• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
2006'daki Denizli maçı gene hortladı.Ne zaman kendileri adına bir leke düşse,hemen Denizli'deki şehir efsanesini konuşuyorlar.Yancı medyada bunu destekliyor.Ahmet Çakar'da açıkça tarafını belli etmiş dün gece.Zalad'ın yediği 8 tane gol,Denizli'de fenerin şampiyonluğu kaçırması falan diyerek zırvalıyor.Neymiş efendim bütün takımlar şike yapmış,Fenerbahçe'nin başına patlamış.Olayın üstü kapansın diye ellerinden geleni yapıyorlar.Umarım Ünal Aysal ve yönetimi lafta kalmadan bu olayın üstüne gider ve her alınacak kararın takipçisi olur.Bu kadar şaibenin altında lig hiçbir şey olmamış gibi normal tarihinde başlayamaz.

Fener'in ipini çekecekler seve seve, az kaldı az.. TFF yapmamak için sürekli zamana oynamaya çalışıyor ama bu yapılanlar asla cezasız kalmaz. Yalnız, lig başlayınca sezon içinde yaparlarsa da çok saçma olur. Her ne olursa olsun bi takımı sezon ortası düşürmek çok saçma. Adam gibi işlerini yapıp lig başlamadan hallederler umarım şu olayı

Lütfi Arıboğan'ı bugünkü UEFA toplantısı çıkışında çok gergin gördüm.

Ayrıca şöyle birşey dedi, bu zamana kadar delilleri,belgeleri bekledik. Ama bu hafta içinde elimizde olacağını düşünüyoruz.

Fenerbahçe'yi çok ama çok kötü günler bekliyor. Bugün Vatan Gazetesinde de okuduğum köşe yazısı beni bu düşünceye doğrulttu.
Ne okudun paylasabilir misin? (ö.m den de olur.) :(

şikayetçi olunursa 2006 yılına yönelik inceleme yapılabilirmiş :)
2001 senesine ilişkinde inceleme yapılsın ozaman
3-0dan dönen G.antep maçı Samsun maçı adamın biri çıktı "paraları ben teslim ettim" dedi hukuk harekete geçmedi bu ülkede
armutlara bak çıkmış 2006 yılıda soruşturma kapsımına girsin diyolar girsin hepsi girsin 2006-2004-2001 ama ozaman birinci ligle kurtaramazlar sizi amatör kümeye yollamak "zorunda kalırlar" haberiniz olsun
iyiki Galatasaraylıyım

2006 yılının nesine bakacaklar acaba ve nasıl yapmayı planlıyorlar çokta merak ediyorum;)
Son Denizli maçını araştıracaklarsa çok uğraşırlar benden söylemesi. Teknik takibe an ve an yakalanan, polis tarafından teslimat anları resimlenin,kayıt altına alınan,banka hesapları didiklenen kanıtlara kanıt olarak bakmayan adamlar bizim 5 yıl öncesinin ligin son maçında ne bulacaklar bakalım.
En büyüyk kanıtlarıda Polat'ın 20:45 söylemi oysaki şampiyonluk 21'de anca geldi bize, hemde bizim maçımızın sonucu belli olduktan sonra 16 dakika oynamak kimin yararınadır acaba , bunu kim ayarlamıştır çok ayrı bir merak konusu:D

Yani yirim ben o fener'i yirim nasılda şirinlikler yapıyorlar öyle;)

2005-2006'ya bakılsa bizden çok Fenerbahçe yanar.Anelka'nın golünü,Fenerbahçe'nin abuk 90.dakika penaltılarını,bizim maçlarda çizgiden kucaklanarak çıkarılan topları herkes hatırlar.Takıma verilen eşsiz desteğin en önemli sebeplerindendi hakemler.Aziz Yıldırım şampiyonluğun sahada kazanılmadığını 2005-2006'nın çok öncesinde öğrenmişti.Tesadüf değildir herhalde o kadar hata?

Ya arkadaş bu insanlar mal mıdır nedir?

Denizli maçında Yusuf kenarda bi tarafını yırttı, kümede kaldık bırakın oynamayın diye. Peki o dakikadan sonra Fenerbahçe yanılıp yazılıp bir gol daha atsaydı ne diyeceklerdi peki? Şampiyonlukları çok temiz mi olacaktı. Rakip takımın (Denizlinin) kaptanı kendi arkadaşlarına bırakın oynamayın diye kenarda yırtınıyor, sen hala Galatasaray şike yaptı diyorsun.

Neymiş 16 dakika uzamış incelenmesi lazımmış.. Eskiden bunları duymak komik geliyordu, kafa falan yapıyorduk ama artık kabak tadı vermeye başladı.

Evet sevgili "other team" öyle öyle haklısınız, hea hea..

Aziz'in avukati da saçmalamay son sürat devam ediyor.
Su dava bir an önce baslasa ve sonuçlansa da herkes rahatlar.

İbrahim Akın savcıdan psikolojik baskı gördüğü için tutuklanmama vadiyle yapmadığı şeyleri yaptım diye itiraf etmiş. Mahkemede hakkını arıcakmış. Savcı ne yaptı acaba ya. Yarış atını kasaba verir, sucuk yaptırırım mı dedi İbo... Yoksa falakaya mı yatırdılar seni...

Aziz Yıldırım'ın avukatının söylediği şu. Biraz belden aşağı ama bu kelimeleri kullanınca asıl manasını alıyor:
Aziz sıçtı ben üzerine bok yazdım...
Şaka şaka bok diil kaka :)

Bilmem anlatabildim mi???

fener-BJK Süper kupa macı ileri bir tarihe ertelenmiş.....

TFF bugünü de kurtardı, bakalım her açıklamada belirttikleri belgeler ellerine ulaştıklarında ne halt yiyecekler :)

MAA: "Fenerbahçenin açıklamalarında sert bir eleştiri görmedim."

Biz iki kelam edince bir tarafınızı yırtmadığınız kalmıştı, FB surata tükürse de farketmez, ''yarabbi şükür'' diyeceksiniz..

super kupa finali ertelenmis.
bide su sike yapanlara gerekli ceza gelse..

Belgeler yarından itibaran federasyona ulaşmaya başlayacakmış

Telegol'de yaptığı açıklamalardan bu yana MAA dansöz gibi kıvırıyor, dediği hemen her lafı yutmaya başladı yarın öbür gün ligide ertelicek sonrada küme düşürecek fenerli değilmi hepsi dönek,hepsi ödlek:D

Belgelerin yarın federasyona geleceğini duyar duymaz fenevbahçe yönetimi federasyon binasına gelmiş.Bu ne yüzsüzlüktür ya.

Bunlar bir ayar daha istiyor ama dur bakalım...

Geri