Play-Out 6-8 Mayıs Manisa 'da/değişen saatler ve tv yayını

turkbasketteki habere göre kesin İzmirde




Play-out'un yeri belli oldu

Erkekler Birinci Ligi'nde 13 ve 14.sırayı alan
Galatasaray ve Büyük Kolej ile Erkekler İkinci
Ligi Final grubunu 3 ve 4.sırada bitirecek
takımların karşılaşacağı play-out maçlarının yeri
belli oldu.

Daha önce Eskişehir'de oynanacağı açıklanan
play-out maçlarının burada salonun yetersiz olması
sebebiyle İzmir'e alındı. Play-out'da İkinci
Lig'de Beykoz, Tofaş ve TED Kolejliler
takımlarından ikisi yeralacak. 4 takımlı
play-out'da ilk 2'ye girenler önümüzdeki yıl
1.ligde mücadele edecek.
 
İyi oldu taraftar desteğini bu sezon en iyi izmir verdi (tek maçla da olsa). Abuk günlerde ve saatlerde oynanmaz ise salon full çekebilir.
 
Eee İzmir maçlara gidecek de Istanbul evinde mi oturacak?

Ahmet abi şu işe el atalım, ne gerekiyorsa yapalım ... Bandırma malum sebeplerden yalan oldu, İzmir olmamalı
 
Yaparız ne gerekiyorsa,
Zaten başka ne işimiz kaldı ki,
Ama artık birilerinin aklını başına alması lazım, zira kimsede tahammul edecek hal kalmadı.
 
kaemre' Alıntı:
Yaparız ne gerekiyorsa,
Zaten başka ne işimiz kaldı ki,
Ama artık birilerinin aklını başına alması lazım, zira kimsede tahammul edecek hal kalmadı.


Hele bir tarihler belli olsun da. Muhtemelen maçlar 3 gün üst üste ya da bir gün arayla yapılır. Ona göre planlarımızı uygulamaya geciririz.
 
arkadaşlar izmirde olması çok güzel olmuş ben izmirliyim ua izmir tuborg maçındaki gibi cehenneme çiverecek ama bandırmada olsa daha iyi olurdu intikamımızı alırdık ama güzel olmuş izmir atatürk salonunu cehenneme çevirecek
_____________________________________________________________
ŞEREFTİR SENİ SEVEMEK
 
Bir de maçların tarihleri belli olsa!Ne zaman oynanacağını bilen varmı?

İzmir de olabilsek iyi olacak aslında ama hafta içi olursa çok zor!
 
bence trabzonda olsunnnn....valla ck ıı olurdu bı cıplak gozle cımbomu ısleyemedım daaa
 
beyler maclar ıcın herhangı bır yayın soz konusu mu ???? eger transfer hakkımız varsa mutlak yapalım yoksa ısımız hıc kolay degıl 2. lıg takımlarının hepsı genc ve enerjı dolu bızımkıler ıse ayakta oluo 40 dakıkayı 6 kısıyle bıtıremeyız onun ıcın transfer yapılmalı...macları tv verse ck ıı olur yada burdan canlı yayın yapacak mısınız onder abı
 
Sanırım transfer imkanımız yok kurallar gereği ama emin değilim. 6 kişiyi diyoruz ama genç takımdan en az 2 3 oyuncu katkı yapacaktır, stres sorunu olmazsa iyi işler bekliyorum ben onlardan.
 
re

kimsenin endişesi olmasın bu konuda sonuna kadar takımın yanında olacağız.!!!!!
 
Erkekler Birinci Ligi'nde 13 ve 14.sırayı alan Galatasaray ve Büyük Kolej ile 2.lig Final grubunda 3 ve 4.sırayı alacak takımları karşı karşıya getirecek ve gelecek yıl 1.ligde yeralacak 2 takımı belirleyecek olan play-out maçlarını tarihleri de belli oldu.

Daha önce Eskişehir'de yapılması düşünülen play-out maçları; İzmir'de oynanması planlanırken Manisa 'ya alındı. 1 Mayıs Pazar günü Bursa'da Türkiye Kupası öncesi yapılacak kura çekiminden sonra maçların eşleşmeleri belli olacak. Maçlar 6-8 Mayıs tarihlerinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve ilk 2 sırada yer alacak takımlar 2005-2006 sezonunda 1.ligde mücadele edecek.

Takımlar yabancı uyruklu sporcularından en fazla iki tanesini kadrolarında bulundurabilecek, ancak bunlardan birine maç içinde yer verebilecek. Kadrosunda 2'den daha fazla yabancı oyuncu olan takımlar, baraj maçlarında kadrolarında bulundurmak istedikleri yabancı oyuncuları kura çekimine kadar yazılı olarak federasyon temsilcisine bildirecek. Bu oyuncular her ne sebep olursa olsun baraj maçları sonuna kadar değiştirilemeyecek. Ayrıca, takımların sahada yer alan sporcularından en az ikisinin kendi ümit, genç veya yıldız takımlarından yetişmiş olması koşulu bulunuyor.
 
MAnisa nereden çıktı yahu? Bizim İzmirdeki tribün desteği milleti yusuflattı sanırım.. Bu arada 2 yabancının kadroda bulunabilmesi bizim için avantaj bence.
 
Manisa ne alaka???? Kesin diğer takımların yüzünden buraya alındı yoksa hiçbir sebep yoktu ki İzmirde oynanmaması için........ :?
 

Üst