00
Yayin:NTV SPOR
 
Re: 2010 Dünya Voleybol Şampiyonası

İlk sette ikinci teknik molaya kadar da iyi oynadık bence. Sonrasını iyi getiremedik.

İkinci setle beraber çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Daha önceki turnuvalara göre blok sayılarındaki artış, başarı dikkatimi çeken bir unsurdu.

Neslihan önderliğinde tüm takım çok iyi oynadı. Ama, Neslihan'a ayrı bir parantez açmak gerekiyor bence. Neslihan'ın yanı sıra, Seda ve Esra ile hücumda; Eda ile bloklarda başarılı olduk. Bu sonuçla ilk iki sıra için büyük avantaj yakaladık. Çin de biz de bir üst tura çıkarız. Bu galibiyetten aldığımız puanı bir üst tura taşıayacağız. Bu çok iyi olacak. Rusya'yı da yenersek grubu birinci tamamlarız büyük ihtimalle. Dominik Cumhuriyet'ini, Kanada ve Güney Kore'yi çok zorlanmadan geçeriz diye düşünüyorum. En azından ikisini
 
Re: 2010 Dünya Voleybol Şampiyonası

Bu saatte uyanmaya değer...Neslihan gerçekten durdurulmazdı dün ve kadın branşlarında çok önemli olan moral ve özgüvenimiz çoktu.. ilk seti kaybettiğimizde veya geri düştüğümüz zamanlarda yüzler hiç düşmedi..

Rusya herhalde olabilecek en zor rakiplerden birisi Brezilya ve ABD ile birlikte ama bakalım..Daha yolumuz uzun, Çin maçında anladık..
 
Re: Bayan Voleybol Dünyasampiyonasi RUS-TUR

Yani Tebrik ediyorum NTV SPOR´u,bu maca yorumcu olarak FB TV´deki Aylin abladan baskasini bulamadiklari icin,bu arada müthis bir geri dönüs yapti sultanlarimiz,26-25 set sayisi kullaniyoruz.
 
Re: Bayan Voleybol Dünyasampiyonasi RUS-TUR

cok basit hatalar yamaya basladi takimimiz,16-12 2. teknik molayada önde girdiler.
 

Üst