Maç duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşalar banvitte salonun önündeydik polis çıkattı kimse ödeyemdi bilet fiyatını ilgi bekliyoruz 150 kişiyizz o salonun tozunu arttırırız yönetim istese bizi söker 150 kşinin bileti ne kadar tutcak yazık ama biz hala beklşiyoruz ama bu maçı alcaz herkjes çok inançlı herkese allah sabır versin
____________________________________________________________
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK
 
bandırmalıların hepsi genç fb li allah kahretsin yencez her türlü
 
İlk yarı 38-38 tamamlandı. 18 sayı farkı koruyamadık. Alan savunmasına hücum etmeyi 2 senedir öğrenemeyen bir koç ile olacağı buydu zaten.. 35 lik Turgay Çataloluk'a bile önlem alamadık. Adamlar oldukça vasat ve bizden zayıf bir kadroyla oynuyor. Bu takıma karşı 11 sayı farkı yakalayamaz isek ayıptır.
 
hadi hayirlisi, 16-31 gibi bir farki yakalamisken bu fark'i eritmek pek ic acici degil, ama ilk periyottaki gibi oynarsak bu maci 30 sayi farkla aliriz, ama ikinci periyottaki gibi devam oynarsa vah vaah...
 
Şu anda çok kötü durumdayız. Alan savunmasına karşı darmadağın olduk. Tab Baldwin farkı ortaya çıktı maç ilerledikçe. Turgay Çataloluk da yine canımızı yaktı fena halde.

Bir defa bu alan savunmasına karşı tabii ki post bölgesine ya da içeri top indirmeliyiz, sonra da zayıf taraftan kat. Böyle dışarıda top çevirerek bir yere varmamız ancak Jacobson ve Burak'ın insan üstü performansıyla mümkün olabilir. Ayrıca Turgay ve Radoseviç ne kadar boş şut bulacak olsalar da, yani ne olursa olsun riskli ama etkili 3/4 saha tuzaklı savunmaya devam etmemiz lazım. Böylece Banvit'în alan savunmasına da fazla fırsat tanımamış oluruz. Can Akın'ın hata yaptıkça morali bozulabilir, onun dışında da oyun kurucu namına birisi yok Banvit'te.

Salondaki kepazelik içinse bir şey demeye bile gerek yok. Fener formaları, protokol tribününden laf atmalar, amigo anons görevlisi... Son haftaya işi bırakırsan ve rakibin de aynı durumdaysa böyle olacağı belli. Ancak Banvit seyircisinin ilk dakikadan itibaren her basketi kutlaması, her hücumumuzda da ama az, ama muazzam gürültü yapması umarım bizim sürekli maçla alakası olmayan tezahüratlar yapıp maça hiçbir etkide bulunmayan seyircimize bir şeyler anlatabilmiştir.
 
Yenildik. Konu başlığı da çok manidar oldu: "Gidiyoruz", hem de göz göre göre. Şimdi bazıları çıkıp "Galatasaray'da istifa müessesesi çalışmaz." diyecektir. Yine Keep transferinden komisyon aldığından şüphelendiğim bazıları çıkıp "Galatasaray iyi takım da, pivotunu daha önce bulsaydı..." diyecektir. İçimizden bazıları da "Halil Üner gitse kim gelecek?" diyecektir. Ben de şimdiden -ve de aylardır- diyorum ki: Bundan kötüsü olur muydu?
 
1 tane amele amerikalı bi tane 35 lik Turgay ile yendiler bizi. Yazıklar olsun. Kümede kalmayı haketmiyoruz.

Üstün meziyetlerini bu maçta da sergileyen Halil Ünere de sevgiler..Koç değil malzemeci bile olmaz senden. Bu herfile play out ta başarılı olacağımıza inana varsa önünde saygıyla eğiliyorum.
 
Play-aut'u sonuna kadar hakettik.İlk periyotu 28-11 önde kapadıktan sonra maçı veriyorsan bunu hakettin demektir.Banvit 4 kişiyle diğer maçın skorunu takip ettiriyordu.Bizimkiler ise şansımız varsa kümede kalırız mantığı içindeydi.Son 5 dakika bu düşüncesizlik yüzünden 3'lük salladık.Sonuç ortada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst