Maç Duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçı kazanabilirizde farklı bir şekilde hezimete de uğrayabiliriz. Yerli oyuncularımız artık yüreklerini ortaya koysun bu maçı alalım.
Arda Vekiloğlu bu maçta oynacak mı?
 
tv nin maçı vermesi istanbulda olamayan taraftarımız için ii. öbür türlü düşünmek mantıklı değil bence.. futbol maçı ile çakışmaması ii oldu.. orda olacağız.
 
Bu basliktan macin Pazar gunu oynanacagini ogrenmis oldum. Gecen haftaki ITU faciasindan sonra gece vakti iyi bir haber oldu bu. Kesinlikle oradayim. Yalniz kimse kusura bakmasin ama bir futbol macini birakip basket macina gitmemizi beklemek...kendi adima imkani yok diyebilirim, ki cogu kisiden daha fazla basket macina gittim bu sezon. Gecen Cumartesi de Rize'deydim. Aksam Trabzon havaalanina donerken ITU'ye yenildigimizi ogrendim ve kotu oldum ama kendime degil, Federasyon'a kizarim.

Pazar gunu gorusmek uzere. Hersey Galatasaray icin.

Doga
 
itü maçının sinirini hala üzerimden atabilmiş değilim..o günkü çok önemli rize galibiyetine bile doğru dürüst sevinemedim!!! bu sezonun en önemli maçını oynayacağz telekomla..ist.teki bütün GS liler bu hayati maçta salondan,bizde anadolunun dört bir yanındaki GS aşıkları tv başında takımımızı destekliycez ve kazanıcaz..
 
RalphGS' Alıntı:
CUMARTESİ STADDA ANONS YAPTIRMALYIZ !!!

Başka bişiy demeye gerek yok Galatasaraylıyım diyen herkezi maça bekliyoruz.

Yeri gelmişken maçın önemi ne olursa olsun takımımızın maçlarına gelen taraftar sayısı belli bu mudur yani Galatasaraylılık!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst