Ne Bekleniyor?

Benim kızdığım nokta da burası...Ben ısrarla ve ısrarla vurguluyorum ki buraların para akıtılmaya ihtiyacı yok, işi bilen insanlara teslim etseler galatasaray gibi bir markayla hemen herşey yapılır. Herkesin aklında 1907 derneği akıttığı deli parayla ve kurduğu kadrolarla hatırlanır.Ben ek bilgi vereyim, o dönem o kadrolara harcanan onca paraya rağmen şubenin bütçe açığı sadece %15 miş.Yalçın granit maalesef doğru isim değildi, daha doğrusu doğru isimdi de bir projenin bir ayağıydı, gelir getirici çalışmalar yapamaz, sadece fiziki şubeyi yönetebilirdi öyle de oldu. Ne kadar para verdilerse onu kullandı. Galatasaray basketbol şubesini marka yönetimi, mali ve sportif alanlarda profesyonellere bırakmak gerekir. Ancak bu sayede elektrik faturası yatıran( bu bir eleştiri değildir, gerçeğin ilanıdır sizin söylediğiniz gibi) koçlara muhtaç olmaktan kurtulabiliriz şubenin bir arada kalması için...
 
Yukarida yazilanlardan sonra bu tartisma icine ben girmek istemiyorum, zira usluplar giderek sert ve kirici hale geliyor. Sadece birtek sey sormak istiyorum:

Burada gorus bildirenlerin bir kismi Halil Uner'in su an (veya birkac ay evvel) ayrilmasi durumunda takima herhangi bir koc bulunamayacagini, kimsenin bu kosullarda gorevi kabul etmeyecegini, ustelik subede koc bulmakla ilgilenecek bir yetkilinin de olmayacagini dile getiriyor. Peki tersinden bir soru sorayim: Halil Uner sizce bundan sonra calistirabilecek herhangi bir birinci lig takimi bulabilir mi? Sizce hicbir 1. lig takimi Halil Uner'e guvenir mi? Benim yanıtım "HAYIR".
 
Şu anda kimseye cvp verecek durmda değilim...

Ancak, cuoresportive denilen şahsiyet... sana sesleniyorum... nerdesin kardeşim sen,varmı öyle çamur at izi kalsın,saatlerce seni bekliyorum,eğer birazcık adam isen dediklerini ispatlamaya davet ediyorum seni,senin yüzünden malatya deplasmanıda yalan oldu... Eğer birazcık şerefin var ise iddaalarına cvp ver.

HÜ ile sadece karşıyaka maçı öncesi ,kızların migros ile maçı vardı ve devre arasında orda görüştüm,sadece çay içtik yanımızda'da sinan kalpakçıoğlu bir kaç GS li arkadaş vardı hepside şahittir bundan başka hiçbir şekilde ne HÜ ile görüşmüşlüğüm var nede başka biriyle sadece içerde takımın içinde neler oluyor bitiyor onları biliyorum ve onları buraya aktardım... Be şeref yoksunu iftiracı adam bunlardan başka ne biliyorsan yaz onlarıda bende göreyim ve bileyim...Ama yazmazsan bundan sonra iki elim yakandadır...Ben bu tribünlere şerefimle geldim şerefimle ölücem öbür dünyada da elim yakandadır...Kurban olduğum Allahıma inanıyorum elbet çıkarıcak seni karşıma.
 
Can Solim' Alıntı:
Öncellikle uzun bir aradan sonra merhaba(2sene oldu).2 senedir burda yazmamamın nedeni, 02-03 sezonunda playoff mücadelesinde(fb serisi) takımın başında başarılı bir coach olamasına(Erman Kunter) rağmen tribünde şu an takımın başında olan coach(Halil Üner)'in gelecek sezon başına geçeceği takımı izlemeye gelmesidir. Hatırlarsanız o seriye 1-0 önde başladık ilk maçı aldık 2-0 oldu durum, ancak bu görüntünün ortaya çıkmasından sonra teknik kadro ve oyuncularda olumsuz bir etki yaptı ve seri 2-2 ye geldi. Son maçta oyuncuları ve teknik kadroyu motive etmek hiç kolay olmadı ogünleri hatırlayanlar ne demek istediğimi bilir. Neyseki son maçı alarak seriyi geçtik ve yarı finalde Efese elendik. O zaman bunu burda dile getirdim ve ortak tepki verilmesini istedik bir kaç arkadaş maalesef birlik olamadık ve burayı beraber kurduğumuz arkadaşlarımla fikir ayrılığına düştüğüm için yazmamaya karar verdim.

Çok özür dileyerek bu yazdıklarınıza karşı çıkıyorum.
Bu anlattıklarınızın hiç biri gerçek değildir,
Bahsettiğiniz dönemde, bende şube içinde bir görev yapmaktaydım,
Erman Kunter'in (ki kendisi 25 senelik çok yakın arkadaşımdır), görevde iken , çalıştığı idareciler ile, Halil Üner i göreve getiren kişiler kesinlikle aynı kişiler değildir.
Erman Hoca kesinlikle takımdan gönderilmemiştir, yeni gelen idarecilerde ilk iş olarak Erman Kunter ile çalışma yollarını aramışlardır, ama maalesef bu gerçekleşmeyince de göreve HÜ gelmiştir.
Hatta daha da ileri gideyim, o an Yalçın Granit'in bile sağ kolu yapmayı planladığı, Galatasaray'ın BAsketbol şubesindeki tüm başarılara imza atanlar, Yalçın ağabeye, sana sunulan şartlarda hiç bir şey yapamazsın, şubeye talip olma , kapatsınlar şubeyi, buna tepki gelir, eğer şubeyi sahiplenirsen en geç iki sene içinde şubeler küme düşer daha da kötü olur, Kapatın , sonra belki bir formul bulunur, ama düşersek bunun altından kalkılmaz demişlerdi.

Ben konuları daha fazla burada uzatmayacağım,Ama benim burada yazan arkadaşlardan tek bir ricam olacak,
Aynı kavgayı veriyoruz, aynı şey için mücadele ediyoruz, neden tamamen GALATASARAYIMIZ.
Tüm arkadaşlarımız için uygun olan bir mekanda ben herkezi , eğer kabul ederlerse, yemeğe davet ediyorum,
Bu konuları gerektiğince tartışalımi konuşalım,
Burada atıp tutan, benim HÜ ile olan ilişkimi soracak kadar bile alçalan insanlara, Galatasaray a olan sevgimiz dolayısı ile neden cevap veremediğimizi açıklayalım,
Burada yazan, ısrarla söylediklerimizi anlamama çabasını gösteren arkadaşlara açıklamalar yapmamız son derece gerekli olmuştur,Lütfen bu davetime uyun, bizlerle verdiğiniz mücadelede harcadığınız enerjiyi, gelin hep beraber Galatasaray'ın basketbol geleceği için harcayalım, inanın o mücadelenin içinde HÜ yok, hiç de olmayacak.

cuoresportive, sana gelince, bu sana ikinci ikazım,beni birtakım şeylere zorlama, Ben senin de içinde bulunduğun HÜ avanesi içinde hiç olmadım, olmayacağımda,
 
Ahmet abi gerçekten haklısın, işler kırıcı oluyor , bu nedenle koçu muhtemelen en çok sevmeyen ben olduğum halde burada çok yazmadım. LAkin kunter ile ilgili sormak istediğim birkaç birşey var. O dönem Erman hocanın verdiği bir röportajı gayet iyi hatırlıyorum ( ha bu arada halil üner o maçı seyrederken öyle dedikodular da dolaşıyordu kesinlikle, halil ğner sonrada çıkmış bir isim değil gibi) : Benimle henüz konuşmadılar(normal sezondan bir ay sonra) , başka alternatifleri inceledikleri haberleri geliyor, kısa süre içinde bir karar çıkmazsa seneye yokum diyordu. Ayrıca Tamer Oyguç'un bu foruma attığı mesaj var " Yalçın Granit, beni ve hocayı istemedi işimize karıştırtmadığımız için sonra bir de alay eder gibi oynama teklifi yaptı diye"

Sonuç açık ki ortada çelişkili bir durum var söylediklerinle. Bu insanların yalan söyleme ihtimali nedir?
 
HAtta "H.Ü geliyor" söylentileri ayyuka çıkınca YAlçın Abi kesin dille "Yok öyle birşey" demişti. H.Ü in GS coachı oluş hikayesini cidden merak ediyorum. 2 sayfa önceki mesajımda da sormuştum olayın içyüzünü. Şubenin içini iyi bile abiler belki bu konuda da birşeyler anlatabilirler bize.
 
kaemre' Alıntı:
Çok özür dileyerek bu yazdıklarınıza karşı çıkıyorum.
Bu anlattıklarınızın hiç biri gerçek değildir,

Pardon ama beni burda anlattılarınız gerçek değildir deyip zan altında bırakıyorsunuz.Ben Erman Kunterci falan değilim yada kendisiyle bir bağımda yok;sadece ogünkü durumda başarılı bir coachtu her nekadar ilk 5 deki hiç bir takımdan galibiyet alamamamıza rağmen; ayrıca Erman Kunter nasıl gönderildi neden gönderildi, neden tekrar anlaşılmadı onunla konularda hiç bir şey yazmadım.
Sadece ogünkü birebir şahit olduğum olayı yazdım. Ama hala öle bir olay olmadı diyorsanız Halil Üner maçları takip etmedi diyorsanız bu dedikodular yoktu diyorsanız sizinde tanıdığınız Onursal Ok ve Kerem Ersuna'ya sorabilirsiniz bu anlattıklarım yalan mı gerçek mi diye.

Saygılar.
 
Kimseye bir şeyler sormaya gerek yok,
Zira, HÜ in maçı seyretmesinden ne takımın ne de Erman ın zerre kadar etkilenmediğini, böyle bir durumun hissedilmediğini bizzat biliyorum.
 

Üst