Serie A

Napoli acayip bir ivme yakaladı yalnız. Sevdiğim bir takım, hem Roma hem de Napoli hehe. Napoli'nin dönüşünü izlemek büyük keyif veriyor ama bana. Seneye Messi'mi alsalar nedir? :)
 
Bu nasıl iş anlamadım.Dossena 23 te sarı gördü 45+1 da bir sarı daha gördü ama atılmadı.Bahis sitelerinde tek sarı kart gördüğü yazıyor ama bazıları dakika 23 yazmış bazıları 45+1.45+1 de sarı kart gördüğünde kırmızı çıkmadı.Bir ben mi yanılıyorum acaba dedim ama maçı anlatan Fikret Engin de aynı şeyleri söyledi.Gerçi değil 10 Napoli 9 kişi kalsa Roma o maçı yine alamazdı ama belki iptal olur diye bekliyordum.
 
Bugün , TV8'deki maçın tekrarını izledim.

Uzatmalarda çıkan ikinci sarı kartı gördük lakin 23.dakikada televizyon , hakemin kartı çıkardığı pozisyonu göstermedi ama ekranda sarı kart gördü ibaresi çıktı.Belki televizyon hata yaptı ilk pozisyonda , belki de hakem gerçekten kural hatası yaptı...

Belki Napoli daha iyi oynadı ve kazandı lakin maç sonucuna bakıldığında skora etki eden bir durum söz konusu.
 
Evet bugün bende tekrardan izledim maçın o kısmını.TV 23. dakikada hakemin Dossena ya sarı kartını gösterdiği anı göstermiyor ama ekranda Dossena nın sarı kart gördüğü yazıyor.Galiba İtalyan televizyonunun hatası.Ama o hareket nasıl sarı olmamış hayret ettim.Adam önünde boş bir alan bulunan Taddei ye dirseği geçirdi.Orada direk kırmızı kart verse yine ağır olmaz bence.
 
Daha önce kar nedeniyle iptal olan Derby Della Lanterna dün akşam oynandı ve Genoa, Sampdoria'mızı 1-0 yendi.. Hem de tribünler bizimken.. Cassano ve Pazzini yokken biz bu ligi nasıl ve nerede bitireceğiz hiç bilmiyorum.
 
Genoa her zaman kırmızı-mavi lerindir ! İçerde dışarda her derbiyi alır olduk.Milito'nun son senesi Milito'nun golleriyle 3-0 ve 1-0 kazanmıştık.Geçen sene saha bizim olduğunda 3-0 kazanmıştık.Diğerinde ise 1-0 mağlup olmuştuk.Ama tekrardan başlıyoruuuuuuuuuz.
Gasperini'den sonra biraz soğusamda takımdan inanılmaz severim Genoa ve Luigi Ferraris tribünlerini :))
 
Geona şehrimizin takımıdır, ezeli rakibimiz de olsa severiz..
0-3 den 4-3 maç almaya saygı duyarız da "you ll never walk alone " nedir abi ya..
Sol kale arkası üst tribünde, nerden baksan 20-25 metrelik dev bir pankart ve bu yazıyor.
Ayıptır ya.. 1893 de kurulmuş bir kulüp Genoa, kimseyi taklit etmeye ihtiyaçları yok..
Benim gördüğüm en güzel stadda oynuyorlar.. O pankart hiç yakışmamış.
120 yıllık kulübün taraftarına yakışmaz..
 
Bu arada rüzgar Benitez'in yerine gelen Leonardo ile Inter hemen fark etti..
Benitez o kadar büyük bir oyuncu ki, kötü hoca olduğunu anlaması insanların 5-6 sene sürdü..
Onun yüzünden Liverpool'dan da nefret ettim..

Bu gece de Napoli maçı varmış.. Cavani ile devam
 
Juventus 0-2 Bologna Juve çöküşe devam ediyor. Marco Di Vaio yıllanmış şarap gibi.Senelerdir Bologna'yı tek başına ligde tutuyor.Arada büyük maç kazandırması da cabası.
 
3.golden sonra 10, 6.gol için penaltı atarken 9 kişi kaldılar.Udinese zorlamadı daha fazla heralde 9 kişi kalan takıma gol atarlardı muhakkak.
 
Dün akşam Milan-Napoli maçı diye açtım karşıma Sampdoria-Inter çıktı..
Ben de üzülmüştüm maç kaçtı diye, bu akşammış..
Bu gece 21.45 'teymiş.. İzleyebilirsek iyi olur..
Napoli kazanırsa puanlar eşitleniyor.
Bir kuzey-güney savaşı daha..
 

Üst