Maç Duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçektende çok kritik birmaç tehlikeli oyuncuları var. beşiktaşa karşı ii oynayan bir itü izledik. zor ama ahmet cömertte kazanmalıyız.. yer ve zaman henüz belirlenmedi. belirlenince duyurulacaktır. hepinizi bekliyoruz..
 
Play-off'a girip girmeyeceğimizi belli edecek maçlardan birisi.Kesinlikle kazanmalıyız.Kemal'in ne yapacağı çok önemli.Harun coşarsa işimiz Allah'a kalır.Darrüşşafaka da Fenerbahçe'yi yendiğine göre bu maçı kesinlikle almalıyız.
 
SEKO' Alıntı:
Mutlaka kazanmalıyız. Kemal Tunçeri beni korkutmuyor Kemal'den enaz eski takım arkadaşlarına 7 asist bekliyorum.
Sezon başında ben de aynı düşüncedeydim ama ilk maçta yaptıklarından sonra gözüm korktu.Zaten Kemal bildiğimiz gibi oynarsa Harun 50 atsa boş.Bir de dışarıdan coşarlarsa tutulamıyorlar.Harun'un olmadığı Fenerbahçe maçında yanılmıyorsam 17/24 üçlük atmışlardı.
 
Koch dostum biz değil İTÜ düşünsün pota altına aldıkları oyuncuları tam bir bomba şutları potayı bulmuyor Serdar Çağlan'ı da pota altında etkisiz hale getirirsek maçı alırız. ilk maçın topiğinde Kemal'in yakışmayan davranışlarda bulunduğunu yazmışlardı arkadaşlar bu maçı Kemal için kazanmalıyız.
 
Yine orda olacagız..Haydi galatasaraylılar bu önemli maça lütfen gelin..Hatta gelmeklede kalmayın yanınız da 1-2 kişi getirin..O maçta taraftara çok ihtiyacımız olucak unutmayın,unutturmayın.....
 
b

ben ordayım yer zamman farketmezgerçekten ahmet cömert çok ii oluyo takım havaya giriyo nolur bu maçta dolduralım ahmet cömerti ve kazanalım herkesi beklerim 8)
 
Ilk macı ızlemıstım ııcerıde bırsey yapamıyorlar, ama ık macta kemal cok ıyıdı sankı gecen sene bızım begenmedıgmız kelam değil...

Zor mac bız daha ıyı takımız, bır yerlerde hata var ama onu kımse bılmıyor :!:
 
Galiba gelecek haftasonu Milli Maç arası var.Bu nedenle bölünme olmadan topluca gidebiliriz.Erkek takımı desteği hak ediyor.
 
haydi beyler 14 Şubat sevgililer günü olmasa bile hafta sonu sevgilimizi cimbomumuzu yalnız bırakmayalım onlardan en büyük hediyeyi bize vermeleri için bastıralım..
 
s

onurcukkk' Alıntı:
haydi beyler 14 Şubat sevgililer günü olmasa bile hafta sonu sevgilimizi cimbomumuzu yalnız bırakmayalım onlardan en büyük hediyeyi bize vermeleri için bastıralım..
doru en büyük aşkımız galatasarayı yanlız bırakmayalım cümle alem duysun aşkımızı die 8)
 
maç ahmet cömertte ev sahibi biziz.inşallah kazanırız




UA _aybarsak



alayına isyan!!!ölümüne ultraslan!!!
 
tekirdağ`ın şarköy ilçesinde mahsur kaldık karla kaplı yollarda.
2 haftadır ne futbol ne basket maçlarına gidemedim.
bu maç pazar olsa ne güzel olur biraz olsun
maç özlemimiz giderilir hem.
umarım pazardır maç.
 
bu tip hedef maçlaeı kaybetme lüksümüz asla yok..itü tehlikeli bi takım ama Harun'u 30 sayının altında tutabilirsek maçı alırız..itü-fb maçı istisnadır
 
kazanalım

kazanmamız lazım ve inanıyorum yürekten arkadaşlar bizim desteğimizde çok önemli ya büyük kolej maçında acayip bunu gördüm ahmet cömert takım üstündede bizim üstümüzdede ii etki bırakıyo rakip takımı çok ii demoralize ediyoz bizimkileride morallendiriyoruz.Bizim orayı doldurmamız demek maçın %50 bizim olcağını gösterir bence tabi takımın i oynucağına inanıyorum 8)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst