Kiesha Brown

Re: 5 # Kiesha Brown

Gökce Başaran' Alıntı:
Keşke edilmeseydi, takıma iyi destek oluyordu dışarıdan. Hoştu yani davranışları. Bari Wnba başlayana kadar burada kalsın. Yabancılara arkadaş olur.

kesinlikle hatılıyorum =) avrupa maçlarında kotunu giyip geliyodu orda destek oluyodu molalarda : ) onun dışında zaten 5-10 dkka sahada gördüm mü ben bile hatırlamıyorum : /
 
Re: Kiesha Brown Galatasaray'da

Emre Tekin' Alıntı:
Beşiktaş maçında izledim, özetle kötü bir oyuncu. VJ yok ise Keisha dan çok daha iyisi alınmalıydı, gereksiz bir transfer

Daha kısa süe aldığı bjk maçında belliydi iş yapmayacağı, isabet olmuş ama işin ilginç tarafı , doğru dürüts süre vermeyeceğin veya aldıktan hemen sonra süre vermemeye karar vereceğin bir oyuncuyu transfer etmiş olmak.

Finale yükselmiş olsa bile yanlışlarla dolu bir senenin başka bir uzantısıdır Keisha Brown transferi ve gönderilişi.

Dedehayır eurocup'ı hiç haketmiyor, kupa alınırsa elinde gezdirir egosu tavan yapar. Çok antipatik ve başarısız bir adam.

Futbol takımı basket takımlarının bu kadar kötü yönetilmesi bir tesadüf mü yoksa başındaki yönetimin vizyonsuzluğunun bir göstergesi mi?
 
Re: 5 # Kiesha Brown

Bekliyordum böyle bir şeyi ne zamandır. Gidişinden çok niye geldiği kafamı daha çok karıştırdı hep. Hiç gelmemeliydi. VJ gelemedi diye getirilen oyuncunun böyle olması gerçekten çok üzücü oldu.
 
Re: 5 # Kiesha Brown

Yanlış zamanda,yanlış yere alınan yanlış bir oyuncuydu.Ne için alındı,ne gibi beklentiler vardı bilinmez ama gitmesi her iki taraf içinde çok ama çok hayırlı oldu.Verdiğin emekler için teşekkkürler keisha !
 
Re: 5 # Kiesha Brown

Basketbol takımımızın linderothu gitmiş.Gerçi sakatlık sorunu yoktu ama kapasitesi sınırlı bir oyuncuydu.
Sıra futboldaki Keishalara gelir inş.
 
Re: 5 # Kiesha Brown

Bence çok doğru bir karar belliydi böyle olacağı hayırlı olsun...şimdi bence seneyi düşünerek te iyi bir avrupalı oyuncu alırsak çok daha iyi olur bence
 
Re: 5 # Kiesha Brown

Basketbol oynamış her arkadaş benim gibi bu kızın iş yapmayacağını daha ilk maçtan söyledi.
Şu dakikan sonra detaya girmeyede gerek yok.Yolu açık olsun.
 
Re: 5 # Kiesha Brown

Korelle beraber neden alındıgını anlamayadıgım oyuncu.Belliydi gidecegi.
 

Üst