Ne Bekleniyor?

Halil Üner'in bu ülkede basketbol adına önemli biri olduğunu falan kabul etmiyorum.

Benim demek istediğim Halil Üner'in yerine herhangi bir koç olsaydı bu durumdan daha kötüsünü beceremezdi.
 
sovereign' Alıntı:
Halil Üner'in bu ülkede basketbol adına önemli biri olduğunu falan kabul etmiyorum.

Benim demek istediğim Halil Üner'in yerine herhangi bir koç olsaydı bu durumdan daha kötüsünü beceremezdi.


Be kardeşim anla artık, öyle birini buldularda kabul mu etmedik...Sen şimdi burda da HÜ'ye çamur atarsın... HÜ KENDİ YERİNE ADAM BULSAYDI DİYE... BULAMAZLAR...BULAMADILARDA...İLGİLENMEDİLER BİLE AYNI MÜGE HOCA'DA OLDUĞU GİBİ... çünkü onlarda biliyorlarki bu şubenin başına gelecek adam yukarıda yazdığımız sebeplerden dolayı 5 maçı çıkaramadan istifa eder giderdi.
 
sovereign' Alıntı:
Halil Üner'in bu ülkede basketbol adına önemli biri olduğunu falan kabul etmiyorum.

Benim demek istediğim Halil Üner'in yerine herhangi bir koç olsaydı bu durumdan daha kötüsünü beceremezdi.
Siz kabul etmiyorsunuz ama tarih öyle demiyor geçmişinde hangi takımlarda çalıştığını abisi Behçet Üner kim olduğunumu anlatalım kabul edin işte Sayın Halil Üner Türk Basketbolunun bir parçasıdır kim ne desin...
 
kaemre' Alıntı:
Sn Ozzy
Yahu sizi anlamak gerçekten mümkün değil,
Sanırım geçmişte Halil Üner ile aranızda bayağı ciddi bir olay geçmiş, yoksa bu kadar sabit fikirli olmamanız, olaya hepimizin baktığı pencereden bakmanız gerekirdi,

GSbasket.org forumunda, Halil Üner süper bir coach tur, çok iyidir, çok başarılıdır , mükemmeldir gibi fikir beyan eden birine rastladınızmı,
Yahu siz mükemmel bir coach getirdinizde hayır diyen mi oldu, Halil Üner çekip gitmedi mi, bu coach u klube kabul mu etmedıler,

İyi coach un, bu takımda ne işi var,
Oyuncu ile papaz olacak,
Federasyon tarafından fişlenecek,
Rezil olacak, sefil olacak, üstelik beş kuruş para alamayacak,
Transfer ettiği, söz verdiği oyuncuların yüzüne bakamayacak,

Bulsana akardeşım bir hoca, tavsiye etsene, Sen bul, şeref sözü veriyorum, takımın başında play out lara bu hoca çıkacak,

Sevgili kardeşim,
Başkan çıkıp bir kuruş vermem diyor,
500 bin dolar verip rezil olacaksam, hiç vermem daha iyi diyor,

E bu şartlarda adamın GS a coach olmak için deli olması lazım,

Halil Üner mi, o deli değil sevgili kardeşim, zır deli,
Ve de deliler sorgulanmaz , yargılanmaz biliyorsun,



bu topicte ki ya 6. ya 7. post,
Başkaları okumuyorda, siz mi okuyorsunuz yazılanları. Halil Üneri eleştirme, başkalarına ise mutlak cevap verme konusundaki becerinizi lütfen okuduklarınızı anlama konusuda da gösterin, o zaman ne kadar boş bir tartışma yarattğınızı anlaycaksınız.
Bakın her kez adına son kez bir şeyler söyleyeceğim, sanırım sizlerden başka söyliyecelerime karşı çıkan olmayacak.

HİÇ BİRİMİZ HALİL HOCANIN DÜNYANIN EN İYİ COACH U OLDUĞUNU İDDİA ETMEDİK, İKİ SENEDİR ORTAYA MÜKEMMEL BİR TAKIM ÇIKARTTIĞINI MÜKEMMEL BAŞARILARA İMZA ATTIĞINI SÖYLEMEDİK,

Ama başka hiç kimsenin böyle bir ortamda bu takıma coach olmayacağına inandığımızı belirttik, ve nanılmaz kötü dönemlerde ise şubenin içinde taşın altına bir tek halil hoca elini soktu diye onu takdir ettik.

Siz bırakın Aysbergin dibini görmeyi,üzerini bile göremiyorsunuz, ama inanın, size laf yetiştirmeye çalışan herkez, gerek idmanarda gerekse maçlarda fazası ile bu ortamın içinde olup olanı biteni izliyorlar.

Hiç kimse neyin ne olduğunu bilmek konusunda sizden daha az yetenekli değil, ama inanın neyin ne zaman söylenmesini bilmek konusunda sizlerden çok daha yetenekli,
umarım neyi savunduğumuzu bu kez anlamış olursunuz.
 
sovereign' Alıntı:
Halil Üner'in bu ülkede basketbol adına önemli biri olduğunu falan kabul etmiyorum.

Benim demek istediğim Halil Üner'in yerine herhangi bir koç olsaydı bu durumdan daha kötüsünü beceremezdi.

Neden bu Halil Üner düşmanlığı peki? Senin derdin belli ki sadece Halil Üner, yoksa takımın halini düsündügün yok, takım küme düsebilir ama coach Halil Üner olmasın!!
 
Neden bu Halil Üner düşmanlığı peki?

arsameia, kendi adıma "H.Ü düşmanı" yakıştırmasını kabul edebilirim.Ben H.Ü düşmanıyım. Adama ciddi anlamda gıcığım bunu hiçbir zaman inkar etmedim ve de bunun nedenlerini 2 senedir değişik topiclerde dile getirdim tekrar tekrar yazmak niyetinde de değilim. Ama H.Ü saha içinde yeterli performansı göstermiş olsaydı ve de ben çıkıp "bu herif bi halta yaramaz" demiş olsaydım o zaman haksız eleştiri yapmış, "hissi davranmış" olurdum. Ancak böyle bir durum sözkonusu değil. TAkımın kadrosu ve de geldiği nokta doğru orantılı değil.

Tüm bu noktaları gözardı ederek, 2 senelik H.Ü performansı sizi tatmin ediyorsa da diyecek bir lafım olamaz. Ben hem adama gıcığım hem de 2 senelik performansı da rezalet. Dolayısıyla "gitsin" demek için fazlaca sebep var benim açımdan ve de 2 senedir "gitsin" diyorum hatta geldiği günden beri de kendisini sindirmiş değilim. GS basketbol takımının sondan 2. olmasında da kendisinin payını oldukça yüksek görüyorum.

Şunu da belirteyim H.Ü giderse bu şubenin tüm sorunları hallolur iddiasında da değilim. Yönetimin, yöneticilerin rezilliklerini de görüyoruz yazıyoruz onlar için de H.Ü e söylediklerimizden daha olumlu şeyler söylemiyoruz.

Eğer ki GS basketbol şubesi H.Ü den başkasını bulamayacak aşamaya geldiyse de(Ben inanmıyorum buna) şubenin biran önce kapanmasını diliyorum. Bu aşamaya geldiysek gerçekten olay bitmiş demektir. Şahsi inancım GS basketbol şubesi 1 tane basketbolcusu olmaması durumunda bile çalıştıracak hoca bulacağı yönünde.. GS ismini markasını yabana atmamak gerek. Biz de Tanjevic gelsin demiyoruz elbet.. Daçka-BAnvit vs gibi bizden daha mütevazi(hadi bizim ayarımızda olsun) takımlar daha yetenekli ve istekli hocalar bulabiliyorsa GS markası da bulabilir. Geşen sene futbol takımının hocası "terim" için gitsin denildiğinde de aynı şeyler söyleniyordu. "oyuncuların paraları ödenmiyor hoca 2 senedir para almıyor bu durumda kimi bulurlar?" deniyordu. Hagi geldi daha mı kötü oldu? Ha bu işler illa teknik taktik işi e değildir. H.Ü in iyi niyetle ve de bütün enerjisini vererek çalıştığını düşünelim. Ortada belirgin bir başarısızılık var ve bu tip durumlarda "kan değişikliği" önemlidir. Yeni bir yüz yeni bir anlayış takıma da olumlu etki yapar. "loser" bir hocaya oyuncunun da saygısı hörmeti kalmaz taraftarın da.. H.Ü in düştüğü durum da budur. bu durumdaki hoca için de "gitsin" denmesinden daha doğal birşey de olamaz.


Yöneticilerimizin bu konuda bir isteği ve çabası olduğuna inanmıyorum. Bulmak istediler de bulamadılar mı? Yönetim "Saldım çayıra mevlam kayıra" modunda olunca basketbol şubesi de H.Ü in çiftliğine döner.

Eğer bu şubenin başında adam gibi adamlar olaydı H.Ü rüyasında görürdü GS takımının koçluğunu..

P.S. H.Ü konusunda daha da yazmak istemiyorum bundan böyle gidene kadar da burada te kelime yazmayacağım cidden kabak tadı verdi bu konu. H.Ü üzerinde bu kadar konuşmaya çene çalmaya değecek bir hoca değil benim basketbol anlayışıma göre.. Bundan sonra enerjimi H.Ü dışı topiclere harcamak niyetindeyim.
 
ozzy' Alıntı:
Neden bu Halil Üner düşmanlığı peki?

Geşen sene futbol takımının hocası "terim" için gitsin denildiğinde de aynı şeyler söyleniyordu. "oyuncuların paraları ödenmiyor hoca 2 senedir para almıyor bu durumda kimi bulurlar?" deniyordu. Hagi geldi daha mı kötü oldu? Ha bu işler illa teknik taktik işi e değildir. H.Ü in iyi niyetle ve de bütün enerjisini vererek çalıştığını düşünelim. Ortada belirgin bir başarısızılık var ve bu tip durumlarda "kan değişikliği" önemlidir. Yeni bir yüz yeni bir anlayış takıma da olumlu etki yapar. "loser" bir hocaya oyuncunun da saygısı hörmeti kalmaz taraftarın da.. H.Ü in düştüğü durum da budur. bu durumdaki hoca için de "gitsin" denmesinden daha doğal birşey de olamaz.


Yöneticilerimizin bu konuda bir isteği ve çabası olduğuna inanmıyorum. Bulmak istediler de bulamadılar mı? Yönetim "Saldım çayıra mevlam kayıra" modunda olunca basketbol şubesi de H.Ü in çiftliğine döner.

Bu kısmı aylardır yazıyoruz, bunu yazanlar olarak birbirimizle özel mesajla dahi görüşmüyoruz. Bunu söylüyorum, çünkü benim bir düşmanlığım yok Halil Üner'e; sadece görünen performans kılavuz istemiyor. Ayrıca ozzy, kaybeden bir hocanın durumunu da benim son mesajlarımda anlatmaya çalıştığımdan daha iyi özetlemişsin.

Şimdi takımı, kulübü, şubeyi çok daha yakından takip edenlere bazı sorularım var. Samimiyetle soruyorum.

- Halil Üner'in yerine bugüne kadar kaç koç bulunmaya çalışıldı, kaçı reddetti?

- Yönetim ilgisizliğinden, kastından ya da takıma bir tek Halil Üner kol kanat gerip onların eksikliğini elinden geldiğince kapattığından hiç böyle bir girişimde bulunmadı, koç aramak işlerine gelmedi diyelim (ki muhtemelen de böyle); peki bugün Halil Üner istifa etse hiçbir koç bulmazlar mı bu takıma, bulmaya mecbur kalmazlar mı? Galatasaray play-out'a koçsuz mu gider? Böyle bir şey mümkün mü?

- Bu takımı Hakan Yavuz, şimdi ne yapıyorsa Fikret Canselen, hiç olmadı Koray Mincinozlu ya da Ömer Petorak çalıştırmak, ligde tutmak istemez mi sizce? Başka isimler de bulunabilir tabii.

- Ayrıca daha önce de sordum, arada kaynadı: Şubenin en önemli kişisi, takımı bir arada tutan faktör olan Halil Üner bırakırsa, hangi oyuncular işi bırakır veya arkasından üzülür?

Bir de şunu belirteyim, Halil Üner giderse kimse çıkıp da takımı bu hale getirip kaçtığını filan söylemez. Yoksa niye bırakmasını isteyelim? Aksine biraz umudumuz olur. Umarım Halil Üner'le de olsa kümede kalırız; fakat ne olursa olsun, Halil Üner iki sezonluk performansıyla hatırladığım en kötü Galatasaray koçudur benim gözümde. Takım için yaptığı diğer işler için müteşekkir kalırım; ama bu yüzden iki sezondur gelmemizde büyük pay sahibi olduğu noktayı görmezden gelemem, kısacası sapla samanı karıştırmam.
 
Size verilecek cevaplar mutlaka var ama, bu hakkımı play outlardan sonraya saklıyorum,
Cevaplarımla ilgili tek ipucu, YAZIKLAR OLSUN;
Ben Galatasaraylıları, çok daha akıllı, mantıklı ve anlayışlı bilirdim.
Ha bir de tezat a bakın,HÜ kimin tarafından bu takıma getirildi,
YALÇIN GRANİT, Bir tartışma konusu da onun için başlatalım, sanırım onun da bu arkadaşlardan öğreneceği şeyler, alacağı dersler mutlaka olacaktır.
Yalçın hocam , sen de git, sanada gıcık olacaklar,
 
kaemre' Alıntı:
Size verilecek cevaplar mutlaka var ama, bu hakkımı play outlardan sonraya saklıyorum,
Cevaplarımla ilgili tek ipucu, YAZIKLAR OLSUN;
Ben Galatasaraylıları, çok daha akıllı, mantıklı ve anlayışlı bilirdim.
Ha bir de tezat a bakın,HÜ kimin tarafından bu takıma getirildi,
YALÇIN GRANİT, Bir tartışma konusu da onun için başlatalım, sanırım onun da bu arkadaşlardan öğreneceği şeyler, alacağı dersler mutlaka olacaktır.
Yalçın hocam , sen de git, sanada gıcık olacaklar,

Hocam birincisi sinirlerine hakim ol biraz. Herkes H.Ü sevmek ya da körü körüne savunmak zorunda değil. Seninle aynı düşüncede olmayanalara da "yazıklar olsun" deme durumnda değilsin. H.Ü i ben sevmem sen seversin beni ya da başkasını ilgilendirmez. Tartışma konusu adamın performansı üzerinde yoğunlaşıyor olayı başka yerlere götürmenin alemi yok.Oldukça açık ve net yazıyorum mesajlarımı ne düşüüyorsam da onu söylüyorum evelemeden gevelemeden..

İkincisi H.Ü i Yalçın Granitin getirdiğini biliyoruz hatta bir sayfa önceki mesajıma bakarsan bunun içyüzünü de sormuşum. Ayrıca Yalçın Granit'i çok severim ama kendisi allah değil hatası da vardır günahı da ve de sorgulanmaz eleştirilmez değildir. Siz kulüp içindeki isimleri bu şekilde görüyorsanız da o sizin sorununuz ancak sizin gibi düşünmeyenlere de TAHAMMÜL etmeyi öğrenmelisiniz.

Saygılar.



Ben Galatasaraylıları, çok daha akıllı, mantıklı ve anlayışlı bilirdim.

Ben de öyle bilirdim ben de...
 
coolidge' Alıntı:
Şimdi takımı, kulübü, şubeyi çok daha yakından takip edenlere bazı sorularım var. Samimiyetle soruyorum.

- Halil Üner'in yerine bugüne kadar kaç koç bulunmaya çalışıldı, kaçı reddetti?

- Yönetim ilgisizliğinden, kastından ya da takıma bir tek Halil Üner kol kanat gerip onların eksikliğini elinden geldiğince kapattığından hiç böyle bir girişimde bulunmadı, koç aramak işlerine gelmedi diyelim (ki muhtemelen de böyle); peki bugün Halil Üner istifa etse hiçbir koç bulmazlar mı bu takıma, bulmaya mecbur kalmazlar mı? Galatasaray play-out'a koçsuz mu gider? Böyle bir şey mümkün mü?

- Bu takımı Hakan Yavuz, şimdi ne yapıyorsa Fikret Canselen, hiç olmadı Koray Mincinozlu ya da Ömer Petorak çalıştırmak, ligde tutmak istemez mi sizce? Başka isimler de bulunabilir tabii.

- Ayrıca daha önce de sordum, arada kaynadı: Şubenin en önemli kişisi, takımı bir arada tutan faktör olan Halil Üner bırakırsa, hangi oyuncular işi bırakır veya arkasından üzülür?

Bir de şunu belirteyim, Halil Üner giderse kimse çıkıp da takımı bu hale getirip kaçtığını filan söylemez. Yoksa niye bırakmasını isteyelim? Aksine biraz umudumuz olur. Umarım Halil Üner'le de olsa kümede kalırız; fakat ne olursa olsun, Halil Üner iki sezonluk performansıyla hatırladığım en kötü Galatasaray koçudur benim gözümde. Takım için yaptığı diğer işler için müteşekkir kalırım; ama bu yüzden iki sezondur gelmemizde büyük pay sahibi olduğu noktayı görmezden gelemem, kısacası sapla samanı karıştırmam.


Şu sorduğun soruların hepsi yazdıklarımızda yani yukarıdaki postlarda mevcut iyi okursan anlayabilirsin sanırım...

ozzy...Bırak kuruntu yapmayı...Herkesin fikri kendine,burda kimse HÜ'yü sevmiyorsunuz diye sizi sorgulamıyor...Ancak...Yazılanlardan'da ders çıkarmasını bilin,sen ve senin gibiler bu şubenin içini bizden fazla bilemezsiniz,katılırsınız veya katılmazsınız en azından saygı gösterin,habire aynı şeyleri yazıyorsun,bu kadar çene ishali olmaya ne gerek var,yazmayalım diyoruz ama mecbur bırakıyorsunuz...

Ahmet abinin aklınız ve mantığınızla ilgili söylediği sözleri dahi yanlış anlamışsın,o sözlerden kastettiği şudur.... GALATASARAY'lı çok daha akıllı ve mantıklıdır OKUDUĞUNU ANLAYAMAMAK GALATASARAY'LININ İŞİ DEĞİLDİR.
 
cimboms34' Alıntı:
coolidge' Alıntı:
Şimdi takımı, kulübü, şubeyi çok daha yakından takip edenlere bazı sorularım var. Samimiyetle soruyorum.

- Halil Üner'in yerine bugüne kadar kaç koç bulunmaya çalışıldı, kaçı reddetti?

- Yönetim ilgisizliğinden, kastından ya da takıma bir tek Halil Üner kol kanat gerip onların eksikliğini elinden geldiğince kapattığından hiç böyle bir girişimde bulunmadı, koç aramak işlerine gelmedi diyelim (ki muhtemelen de böyle); peki bugün Halil Üner istifa etse hiçbir koç bulmazlar mı bu takıma, bulmaya mecbur kalmazlar mı? Galatasaray play-out'a koçsuz mu gider? Böyle bir şey mümkün mü?

- Bu takımı Hakan Yavuz, şimdi ne yapıyorsa Fikret Canselen, hiç olmadı Koray Mincinozlu ya da Ömer Petorak çalıştırmak, ligde tutmak istemez mi sizce? Başka isimler de bulunabilir tabii.

- Ayrıca daha önce de sordum, arada kaynadı: Şubenin en önemli kişisi, takımı bir arada tutan faktör olan Halil Üner bırakırsa, hangi oyuncular işi bırakır veya arkasından üzülür?

Bir de şunu belirteyim, Halil Üner giderse kimse çıkıp da takımı bu hale getirip kaçtığını filan söylemez. Yoksa niye bırakmasını isteyelim? Aksine biraz umudumuz olur. Umarım Halil Üner'le de olsa kümede kalırız; fakat ne olursa olsun, Halil Üner iki sezonluk performansıyla hatırladığım en kötü Galatasaray koçudur benim gözümde. Takım için yaptığı diğer işler için müteşekkir kalırım; ama bu yüzden iki sezondur gelmemizde büyük pay sahibi olduğu noktayı görmezden gelemem, kısacası sapla samanı karıştırmam.


Şu sorduğun soruların hepsi yazdıklarımızda yani yukarıdaki postlarda mevcut iyi okursan anlayabilirsin sanırım...

ozzy...Bırak kuruntu yapmayı...Herkesin fikri kendine,burda kimse HÜ'yü sevmiyorsunuz diye sizi sorgulamıyor...Ancak...Yazılanlardan'da ders çıkarmasını bilin,sen ve senin gibiler bu şubenin içini bizden fazla bilemezsiniz,katılırsınız veya katılmazsınız en azından saygı gösterin,habire aynı şeyleri yazıyorsun,bu kadar çene ishali olmaya ne gerek var,yazmayalım diyoruz ama mecbur bırakıyorsunuz...

Ahmet abinin aklınız ve mantığınızla ilgili söylediği sözleri dahi yanlış anlamışsın,o sözlerden kastettiği şudur.... GALATASARAY'lı çok daha akıllı ve mantıklıdır OKUDUĞUNU ANLAYAMAMAK GALATASARAY'LININ İŞİ DEĞİLDİR.

Sayın cimboms34 lütfen bu konuyla ilgili yazdıklarımı görmezden gelin yokmuş gibi yapın. Çünkü ben sizin mesajlarınızı bundan böyle "yokmuş" gibi farzedip yanıt vermeyeceim siz de bana yanıt vermezseniz olası bir tatsızlığı önlemiş oluruz.

Zaman zaman terbiye sınırlarını aştığınızı, kişisel saldırıya geçtiğinizi görüyorum. Ben de size aynı şekilde yanıtlar verebilirim ve bu konuda da oldukça becerikliyimdir.Öyle bir durumda çok hoş bir tartışma olmaz. Burada veya herhangibir forumda H.Ü yüzünden hiçbir GS lı ile de hoş olmayan tartışmalara girmek istemeyorum.

Sizin veya başkasının görüşünü kabul etme gibi bir zorunluluğum olduğunu da sanmıyorum. Ben size birşeyi kabul ettirme derdinde değilim. Siz de kasmayın bu kadar. Görüşünüz neyse yazın.. kişilere birşeyleri kabul ettirmeye çabalamayın.
 
ozzy' Alıntı:
Sayın cimboms34 lütfen bu konuyla ilgili yazdıklarımı görmezden gelin yokmuş gibi yapın. Çünkü ben sizin mesajlarınızı bundan böyle "yokmuş" gibi farzedip yanıt vermeyeceim siz de bana yanıt vermezseniz olası bir tatsızlığı önlemiş oluruz.

Zaten yazdıklarına cevap hakkı doğduğu için yazıyordum, değer verdiğimden değil,herkesin fikri kendine, uğurlar ola sana...
 
Sanırım herkez herkezin ne düşündüğünü anlamıştır,
Ancak siz siz olun, şahsen gıcık olduğunuz, ve şahsi nefretiniz olan kişileri
Bu ve bunun gibi ortamlarda yargılamayın,
Savcı yada hakim bile olsanız, bu durumda yargı yapma hakkınız elinizden alınırdı.

" ....arsameia, kendi adıma "H.Ü düşmanı" yakıştırmasını kabul edebilirim.Ben H.Ü düşmanıyım. Adama ciddi anlamda gıcığım bunu hiçbir zaman inkar etmedim ... "

Bu ifadeleri kullanan birinin, gelip burada HÜ hakkında yorum bile yapmaması gerektiğini düşünüyor, Ve forum yönetiminide göreve çağırıp, sizin HÜ ile ilgili yazdığınız tüm post ları silmesini istiyorum.

Burası kamuya ait bir yerdir, kimse sizin düşmanlarınızla ve gıcık olduğunuz kişilere olan saldırılarınızı dinlemek zorunda değildir.

Lütfen artık bana da cevap yazmayın.
 
Sayın Kaemre siz yönetici değil misniz? buyrun silin tüm mesajlarımı sizi tutan olmaz sanırım. Gerekiyorsa nicki de silebilirsiniz...Sadece sizin hoşunuza giden, tahammül edebildiğiniz mesajlar kalsın forumda..
 
Yani, bizlere, " gıcık olduğunuz, düşman olduğunuz, sevmediğiniz, hoşlanmadığınız insanlara dilediğiniz her şeyi burada yazabilirsiniz, bunları herkez okur, biraz da tartışılır, sonra biz bu topiği komple sileriz " mi demek istiyrosunuz.
 
Ben yönetici değilim,
Böyle bir hakkım da yok,
Ben kişilerin özgür iradeleri ile savundukları herşeyi söyleyebilmelerini savunan bir kişiyim.
Ama kendini savunma şansı olmayan kişilerin hakkında atıp tutan kişilerin de susturulmasını ya da engellenmesini arzu ederim.
Ben yaklaşık bir senedir bu forumu yakinen takip ediyorum, Şu anki ve benzeri olayları bu forum sadece sizinle yaşadı.
Bu forumu okuyan yazan hiç kimse, Olması gerektiği gibi bir Galatasaray Basketbol takımında HÜ i coach olarak düşünmez ve de arzu etmez, Hiç bir coach da Yalçın abinin HÜ den rica ettiği şartlarda bir takıma coach olmaz.
Siz aradaki bu nuansı bile anlayamadınız,
Hiç birimiz HÜ sevdalısı değiliz,
Söylememek için çok direndim ama çok da istiyorsanız, HÜ in hocalığını, hucumunu, savunmasını , oyuncular ile olan dialoğunu zerre kadar beğenmiyorum,
Ancak konu kişiliğine ve Galatasaraya yaptığı hizmetlere gelince de,
Sizin kişisel kininiz beni hiç ilgilendirmiyor, ve maalesef onun olmadığı bir yerde onu savunmak zorunda kalıyorum.

Bunu üstü kapalı ima etmek için çok çabaladım, Bırakın ima ettiklerimi, şu an yazdıklarımı bile anlamayacağınızdan eminim.
 
cimboms34' Alıntı:
coolidge' Alıntı:
Şimdi takımı, kulübü, şubeyi çok daha yakından takip edenlere bazı sorularım var. Samimiyetle soruyorum.

- Halil Üner'in yerine bugüne kadar kaç koç bulunmaya çalışıldı, kaçı reddetti?

- Yönetim ilgisizliğinden, kastından ya da takıma bir tek Halil Üner kol kanat gerip onların eksikliğini elinden geldiğince kapattığından hiç böyle bir girişimde bulunmadı, koç aramak işlerine gelmedi diyelim (ki muhtemelen de böyle); peki bugün Halil Üner istifa etse hiçbir koç bulmazlar mı bu takıma, bulmaya mecbur kalmazlar mı? Galatasaray play-out'a koçsuz mu gider? Böyle bir şey mümkün mü?

- Bu takımı Hakan Yavuz, şimdi ne yapıyorsa Fikret Canselen, hiç olmadı Koray Mincinozlu ya da Ömer Petorak çalıştırmak, ligde tutmak istemez mi sizce? Başka isimler de bulunabilir tabii.

- Ayrıca daha önce de sordum, arada kaynadı: Şubenin en önemli kişisi, takımı bir arada tutan faktör olan Halil Üner bırakırsa, hangi oyuncular işi bırakır veya arkasından üzülür?

Bir de şunu belirteyim, Halil Üner giderse kimse çıkıp da takımı bu hale getirip kaçtığını filan söylemez. Yoksa niye bırakmasını isteyelim? Aksine biraz umudumuz olur. Umarım Halil Üner'le de olsa kümede kalırız; fakat ne olursa olsun, Halil Üner iki sezonluk performansıyla hatırladığım en kötü Galatasaray koçudur benim gözümde. Takım için yaptığı diğer işler için müteşekkir kalırım; ama bu yüzden iki sezondur gelmemizde büyük pay sahibi olduğu noktayı görmezden gelemem, kısacası sapla samanı karıştırmam.


Şu sorduğun soruların hepsi yazdıklarımızda yani yukarıdaki postlarda mevcut iyi okursan anlayabilirsin sanırım...

ozzy...Bırak kuruntu yapmayı...Herkesin fikri kendine,burda kimse HÜ'yü sevmiyorsunuz diye sizi sorgulamıyor...Ancak...Yazılanlardan'da ders çıkarmasını bilin,sen ve senin gibiler bu şubenin içini bizden fazla bilemezsiniz,katılırsınız veya katılmazsınız en azından saygı gösterin,habire aynı şeyleri yazıyorsun,bu kadar çene ishali olmaya ne gerek var,yazmayalım diyoruz ama mecbur bırakıyorsunuz...

Ahmet abinin aklınız ve mantığınızla ilgili söylediği sözleri dahi yanlış anlamışsın,o sözlerden kastettiği şudur.... GALATASARAY'lı çok daha akıllı ve mantıklıdır OKUDUĞUNU ANLAYAMAMAK GALATASARAY'LININ İŞİ DEĞİLDİR.

İşin iç yüzünü hepimizden iyi bildiğinizi kabul ettiğimden somut sorular sordum; geniş ve muğlak bir hamasete dayanmayan, spesifik, somut cevaplar alabileyim diye (hiç değilse ilk ve son soru gayet somut). Koç ismi de önermemizi istediniz, aklıma ilk gelenleri yazdım (ki bu forumda Ömer Petorak adını ilk gündeme getiren ben değilim). Sense beni ve benim gibi yazanları yukarıdaki sürekli yazdığınız muğlak, çoğu şeyi havada bırakan, sapla samanı karıştıran cevapları göstererek "iyi okumamakla, ders çıkarmamakla, saygı göstermemekle" itham etmişsin ki, bu burada ilk kez gösterdiğin bir tavır da değil. Halbuki ben Halil Üner'in şubeye saha dışındaki katkılarının hiçbirini reddetmiyorum ki. Görüşlerinize saygısızlıksa hiç etmiyorum. Peki ne diyeyim ben şimdi, sana aynı şekilde mi karşılık vereyim? Yoksa görüşlerimi yazmayı mı bırakayım?

Aylardır söylediğimiz takımın Halil Üner ve onun saha dışı desteği olmadan da bundan kötü duruma gelemeyeceğiydi, şurada Halil Üner'i savunan bir kişi de çıkıp bundan kötü ne olabileceğini söyledi mi? Onu da ben söyleyeyim: madem Halil Üner'dir bu şubeyi ayakta tutan, o gitse şube kapanırdı. Bu yönetimle ve bu taraftarla gidişat her halükarda o yöne zaten. Ha bugün olmuş, ha biraz daha battıktan sonra. İşte kadın takımı bağıra bağıra düştü. "Yeni bir yönetim ya da yeni bir yapılanma gelir belki, işleri düzeltme yönünde hani belki bir irade belirir, o zamana kadar vaziyeti idare edelim" de diyen çıkabilir. Öyle bir irade ortaya çıkacak olsa, değil basketbol, istedi mi sıfırdan çim hokeyi şubesini bile başlatır. Daha sağlam, sapasağlam geri döneriz.

Ayrıca kaemre, senin için rahat olsun, ben gayet akıllı, mantıklı, üstelik de Galatasaraylı'yımdır. Hele anlayışlı olma konusunda da kendimle aynı görüşte olmayan kişilerle tartışırken "yazıklar olsun" demeyecek, yanlış bir gözlemim olursa yanlışlığını kabullenecek kadar anlayışlıyımdır.
 
Sayın Kaemre yaşınızın benden büyük olduğunu düşünerek(siz bana saygı çerçevesinde yazmasınız da) ben normal şekilde yanıt vereceğim. İster okursunuz ister okumazsınız sizin bileceğiniz iş.

Şu topicte yazdığım mesajların hangisinde H.Ü e bir hakaret veya bir küfür var? Ne demişim taktik,teknik ve de morla vs yönlerinden görüşlerimi yazmışım. "Ben bir H.Ü düşmanıyım" lafını da ben kullanmadım sadece HÜ i eleştirenlere yapılan "HÜ düşmanı" tarzındaki yakıştırmayı eleştirmek adına kabullendim. Yoksa adamla 1 kere konuşmuşluğum vardır o da "bu maç ne olacak hocam?" diye sormuşumdur. Yoksa düşman olup adamı vuracak dövecek değilim. Yerinde gözüm de yok.

Adama gıcık olmam da beni bağlar. Herkesi sevmek zorunda değilim.Geçmişte yaptığı bazı hareketleri beğenmediğimden dolayı gıcığım Eğer buraya sırf "HÜ e gıcığım" diye mesaj attığımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Şubenin içini benden iyi bileiblirsiniz zaten ben içeriyle ilgili herhangibir yorum yapmadım.

Sadece kendi basketbol bilgim görgüm çerçevesine adamın 2 senelik performansını kötü olarak değirlendiriyorum. Burada sizi rahatız eden nedir? Benden "Tamam abi szi haklısnız H.Ü GİTMESİN" dememi mi istiyorsunuz?

H.Ü olmasaydı başka biri olsaydı onun için de "GİTSİN" derdim merak etmeyin.
 
Coolidge...Daha önce sorduğun soruların cevabını bildiğin yukarda en son attığın post'tan belli oluyor... Bunları bildiğin halde niye hala aynı soruları sormakta ısrar ediyorsun bende bunu anlamış değilim...

Bir daha söylüyorum... Başkanın şubeleri biz düşürdük dediği yerde HÜ'nin yerine hoca arayacağını aklınız kesiyormu,karşıyaka maçına geldi maç kafa kafaya giderken son 2 dakika'da çekip gitti... Şimdi böyle bir anlayış ve tutumda olan bir başkan varken Allah aşkına siz daha bu takımdan ve HÜ 'den nasıl başarı bekliyorsunuz...
 

Üst