Sinan Güler

Biz demek ki gereğinden fazla değer vermişiz ama Sinan da taraftarın gözüne bu kadar girmek için çok şey yaptı. Ender Arslan gibi gelip oyununu oynayıp gitmedi. Kendi emeği önemli değilmiş onu gördük de tam da 3 Temmuz günü, 2014 yılında takım arkadaşlarının ve hocalarının emeğini çalan takıma gitti. Bunu kimse profesyonellikle açıklayamaz. 34 yaşında 2+1 yıllık kontratı kapmış senede 850.000'den helal-i hoş olsun, afiyet olsun ama sonra bir vlog falan çekip de kendisini aklamaya çalışmasın. Galatasaray taraftarına ukalalık taslamasın bundan sonra yeterli.
 
Biliyorduk gideceğini ama yine de az da olsa bir umut vardı. Ben Sinan'ı oyunculuğundan ziyade kişiliği/karakteri için sevmiştim. Kendi adıma hayal kırıklığı diyebilirim.
 
Yönetimleriniz sorunlu olabilir ; Galatasaray çıkarlarına ters davranışlarda bulunabilirler , taraftarla aranızda sorun olabilir , gelir geçer , ama kendisini armaya adamış kişiler camialarına asla küsemezler ! Belki de en büyük yanılgımız Sinan Güler hakkında bu oldu ! Biz onu nasıl iyi bir mertebede gördüysek , o tam tersi bir hareket yaptı , bizi yanlıştan döndürdü ! Basketbolun son demine gelmiş bir sporcu , neden böyle bir transfere imza atar ? Galatasaray taraftarı kendisini çok sevdiği için mi kaptan bize böyle bir harekette bulundu ? Duygusallığa girmek istemem ama kulübe aidiyet hissi böyle birşey olsa gerek ! Sinan , Galatasaray'dan istenmese bile pekala bir kulüpte oynayabilirdi , ama o maalesef sermaye kulübünü , parayı seçti ... Galatasaray'dan kimler geldi geçti ...Ama Galatasaray hep yerinde durdu . Belki 1996 sonrası borç batağına sürüklenen Galatasaray yönetimleri kendi camiasının öz evlatlarına çok haksızlıklar yaptı ; Örneğin dün Bülent Korkmaz , Hakan Ünsal , bugün Sabri , Hakan Balta ... Ama onlar küsmediler , armalarını bırakmadılar ...Varsın olsun ... Beceriksiz yönetimler , bu tarz sporcular gelip geçecek ama Galatasaray hep var olacak ....
 
Ne acı değil mi bugüne kadar biriktirdiğin her şeyin bir anda yok olması Sinan. Bak şimdi seni sevenlerin gözünde bile artık adın Paragöz olarak anılıyor..

Umarım ben aslında küçükken fenerliydim gibi bir saçmalık durumuna kendini sokmazsın ...!
 
Süre almadan Euroleague kupasını kazanmayı tercih etmiştir..Tıpkı Mahmutoğlu gibi..Belki herkes farklı düşünebilir lakin ben emeğimin olmadığı bir kupayı cv'me yazmam..Vizyonu bu olan insan zaten takımımızda kalmasın bir zahmet..Kısacası Doğuşa havlu sallamaya gitmiştir..
 
Son düzenleme:
Buradan yazilanlari ,yazilacaklari,salonda gosterilecek tepkiyi falan takacak bir tip oldugunu sanmiyorum sahsin her hareketi planli programli profesyonel kendi cani yanarken rakibin ssgligini dert edecek kadar guya fedakar,ozgecil adam .bes yilda yaklasik bes.milyon kazandigi kaptani.oldugu guya taraftari oldugun camiayi terk ederken gayet fedakarliktan ve duygusalliktan uzak bunda bir gariplik yok mu gundelik.hayatinizda yok mu boyle sahislar siz ota ot dersiniz bunlar.otcuk,ot bey,sayin ot der siz kotu olursunuz bunlar iyi,ornek.insan olur.
 
Su herifin silin adini kardesim bu forumdan. Galatasaray ile ayni mecrada adi gecmesin bu karaktersizin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hayırdır, GS Koleji öğrencileri foruma yönetici mi oldu? Bu başlığın hali nedir böyle? Kendinize gelin lütfen!
 
Son derece profesyonel veda mesaji da yayinlamis adam o kadar iyi bi insan ki transferinin milli takimin maclarindan once bitmesine memnun.olmus :)
 
Ayıp. Yaptığnı beğenmeyebilirsiniz lakin yıllarca bu kulübe katkı vermiş birine bu tanımı yapmak ayıp. Emre Belözoğlu fener'e gittiği için değil gittiğinde Galatasaray'ın ismini anmadığı için tepki gördü. Mehmet Topal'da parayı tercih etti İspanya'da kalmaktansa ve Fener'e gitti kimse paragöz demiyor o'na çünkü giderken Galatasaray'ı anmamazlık etmedi.
Aradaki farkı bilin.
 
Sinan Fenerbahçe'de katkı verir, çünkü orada Dixon ve Sloukas'ın ardından 3. guard, belki 2 numara gibi oynayacak. Fenerbahçe 20 dakika oynatacağı adama yıllık 850 bin dolar verebilecek takım, biz değiliz. Biz Sinan'ı aynı rolde oynatsak hakkı olan 450 bin doları verip takımda tutabilirdik, Sinan da pek çok ''profesyonel'' gibi karşı kıyıya gitmeyi tercih etmiş. Şunu 25 yaşında adam yapsa yine anlarım da yeni sezon başlarken 34 yaşına girecek, şu seviyede taş çatlasın 2 yıl daha top oynayabilecek adam yapınca anlayamıyorum. Türkiye'nin yüreksiz ama en centilmen adamlarından biriyken kazanacağı fazladan 800-900 bin dolar için her zaman insanların gözünde paragöz bir adam olarak yer edecek. Ne diyelim, kulübüyle birlikte başarısız olur inşallah. Kendisine bundan sonrasında sağlıklı ama Galatasaray'daki son sezonunu bile aratacak kadar rezil bir kariyer diliyorum.

Hocam, 800-900 bin dolar ın ne kadar para olduğu hakkında nasıl bir fikrin var bilmiyorum ama bana göre çok mantıklı bir karar. Ben kaç yılda o kadar para kazanacağımı hesaplayamadım liraya çevirince...


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Basligin mevcut seklini ben de onaylamiyorum da soz konusu sahis klube hayrina.katki vermedi yilda ortalama 1 milyon dolara katki verdi bu arada soz konusu sahis da yaptigi aciklamada GSdan cok FB Fbnin sayin calisanlari.milli takimdan falan bahsetmis
 

Üst