Randy Livingston

abi adam sut atmaya cekindi ilk macı takıma daha tam alısamadı ama cook iyi pas dagıtıyor ben begendim zaten illa sut atan adam istiyosan dixon u surekli oyunda tutarsın hucumu zenginlestirmewk icin bole pas atabilen bi adam iyi olur bence yerinde bi transfer bundan iyisinide bu saatten sonra biraz zor bulunur ama kesin ve kesin pota altına adam almalıyız bjk macında cok zorlandık
 
Jason Kidd'den iyi bu adam! Yerinde bir transfer! Yönetimi ve teknik heyeti tebrik ediyorum. :claps
 
kesinlikle PinitiGs e katılıyorum ne drive edebildi ne şut attabildi yanlış transfer
 
Ya yapmayın Livingston geleli kaç gün oldu? Biraz sabır.Hemen birşeyler beklemek hayalcilik olur tamam kariyerine bakarak bunu düşünebilirsiniz ama Burası Turkiye NBA hiç değil.Setler,yaşam tarzı,kültür farklılığı yani daha eleştirmek için çok ama çok erken.
 
Bugün bir fast break' de o esnada kendisini savunan Jeff TRAPAGNIER' a karşı yaptırdığı basket-faul pozisyonu gercekten de Randy LIVINGSTON' ın basketbol bilgisini ve tecrubesini acıkca gösterdi. Ayakta alkıslanacak turden bir olaydı ...
 
Maçın kalite düşüklüğü yüzünden çok sayıda jeneriklik blok yapıldı ama Livivngston'ın basket faulü hepsinin önüne geçti.
 
İlk maçında da kalite kokan 2 asist yapmıştı. Çok etkili ve de tecrübeli bir oyun kurucu. Euroligin kafa takımlarında oynayabilecek kalitede. Maç eksiği göze çrpıyor sonlara doğru yoruldu.

Yalnız adam takımın durumundan huzursuz gibi geldi. 2-3 kere kenara serzenişte bulundu Fatih'i falan şikayet etti. Liderlik yapabilecek bir oyuncu. Umarım kaçırmayız adamı.
 
ARdaQue' Alıntı:
Bugün bir fast break' de o esnada kendisini savunan Jeff TRAPAGNIER' a karşı yaptırdığı basket-faul pozisyonu gercekten de Randy LIVINGSTON' ın basketbol bilgisini ve tecrubesini acıkca gösterdi. Ayakta alkıslanacak turden bir olaydı ...

vay be iyi yakalamışsın başkan :muhaha
Murathanoğlu ve Kaan Kuralda bu basketi uzun süre konuştular
çok zekice davrandı
bende dün kendisini çok beğendim..

ama adamlar 3 dk oynayıp 3 dk kenarda oturunca maça konsantre olamıyolarki şu takım ilk ilk 5i
randy
malik
desean
pastal
fatih olsa adam gibi bi koçla en azından 40 yemezdi Ülkerden
hayır tekelden ne eksik anlamıyorum ki
 
inanc eksik nolsun yaaa ya hadi ulker efes bjk ve feneri sayma dier teknik drektorlerde halil unerden iyi diiil oyuzden ben artıkm herseyi halil hocayı suclamıyom fatihin igrenc oyunun pota altınnı cook zay7ıf bıraktı bu takıma burak ve cook iyi bi yabancı p0ivot katılmassa coook kotu olur

ama livingston geldigi gunden beri ennn iyi oyununu oynadı ve bu oyununu gelistirecegini dusunursek ...
 
Beykoz macındaki halinden sonra dün benide şaşırttı acıkcası.. Zaman zaman cok iyi asistler yapıyor.. Lider oyuncu rolünü üstlenebilecek bir tarzı var sanki..
Ayrıca Tequila'ya da katılmamak elde degil.. Oyuncular 2 dakikada bir kenara alınıyorlar.. Kim ne zaman oyuna giriyor, oyundan cıkıyor takip edebilmek bile mümkün degil. Bu şartlar altında oyuncuların kendilerini gösterebilmesi hicte kolay degil. Eger başımızda koça benzeyen birşey olsa cok daha etkili olabilir Livingston'da..
 
Geldigi gunden beri sadece Ulker macinda biraz kipirdandi, o gunden beri maalesef yine yok. Ustelik toparlanip oynayacagina dair bir umut da uyandirmiyor acikcasi.

Randy'nin maliyeti hakkinda bilgisi olan var mi?
 
Takıma oyun zekasıyla çok şey katabilir ama kendini hiç kasmıyor.Bu haftaki Tuborg maçında kendini sıkması ümidiyle...
 
G.Saray'da farklı Beşiktaş yenilgisinin yankıları dinmeden, ABD'li basketbolculardan Randy Livingston sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Çarşamba günü diğer ABD'lilerle birlikte İstanbul'a dönen Livingston sakat olduğu gerekçesiyle Beşiktaş maçında oynatılmamıştı. Yönetimin, Cafe Crown'dan gelen paraya futbolculara ödeme yapmak için el koyduğu ve Livingston'ın alacakları yüzünden ayrıldığı iddia edildi. Ancak basketbolcuların Şubat maaşı dışında alacakları olmadığı da bir başka iddia...

Sabahtan aldım haberi
 
Sponsordan gelen para, mali kriz nedeniyle futbol şubesine aktarılınca basketbolcuların alacakları ödenmedi. Randy Livingston da kar nedeniyle maçların ertelenmesini fırsat bilip ABD’ye kaçtı.


GALATASARAY Kulübü’ndeki ekonomik kriz basketbol şubesini bir kez daha vurdu. Sarı kırmızılı yöneticilerin, "Kar yağışı nedeniyle maçlar ertelenince ülkesine gitmesi için izin verdik" dediği ABD’li oyuncu Randy Livingston’un, parasını alamadığı için kaçtığı ortaya çıktı.

Galatasaray Kulübü, sezon başında transfer ettiği Randy Livingston’un alacaklarını, sözleşmesinde belirtilen yasal süre içinde ödemedi. ABD’li oyuncu, bunun üzerine kulüp yöneticileriyle birkaç kez görüştü ve alacaklarının ödenmemesi halinde takımdan ayrılacağını bildirdi. Uyarılarına rağmen parasını alamayan Livingston, Galatasaray ile bağlarını koparma kararı aldı. Kar tatili nedeniyle liglerin ertelenmesini fırsat bilip ülkesine giden Livingston, menajeri Shannon Thayer aracılığıyla hemen sarı kırmızılı kulübe bir yazı gönderip, sözleşmesini tek taraflı feshettiğini bildirdi. Thayer ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonu’na başvurarak, Livingston’un serbest kaldığına dair yazı verilmesini istedi.

Paralar futbola gitti

Randy Livingston’un kaçıp gitmesine neden olan olayların perde arkası ise son derece ilginç... Galatasaray Kulübü, sezon başında erkek basketbol takımı için sponsorluk anlaşması yaptığı Ülker grubundan 1 yıl için 1 milyon 300 bin dolar alıyor. Bu para normal şartlarda erkek basketbol takımının masraflarına yetiyor. Ancak, mali krizdeki Galatasaray yönetimi bu paranın önemli bir kısmını futbol takımına aktarınca, basketbolcuların ödemeleri aksadı. Kısacası Livingston ve takım arkadaşlarının ödemeleri, paralar futbol şubesine gittiği için yapılamadı.

Federasyonu suçladılar

Galatasaraylı yöneticiler Randy Livingston’un kaçtığını uzun süre gizledi. Hatta, 15 Şubat’taki Beşiktaş maçının 3 Şubat’a çekilmesine tepki olarak yaptıkları açıklamada, "Federasyon, kötü hava koşulları nedeniyle Beşiktaş maçını 15 Şubat’a erteleyince biz de ABD’li basketbolcularımız Hadley, Dixon, Whisby ve Livingston’a izin verdik. Bize sormadan maçın tarihini değiştirdikleri için Beşiktaş karşısında Livingston’dan yoksun oynadık" ifadesini kullandılar.

Galatasaray’daki diğer ABD’li basketbolcular Hadley, Dixon ve Whisby’nin de paralarının ödenmemesi nedeniyle huzursuz oldukları ve bu oyuncuların da takımdan ayrılma yolunu seçebileceği belirtildi.



Bu da hürriyetten
 
Galatasarayda bir basketbol klasiği,neyseki 9 galibiyet ile bu sezon kümede kalırız,şayet bu habar doğruysa bu takımdan bundan sonra fazlaca birşey beklememek lazım...Bravo Özhan Canyadın ben bu kadar istikrarlı bir yönetim görmemiştim,4 yıl üst üste her branşta başarısızlık ama kızmamak lazım tekerlekli basketbol takımını kuran o,bayanlara 2.ligde tarihi farklarla maç kazandıran yönetimin başındaki kişide o,bravo başkan böyle devam,allah seni başımızdan eksik etmesin,umarım Mart ayındakieçiömide sen kazanırsın. Galatasaray lİSESİ mantığı vekurallarıyla bu işler nereye kadar gidecek,Galatasaray bu insanların malımıdır...YAZIKLAR OLSUN!!!

Beni tanıyanlar bilir ne kadar sakin yadıda bir insan olduğumu ama bu yönetimle sinir hastası oldum...
 
Yahu Hürriyet ve Sabah Galatasaray düşmanıdır bu haberlerin doğru olma imkanı varmı sizce ? Adamlar yeni gelmiş ülkelerinden hangi ara gidipte röportaj yaptılar da yazdılar , inanmayın yahu böyle saçma sapan haberlere bu ayki Galatasaray dergisinde Whisby röportajı var adam gayet mutlu para sıkıntısından bahseden bile yok.
He konuya gelirsek Randy gider bir başkası gelir , değişen birşey olmaz baştaki hoca değişmediği sürece..
Ama Randy gittiyse yazık olmuş , adam sadece her periyodun son 2 dk. sı oynuyabildi sadece , ama BJK maçında eksikliğini hissedebilmişiz :)
 

Üst