Randy Livingston

randy çok vasattı zaten. ama parasını alamadığı için gitmesi kötü oldu umarım yalan haberdir.
keşke yerine ron slayi alabilsek nerde şuan bilmiyorum ama bize çok faydalı olur.
 
BEnim anlamadığım "Randy yok , olsaydı bık bık" diye konuşanlar adamın kaçtığından haberdar mı değiller yoksa, gözlerimizin içöine baka baka yalan mı söylüyorlar?
 
Oyuna girince takım hücumda daha bir set oynuodu bi toparlanıodu Dixon da 2'ye kayıyordu, gittiyse kötü haber doğru ve para alamadıysa çok çok daha kötü, yine alıştığımız bi rezillik.
 
ne iyi ne kötü

bence fazla bir yararı yoktu ama besiktas macında ona cok ihtihac duyduk ama bir mac içinde bir adamı elde tutmak nekadar mantıklı düsünmel lazım bence onun yerıne ayuso alalım
 
randy nin zaten hiç bir katkisi yoktu gitmissede iyi olmus
 
KeOpS' Alıntı:
randy nin zaten hiç bir katkisi yoktu gitmissede iyi olmus

bence yanılıyorsun.randy takıma ne zaman katıldı ıyı bakmak gerek. gec geldı. hala alısma donemını atlatamadı. bıde ılk beste cıkmadı hıc. onu h.uner dıxon'un yedegı olarak tutuyo sureklı. cok fazla sure alamadıgı ıcın sahada yokmus gıbı gozukuyo.. bence faydalı bı oyuncu ama onu oyuna sokacak ve taktık verecek hoca olmayınca yapacak bısey yok.....
 
Randy para için gittiyse Ülker Grubunada zarar verir böyle bir şey varsa Ülker gereğini yapması gerekir.
İyi bir yabancı getirmeyeceksek genç oyuncularla devam edelim.
 
Randy Livingston ayrılma kararı iyi oldu.Ama tek taraflı fesederek gitmesi Galatasaray'ın prestijini sarsacak şekilde oldu.Biz istediğimiz için değil o memnun olmadığı için gitti.Bu Galatasaray'ın parası olduğu zannedilirken bile oyuncularını memnun edemediğinin en açık göstergesidir...
Yazık oluyor yazık...
Galatasaray yıllardır eski günlerine tekrar dönebilmek için herşeyi deniyor.
Bu durum için adını bile değiştirdi...
Ancak durum yine değişmiyor.
Demek ki sorun TEMEL de bu durum da Bizim gibi Galatasaray aşığı gerçek taraftarları üzüyor....
Yazık Utanç Yönetimi... :oops: :oops: :oops:
 
hic umrum diil bir nebze üzülmedimm ben dedim zaten bu adamın ne ise yaradını anlamıodum ztn giderse gitsin... ve bencede bu basket parası futbola haberini yazan gasteler gs dusmanı gasteler dierleri bole bisi yazmıo livingston bence bos bir herif onun yerine bi forvet alırsak daha ust sıralara tırmanabiliriz
 
:claps :claps Galatasaray tarihinde ilkleri yaşatan başkanı gördüğümüz için çok şanslıyız herkese nasip olmaz böyle başkan kıymetini bilelim.Artık prestij hikaye bizim için bizim yapmamız gereken kulübün bir Servette bir Napoli olmaması için dua etmek.Zaten Özhan Canaydının başkan olması başlı başına bir prestij kaybı.Randy sözleşmeyi tek taraflı iptal etmiş bir de Halil Üner denese fena olmaz :claps :claps
 
haberin doğruluğunu bi araştırsak nasıl olur ?

Randy gerçekten bu yüzden mi gitti ? Kulüp mü gönderdi ? Para sıkıntısı varsa diğer oyucular nası duruyor hala ?

Bunları bi cevaplayalım hele...

Randy'nin gitmesi iyi oldu, potaya şut atmayan ve savunması da pek iyi olmayan bir oyuncuydu.

Larry Ayuso artık gelebilir...
 
Gitmesine ben de fazla üzülmedim.Aklı zaten burada değildi.Fazla da katkısı olmadı.
Yalnız şubede yine para sorunları hortladıysa o kötü haberdir işte.Ben böyle olduğuna pek inanmıyorum çünkü bahsi geçen gazetelerin ne mal olduğu ortada.
Para durumları iyiyse iyi bir yabancı bize çok şey katabilir.Malum oyuncuların bireysel becerilerine dayanarak oynuyoruz.
 
gordon' Alıntı:
BEnim anlamadığım "Randy yok , olsaydı bık bık" diye konuşanlar adamın kaçtığından haberdar mı değiller yoksa, gözlerimizin içöine baka baka yalan mı söylüyorlar?

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum
 
Arkadaslar, bu haberin dogrulugu kesinlesti mi? Iyi basketbol sitelierinden biri olan turkbasket.com'da bu konu ile iligli hicbir haber cikmadi. Sadece Sabah ve Hurriyet'te mi cikti bu haber, dogrulugundan emin olan var mi?

Bu arada ayrildiysa da maddi sorunardan ayrildigi kesin mi? Yoksa zaten takimin en zayif halkasi oldugu icin takimdan gonderildi mi?

Bilgisi olan varsa lutfen yazsin, Erman Kunter'in koclgu ile ilgili forumda 2 satir yazi cikinca 24 saat icinde yalanlama yapan kulubun resmi sitesinde masallah ne konu ile ilgili bir bilgi, ne de haberlerle ilgili bir yalanlama var.
 
ayrilmasi kesinlesmis olabailir bazi sitelerde gs in kadrosundan çikarilmis
 
Adam kurtardı kendini Ünerden , basketbolu unutcaktı burda kaçtı kurtardı kendini iyide yaptı 13 asist helal olsun
bizde her periyodun son 2. dksı girmekten başka bir fonksiyonu yoktu ama pardon Beşiktaş maçını o yok diye kaybetmiştk ..
 
Tequila' Alıntı:
Adam kurtardı kendini Ünerden , basketbolu unutcaktı burda kaçtı kurtardı kendini iyide yaptı 13 asist helal olsun
bizde her periyodun son 2. dksı girmekten başka bir fonksiyonu yoktu ama pardon Beşiktaş maçını o yok diye kaybetmiştk ..

dikkat edin bakın son 3 yıldır gelen yabancı oyuncular sezona hep çok ii başlayıp,haftalar ilerledikçe tanınmaz hale geliyor örnekler:jacobson,boddicker,ron slay,ron johnson,desean,randy hatta malik..valla Üner'le çalışmak oyuncular için büyük şanssızlık,kariyerleri tehlikeye giriyo adamların..şimdi aklıma geldi,boddicker ilk maçında tekel e karşı 20 s 20 r gibi bi performans yapmştı..ya sonra??!!
 

Üst