Play-out ta yabancılarımız Ron Johnson ve Brian Boddicker

Yabancılarımızdan hangisi oynamalı?

  • Jason KEEP

    Oy: 0 0.0%
  • Brian BODDICKER

    Oy: 0 0.0%
  • Ron JOHNSON

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    32

Önder Ç.

0
Yönetici
Play out ta oynayacak yabancımız hangisi olmalı. Herkes düsüncelerini yazsın belki teknik ekibimize faydası olur...
 
Burak ve Ufuk'tan başka yerli uzunumuz yok belki Arda 3.5tan 4 olur. O yüzden Keep yada Brian.
Gökhan yetişirse Nick'in kalmaması gerekir kesinlikle.
Ron'un mevkiinde de Umut ve İsmet var ama bugünkü hırsını gördükten sonra acaba diyorum. Zor bir karar, acaba ne zamana kadar karar verilcek, herhalde rakipler belli olduktan sonraya kadardır.
 
Adamda her numura var ister 3 ister 4 istersende 5 zaten BODDICKER'da takımı ateşleme hırslandırma gibi pozisyonlar yaratabilme özellikleri olan bir oyuncu bence en iyi tercih Brian Boddicker.....
 
ron johnson veya brian boddicker johnson takıma gerçekten çok iyi katkı yapıyo son maçlarda ama takımdada akıllı uslu bi uzun yokki. bu açıdan brian biraz daha ağır basıyo
 
Aslında Boddicker içlerinde en iyisi, o kesin. Ben tek driplingin ardından bu kadar yüzdeli şut atan ikinci bir adam görmedim; bu bile yeter sebep. Ama daha önce maçlarda yaşanan bazı olaylar Boddicker'ın para almasa da varını yoğunu hedefe koyma konusunda hiç de aradığımız kişi olmadığını ortaya koydu (kendisini suçlamıyorum, en doğal hakkıdır). Keep hiçbir işe yaramaz, bugün arkasında Ersin kaldığında bile dönüp basketi yapamadı. Jacobson da faydalı olmak uğruna çok acemice ve telaşlı hareketler yapabiliyor.

Geriye kalıyor Johnson. Umut'un da akıllara zarar performansını düşününce en iyisi Johnson'la oynamak. Ayrıca rakiplerde iyi oyun kurucular olacak. Uzunlarımız idare eder, Arda da 4 numarada gayet başarılı olabiliyor.
 
Gerçekten çok zor bir tercih.Boddicker bu yılın MVP'si.Johnson takımın en hırslı ve istekli oyuncusu.Jacobson müthiş bir şutör ve skorer.Keep ise hiçbir play-aut takımında olmayacak tipte bir uzun.
Ben Keep diyorum ama diğer 3 oyuncu tercih edilirse de hiç şaşırmam.Hepsi bu yıl bunu haketti.
 
ron johnson..

topu boddickere geçiremedikten sonra boddickerla oynamanın anlamı yok.
bu yüzden ron derim ben.
1 ron 4 arda 5 burak...
umut un guard da kalmasını benim bünyem zor kaldırır. ha eski umut olsa bi daha düşünürüm o başka.
 
bgn maçı seyredemedim ama
umutla olmaz bu iş

bi takım guard ı kdr iyidir Umutla oynarsak ben o play outtan çıkcağımızı düşünmüorum

Ron oynasın gerekirse çift guard olur

yada Ron oynamıcaksa Boddicker olsun bence

ya Ron ya Boddicker Diyorm ben
 
Zor bir karar.. Jacobson u çıkarıyorum geriye kalan Keep-Boddicker ve Johnson takım için çok önemli. Johnson oynar diğerleri dışarıda kalırsa pivotsuz oynarız Boddicker veya Keep oynarsa guardsız oynarız. Boddicker çokyönlü bir oyuncu ve birden fazla pozisyonda oynayabiliyor. Keep gelene kadar da pivot bile oynadı. Johnson ve Boddicker arasında kararsızım rakipleri iyice etüd edip rakibe göre karar vermek lazım.
 
Bence Boddicker. Playoutta mac basina yabanci oyuncudan 20 civari bir sayi bulmamiz gerekiyor. Hem Boddicker'in ribaunta da ciddi katkisi olur. Eger Boddicker'da bie sorun olursa Keep ile devam edilebilir.

bu sartlar altinda mecburen guard pozisyonunda Umut ve biraz da Ismet ile idare etmek zorundayiz.
 
aslında uzun olması sebebiyle keep diyorum pota altında
ama sezonun büyük bi kısmını uzunsuz oynadıgımız için 4-5 te boddickerla burak da oynayabilir
hem boddicker cok yönlü olduğu için farklı pozisyonlarda da kullanılabilir..
ron demeyi cok isterdim ama o zaman içerde cok etkisiz kalırız
gercekten zor karar, bu kararı kim vericekse Allah sabır versin kendisine..
 
Biz ne zaman içeriyi kullandık ki,
Yine de yapacağımız, kenar değişmezse , bol bol, 3 atmak,
İçeri girme özürlüyüz, çok kolay savunma yapılan bir takımız, elimizden gelen tek şey dış şutlar,

Umutla bu takım yürümez,
Bence guard sız takım olmaz,
guard ın ne kadar iyiyse, takımın da o kadar iyi olur,
Şahsi fikrim, ron
Ama illaki uzun olacaksa o zamanda keep diyorum,
Boodiker mükemmel bir oyuncu , ancak ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor, istikrarı yok, bir maç bakıyorsunuz olağan üstü, diğer maç araki bulasın.
 
hangi mevkide daha cok ihtiyacimiz varsa o mevkide yabanci olsun bence....Bodicker uyar bu durumda didye dusunuyorum
 
Şu anki yerli oyuncu rotasyonumuzda 2 ve 5 numara açığımız görünüyor.

Play-Out oynayacak takımların 2 numaraları genelde skorer isimler. Onları savunmak için sağlam bir 2 numaramız olması lazım; ancak Nick JACOBSON savunması yeterli bir oyuncu değil. Hücumda da istikrarsız oldugunu söylemeye gerek yok sanırım. Umut TINAY' ı 1 oynatıp Ron JOHNSON' ı 2 ye kaydırmak da ne kadar doğru olur bunu da irdelemek gerekir.

Ve 5 numara ... Brian BODDİCKER 4 numara bile oynayamazken 5 numara nasıl oynayacak ? Adam o boyla her maç blok manyağı oluyor anlayamıyorum. Herhangi bir post hareketi de yaptığına hiç şahit olmadım. Demek ki pota altında oynamaya alışmamış ve sevmiyor. Kendini bu seviyede geliştirme zahmetine bile girmemiş.
Tamam takımın en iyi yabancı durumunda olabilir ama Play-Out larda ihtiyacımız olan bir isim midir bu tartışılır. Brian BODDICKER' dan almayı ümit ettiğimiz verimi Arda VEKİLOĞLU, Cihat ŞAHİN ve Burak SEZGİN' den pek ala alabiliriz.

Ben oyumu Jason KEEP' e verdim. Evet süper bir oyuncu değil. Pota altını kayıtsız şartsız domine edecek bir pivot değil. Genelde çok da acemici hataları mevcut ve sanıyorum ki bu sezona kadar Türkiye Ligi seviyesinde br ligde de oynamışlığı yoktur. Basketbol bilgisi ve tecrübesi açısından Türkiye Liginin altında olduğu su götürmez. Ancak Galatasaray' ın Play-Out da kesinlikle bir 5 numaraya ihtiyacı var ve Jason KEEP' e güvenmekten başka çaresi yok.
Ha neden kesinlikle 5 numaraya ihtiyacı var derseniz. Play-Out oynaması muhtemel takımların kısa değil uzun oyuncu problemleri var. Bu problemlerinden faydalanmak adına 5 numaramızın mevcut olması gerek diye düşünüyorum.

Umut TINAY
Cihat ŞAHİN (yetişiyorsa Gökhan ÜÇOKLAR)
Arda VEKİLOĞLU
Burak SEZGİN
Jason KEEP
 
Bence form durumları göz önüne alınırsa Boddicker oynamalı.Zaten 3-4-5 oynayabilmesi de bu bakımdan avantaj.Zira tek yabancı olması kadroda böyle bir oyuncu olmasını gerektiriyor.

Diğer taraftan PG pozisyonu Umut ve İsmet'e kalacak bu durumda.Bu da çok sakat.Zira bu rezil Umut ve hiç oynamayan İsmet'le takım nereye gidebilir?

İyi düşünüp karar vermek gerekiyor.
 

Üst