Nilay Yiğit

Öyle Ankara Adana sorumlusu falan deme Emre Ergenekonda bilmem kacıncı dalgadan içeriye alınmayalım sonra
 
Erdal Icelli' Alıntı:
Öyle Ankara Adana sorumlusu falan deme Emre Ergenekonda bilmem kacıncı dalgadan içeriye alınmayalım sonra

Aykunun bir şikayeti yeter Erdal.Ondan sonra 76347. dalgadan direk içeri müebbet :) Sen Adana sorumlusu, Çağlar Ankara sorumlusu, Sarp lider, ben de koordinatör :) Amacımız millet galeyana gelsin de bizde nemalanalım : )
 
Hatanı çaktırmadan söylemek istedim olmadı,Yüzüne vurayım olgun bir insan gibi hatasını görür ve susar dedim olmadı...Son yazını gördükten sonra bunların hepsinin gereksiz olduğunu açık ve net olarak gördüm...Yaptığın çıkarımlar,kafanda kurduğun komplo teorileri açık ve net olarak psiklojini gösteriyor...Bu saçma ilişkileri nasıl kurduğuna gelirsem,yani bu algı sorunun nedenini açıklamak gerekirse...Bu durum glikoz eksikliğinden çok üniversitede ilk yıllarını yaşayan bir ergen bunalımı..Herşeyi ben biliyorum bu dünyada ben olmasam dönmez be çıkarımı...Daha fazla çıkarım yapmak için kişiyi görmek lazım tabiki...Tez zamanda algılarının açılması,düştüğün şu çöküntüden çıkman dileğiyle...Daha fazla üstüne gitmek istemiyorum çünkü bu durum eylemsel bir alana geçebilir korkusunu barındırıyorum...Eylemsel alana kaymadan iş sadece algılama ve yanlış yorumlama seviyesindeyken bunu çözmek daha kolay olacaktır...Neyse sana esenlikler dilerim...
 
Maşallah bu bölüm ne kadarda hareketlendi böyle. Görmek istediğimiz şekle dönüştü yalnız bir farkla. Arkadaşlar size yanlış öğretmişler bu bölüm Aykun Alan Özel topiği değil Nilay Yiğit topiği. Keşke bu başlığa girip bana sallamaya tenezzül eden arkadaşlarım,abilerim takımımız söz konusu olduğundada bu kadar dayanışma içerisinde olsa.

Teknoloji çağında yaşıyoruz.Birbiriniz ile iletişim haline geçmeniz için burası yeterde artar bile.Birbirinizin msni face'i olması şart değil.Bunu sizlerde gayet iyi biliyorsunuz yada bilmek istemiyorsunuz.

Neyse ben yorum yazarım,arkadan biri gelir yorum yazar,sonra ben gelir yorum yazarım.Sonra iş hakarete döner.Sonra cezalar gelir,o ona atar öbürü tutar.Hep aynı numaralar.Boşverin gitsin.Herkes kendi bildiğini okuyor zaten.

Bu arada sevgili Ali Bozgeyik:Kurduğun üzere üniversite hayatımın ilk senelerini değil son senesini yaşıyorum.
 
(Ego bir övünme kelimesi değil aslen psikolojik bir hastalık terimidir...)Sadece bir cümle,uzun yazınca anlamasıda zor oluyor sanırım...İçerdeki ayrıntılara takılıp ana fikri kaçırıyor kişi...
 
Aykun Alan' Alıntı:
Siz elestirmeye sartlamissiniz kendinizi.Oyuncu tripple doubleda yapsa siz ayni elestirileri yazardiniz eminim

Aykut kardeşim mesele eleştirmek değil eleştirdiğimiz kişi kim bi önce bak istersen 2007'de yaptıklarını hatırla hindileri bindileri 2 günde yada 2 sayıyla unutacak değiliz öncelikle bir sporcuda sporcu ahlakı olmalı, karakter olmalı, gurur olmalı olmalıda olmalı ama Nilay'da bu yok işte.. Geçen sene Şaziye İvegin Karslı için ne diyorsak ondan fazlasını Nilay Yiğit için diyoruz geçen sene fener maçlarında Şaziye karakterini en güzel şekilde yansıttı yaranmak istediklerine yarandı... Bu senede bu olanlar Nilay için olacak ! Nilay'ın kim olduğunu ne olduğunu hepimiz iyi biliyoruz bayan basketbolunun Michael Jordan'ı olsa ne yazar ahlak ve karakter olmadıktan sonra..? Bi forma bu kadar mı yakışmaz birine ama işte yakışmıyor onu o arma içinde görmek istemiyorum protestolar olucak bende sonuna kadar katılıcam taa ki ondan kurtulana kadar...
 
Bu tartışmaya anlam veremedim. Lütfen birbirinizi kırmayın gereksiz tartışmalar yüzünden.

Protesto mevzusunda Aykun'a katılıyorum; onun demek istediği kısacası; herkes lig başlamadan Zafer hocayı,Nilay'ı eleştirmekti, lafta kaldı bu doğru... Aykun'a katılmıyorum; şu an protesto etmenin kime ne faydası olacak! Nilay'ı 2-3 maçlık performansına aldanıp protesto etmek hata olur.

Konu dağılmasın.

Nilay iki maç kötü oynar, üçüncü maç olağanüstü performans sergiler herşey tersine döner. Nilay'ın ben kasıtlı kötü oynadığını düşünmüyorum. Profesyonel bir oyuncu, vardır ufak,tefek problemleri son maçta 3 s,4 rb,4 as yapmış çok kötü denilemez. Geçen sene ki faciayı yaşamayacağımıza kesinlikle eminim. Ayrıca Nilay'ın ben taraftarı yanıltacağını düşünüyorum. Başta önyargılıydım ama şu an verilen görevi başarıyla yerine getireceğinden şüphem yok.

Bazen yapılan hatalara,art niyetle olsun,olmasın, yanlışları alkışlamak ters tepki yapar. Buna gerek kalmayacak, Nilay Yiğit Galatasaray'da olduğunun bilincinde olarak gerekeni fazlasıyla yerine getirecektir.
 
Hakkımda yazdıklarınızı kaale almıcam demek için senin de benim hakkımda yazmaman lazım. Mesela Ali Bozgeyik'e ' Çağlar'la araniz pek iyi anlasilan ' demişsin. Sor bakalım adımdan başka benim hakkımda ne biliyor kendisi. Aynı şekilde ben de kendisini sadece burada kullandığı ad ile tanıyorum mesela. Yani sadece bir isim kisvesi altında bildiğin ve hayatın boyunca hiç görmediğin insanlar hakkında mümkünse çıkarımlar yapma.

Diğer yazılanlara da gülüp geçiyorum tabii tıpkı ismini zikrettiğin diğer üyeler gibi, organize bir ekibiz biz. Amacımız da kollektif şekilde Galatasaray'a zarar vermek.
 
Nilay Yiğit seni sevmiyorum üstündeki formayı seviyorum...
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Nilay Yiğit seni sevmiyorum üstündeki formayı seviyorum...
Hüseyin,ayip olmuyormu bu? Nilayin burda yazilanlardan ilaki haberi oluyordur,ne demek seni digil üstündeki formayi seviyorum? Ne olursa olsun Nilay su anda o forma icin mücadele ediyor unutma.

Saygilar....
 
Hakan, burada sence kaç kişi Nilay'ı seviyor ki ?O formayı giyiyor diye tepki vermiyorlar(Verenler de vardır tabii) Seneye Nilay bizde olmayacak ama yaptıkları ile ya alkış yada tepki alacak.
 
Bunu yazmazsam icim rahat etmeyecek.

Yürekten tesekkürler Nilay Yigit.

Umarim sakatligin ciddi degildir.

Gecen sene ondeyken isil sakatlandi maci kaybettik.Bu sene nilay sakatlandi maci kaybettik.
 
Bence de Nilay bu maçla ilgili suçlanabilecek son isim.Üstelik elinden geleni de yaptı.Bence teknik kadro ve Vecerova baş suçlular.
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Semih Ural":b13f1peh]Bu formayı giymesi bile skandal olan bir insan olduğu için maç başı 30 sayı 15 asist ortalamaları bile tutturmasının bir önemi yok.

Galatasaray forması giymenin kriteri iyi oyuncu olmak değildir gözümde. İyi bir karaktere sahip olmaktır önce.
[/quote:b13f1peh]
 

Üst