Maç Duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten kaybettiğimiz son maçtan sonra ve telekomun da fenerbahçeyi yenmesiyle işler iice karıştı.. en büyük rakibimiz konumundaki telekom ile oynayacağız.. maç günü ve saati henüz belli değil. TBF tarafından açıklanın ca bildirilecektir.. Ancak ne olursa olsun bu maça gitmeliyiz arkadaşlar. Eğer aynı günle çakışıors bile futbol maçı yerine bu maç daha zor ve önemli.. herkesi bu maça bekliyoruz.. okuyan ı-okumayana sölesin.. Şuan bir GS-FB Basket maçı kadar önemli bu mücadele..
 
.

gelcez tabi ya ama nolur AHMET CÖMERTTE oynuyalım.Eğer ahmet Cömertte oynarsak 10 sayı önde başlarız gibi bişe olur ordanda maç vermeyiz heralde inşallah :roll:

Yenilmiycek takım diil Türk Telekom bence kilit nokta boddicker-adem eşleşmesi olur bence.

Şemosferi bide amerikalı guardlarını durdursak kazanırız
 
Çok zor bir maç.Adamlar performanslarının zirvesinde.Kadro desen İTÜ maçından hiçbir fark yok.Ama yine de Ahmet Cömert ve seyirci üstünlüğü var.Little muhabbeti çok sıktı ama Davenport'u yavaşlatacak tek adam gibi duruyor.Bu maçı alırsak küme olayı ortadan kalkar.Yalnız maçı alamazsak hem düşme potasına gireriz,hem de play-off şansı papatya falına döner.Bu maç çok kritik.Bir de Sakarya maçını bu maça tercih etmek çok saçma.Bir tarafta kader maçı,bir tarafta 20 dakikada bitecek maç.Seçimi doğru yapmak gerekir.
 
Telekom 2. yarıya cok iyi basladı ve her macta inanılmaz hırsla oynuyorlar.. Davenport ve Deane'i durdurabilmemiz cok zor.. Dua edelim hic degilse Adem Fenerbahce macında oldugu gibi sanssız olsun..
Ahmet Cömert ve seyirci üstünlügü bize fayda saglasın isterim ama Telekom Ankara'da 4000 Fenerbahceli önünde oynadı :!:
 
Umarim kader macimiz Telekom olur.

Nedenmi.Kader macimiz olursa Play-off u zorluyor oluruz.

Ama diger turlu kader macimiz Tekel macidir.
 
Bu maçın sonucu az-çok belli. G.Saray kadrosunda o yabancı kısaları tutacak kadar hızlı ve çabuk oyuncu yok. Rakip Tekel'dir, Banvit'tir.
 
bu maçı kazanmalıyız diyemem çünkü kazanmak zorundayız ne olursa olsun burak- arda- gökhan -yok diye maçı kesin kaybedeceğiz diye bir kaide yok o zaman varımızla aslanları destekleyelim onlarda şampiyonluğu hak eden bu taraftara maçı hediye etsin davenport'u tutmanın tek yolu lıttle başka çare yok herşey onun ve johnson'un performansına bağlı diliyorum bu maçı kazanır ve yolumuza bakarız herkese şimdiden kolay gelsin..........
 
Katılıyorum kilit isim Little olacak. Telekomun oyun kurucusu fena degil Ronla mücadeleleri izleyenlere keyif verecek. Diger yabancıları atletik olan şımarı bir adama benziyor hata yapmaya müsait.
 
Bir iyi bir de kötü haber var.Maç Pazar 15:00'de.Yani futbolla çakışmıyor.Yalnız maçı büyük olasılıkla TV verecek.TV'de yayınlanan maçlarda derecemiz 0-4.
 
koch' Alıntı:
Bir iyi bir de kötü haber var.Maç Pazar 15:00'de.Yani futbolla çakışmıyor.Yalnız maçı büyük olasılıkla TV verecek.TV'de yayınlanan maçlarda derecemiz 0-4.

futbolla çakışmıyorsa sorun yok..Haydi Galatasaraylılar göreve
 
tv verirse süper olur.Hem bizim de seyretme imkanımız olur.Keşke İstanbul'da olabilseydim ama şunu söyleyeyim Ankara'da yenmiştik Telekom'u :wink:

GALATASARAY'ı desteklemekten kendi şehrimizdeki(Ankara)takımları küme düşürecez ya.Hadi bakalım hayırlısı :twisted: Ankara takımlarının düşmesini istemem ama yine de benim için 1.PLAN GALATASARAY :wink:
 
Herkesin aksine ben bu MAÇI ALACAGIMIZI DÜSÜNÜYORUM.
 
Arkadaşlar her ne olursa olsun maçlarımızı Tv'nin vermesini isytiyordum ama artık vazgeçtim vermesin ya bu ne uğursuzluk!! Şu an TBF'nin sitesine baktım gerçekten maç. Pazar A. Cömert'te saat 15:00'te. Artık görevimiz o küçücük salonu doldurmak. Dolduramazsak yuh bize ya. Umarım C.tesi akşamı Ali Sami Yen'de de maçın duyurusunu yaparlar.
2000 kişilik salonu da dolduramazsak maçı alamayız zaten bunu buradan söyleyeyim. Takımımıza olan güvenimizi oyuncularımızda hissetmeli. Bu duyguyla oynasınlar maçı kaybetsinler yeterki onların canı saolsun...

TBL, TBBL VE TB2L'DE HAFTANIN PROGRAMI

Türkiye Basketbol Ligi (17. Hafta)

18.02.2005 Cuma 16:00 İ.T.Ü. - Efes Pilsen (Ayazağa S.S.)
18.02.2005 Cuma 19:00 Fenerbahçe - Tekelspor (Abdi İpekçi S.S.)

19.02.2005 C.tesi 15:00 Büyük Kolej - Beşiktaş (Atatürk S.S.)
19.02.2005 C.tesi 18:00 Pınar Karşıyaka - Tuborg Pilsener (Atatürk S.S.)

20.02.2005 Pazar 15:00 Ülker - Banvit (Abdi İpekçi S.S.)
20.02.2005 Pazar 15:00 Galatasaray - Türk Telekom (Ahmet Cömert S.S.)
20.02.2005 Pazar 16:00 Erdemirspor - Darüşşafaka (Erdemir S.S.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst