Sivasspor-Galatasaray | TSL 1. Hafta

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Umut Öncel":25tih22q]Ali Turan stoperde, Neill sağ bekte neden düşünülmez?

Bende kendime soruyorum Serkan Kurtuluş küfür etti yönetime veye Rijkaard'a?

Hee etmişse 2. olarak Umut senin seçenek niye düşünülmez?[/quote:25tih22q]

Doğan, "Hoca Emnre'yi nedne oynatmıyor?" diyenelrde vardı. Gördük neden oynatmadığını. Yani hiç girmeyelim bence Serkan kurtuluş'lara Ufuk'lara..:)


NOT: Ada teklifim hala geçerli kap istediğin yengeyi gel :)
 
hiç kimsenin milyonlarca taraftarı olan bu kulübü bu hale sokmaya hakkı yok kardeşim.ilk maç birşey olmaz diyoruz ama ilerisi için hiç bir ışık yok.başkanın aklını başına toplayıp 2012 falan unutup bu takıma bakması lazım.nasıl diyor anlamıyorum bu sene şampiyon oluruz diye anlamıyorum valla.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Doğan, "Hoca Emnre'yi nedne oynatmıyor?" diyenelrde vardı. Gördük neden oynatmadığını. Yani hiç girmeyelim bence Serkan kurtuluş'lara Ufuk'lara..:)


NOT: Ada teklifim hala geçerli kap istediğin yengeyi gel :)

Yalnız abi Emre'yi sağ tarafta oynattıktan sonra kızamam çocuğa.FM'de bile sağ kanata koysan kırmızı yanar sanırım.Ufuk oynasa bugün kaybedeceğimiz ekstra ne olabilirdi?İlk golü %90 yemezdik.Serkan'ın bizde çıkardığı en kötü maç bugün Ali'ye eş değerdir.

Ne zaman gidelim abi?
 
Benim için hiçde sürpriz olmadı tam tersi böyle bir sonuç bekliyordum.

Çünkü geçen yıldan değişen hiçbir şey yoktu evet evet o rezil orta saha ve kalecisiz sistem aynen devam ediyordu eee! böyle olunca da umut mumut olmuyor!

Aykut ile bu iş yürümeyecek kalecide önce güven olacak bu adam altı pas içine bile çıkamıyor ve Galatasaray kalesini koruyor gerisini siz düşünün!..

Adnan POLAT bindiği dalları kesiyor Haldun ÜSTÜNEL ayrıldı ki önemli bir güç idi, şimdi o taraftar desteği eskisi gibi ''çok güçlü'' olmayacak böyle saçma takım kuranlara hangi taraftar sahip çıkar destek olurki?!

Bu kalecilerle olmayacağı belliydi yaptıkları fiyasko yabancı kaleci tercihleri ile de dibe vurdular sonra popülist yaklaşımla Türkiye'ye kaleci yetiştirmeye karar verdiler kimle 8 yıldır kulübe de olan özgüveni bitmiş lüle lüle saçları ile Aykut!..

Geçiniz buna kargalar bile güler ki şimdi çoğu kimse kıs kıs gülüyordur halimize...

Rejkaard mı? O da modaya uyuyor, tepeden tırnağa herkes elini yüzüne bulaştırıyor...

Emre resmen 10 kişi oynattı, Ali ben nerdeyim der gibiydi...

Taraftar ise nerde kalmıştık bu sezonda hüzün dedi...
 
Aykut bugün iki tane kontropiye de kaldığı şutu çıkardı bu artısı idi. İlk golde aykutun durduğu yer


5otw1c.jpg


İkinci golde kurtarma şansı vardı bence ama direk haksız diyemem.

Emre içinse, olay sağdan bindirme yapması falan değil ki Doğan. Amatör topçu gibi bile değildi sahada. Çalıım atarken sahanın neresinde olduğun önemli mi?

Burak'ın dediğide önemli. Yere atması kendini yani. Deplasmanda bu tarz işleri yapmayacaksın. Seyirciyi gaza getirirsin. Ama faul yapıldımı yat yerde zaman geçir o ayrı...
 
çok affedersiniz şuandaki üslubüm için ama Ayhan Akman diye tabir edilen şahsiyetin şu takımdaki işi ne ya Rijkaard öç almak için mi yönetimden oynatıyor bu adamı yazık günah ya ama aslı suç yönetimde transferi 2kuruş az vereceğiz diye bitirmezlerse olacağı bu nasıl oldu çok çok iyi oldu çok ..
 
Sühan Cem' Alıntı:
Aykut bugün iki tane kontropiye de kaldığı şutu çıkardı bu artısı idi. İlk golde aykutun durduğu yer


5otw1c.jpg


İkinci golde kurtarma şansı vardı bence ama direk haksız diyemem.

Emre içinse, olay sağdan bindirme yapması falan değil ki Doğan. Amatör topçu gibi bile değildi sahada. Çalıım atarken sahanın neresinde olduğun önemli mi?

Buark'ın dediğide önemli. Yere atması kendini yani. Deplasmanda bu tarz işleri yapmayacaksın. Seyirciyi gaza getirirsin. Ama faul yapıldımı yat yerde zaman geçir o ayrı...

Abi benim için önemli çalım atarken ne tarfta olduğum kaldıki bu adam sol tarafta oynatılsa dahi oranın oyuncusu değil.Orta oyuncusu bunun onu çok etkilediğini düşünüyorum.Hee artı olarak kötü günündeydi orası ayrı.
 
İki beke adam lazım, orta saha 2 senedir zayıf, Mondi'den sonra kaleci bulamadık, yedek forvet yok yani zaten bunun açıklaması olamaz her takımda 3-4 forvet olurken bizde daha yedeği yok, lig başlamış transfer daha Elano'nun satılmasına bağlı satılmazsa kadro bu güler misin ağlar mısın??

Yönetime sormak istiyorum. Sivaslı futbolcular taraftara oley çektirirken utanmadınız mı? Ben oturduğum yerden kahroldum. Bu takımı bu hale getirdiniz helal olsun size. Haftaya Bursa maçı olumsuz sonuçlanırsa yönetim istifa sesleri yükselir.

Anlamıyorum Keita satıldı gelen Pino sakat, Uğur uçar gitti gelen Ali Turan bindirme yok,orta yok, Mehmet Topal'ı iyi para için satıldı gelen Cana'nın ne fazlası var bi de yabancı kontenjanı, şimdi de Elano'yu satıyorlar soruyorum kime alacaksınız?

Rijkaard'a kötü hoca diyen futbolu bilmiyordur bu kesin. Adamın başarıları yaptıkları ortada inkarı olamaz. Ama hocam Arda'yı neden çıkardın? Umudun Barış mı? Yoksa yine yönetime mesaj mı nasıl mesajsa ulaşmıyor gitti. Takıma 5 oyuncu da alsan ilk önce teknik ekibin futbolculara ruh yüklemesi lazım. Ruhsuz gibi oynuyorlar.
 
büyük başkan Adnan Polat,transfer sihirbazı Adnan Sezgin ve dahi hoca total futbolun mucidi Rijkaardın Galatasarayı getirdiği son nokta .Eserleriyle ne kadar övünseler azdır.
Takımda gelecek vaad eden tek defans oyuncusu olan Emre Güngörü sat ,Servet ve Gökhan Zan gibi futbol dehalarını takımda tut
orta sahada en azından pas yapabilen Mehmeti sat ,Ayhan Barış Mustafa şeytan üçlüsünü takımda tut
ve bu satılan futbolculardan 20 milyon kadar gelir elde at ,ama lig başladığı halde sadece müzmin sakat Pinoyla Canayı al.

ve bunlara gıkını çıkarmayan ve Avrupanın onuncu sınıf futbol takımına karşı evinde 2-0 öne geçmişken futbolcularının hızlı taç kullanmasına kızan etmesine kızan ,2-0 dan sonra kontrollü oynamadığımız için gol yedik diyen total futbolün mucidi Rijkaard.

Hey Allahım ya gülermisin ağlarmısın ,birde bu sitede Rijkaardı eleştirip Lucescuyu övdüğümüzde ,size Lucescu gibileri yakışır demiyorlarmıydı hakikaten komedi yani.
 
Metehan Güçlü' Alıntı:
Ön direğe muhteşem bir koşu yapmış Aykut :)

ultrAslan forumda da yönetimi eleştiren cezayı yiyor.

Gözünü sevdiğimin tam bağımsız ( ! ) forumu.

O forum tam bağımlı bir forum. Kime bağımlı onu hala çözemedim. Arda ya niye küfür ediyor tribün demişim 36 yıl ceza vermişler. Adam vursan bu kadar ceza almazsın. Komik insanlar onlar ve göbekten tam bağımlılar..
 
10 yil oncesindeki futbol takimi ile bugun sahaya cikan futbol takimini ve sahada oynanan futbolu kiyaslayinca, hani yoneticilerimizin agizlarindan hic dusurmedikleri ''dunya klubu'' olma hayalinin nasil gerceklesecegini cidden merakeder oldum.Hergecen yil hedef kuculten vasat bir futbol takimi olma yolundayiz.Bir kez daha isimlerini yazma geregi duymadigim futbolcularla hicbiryere varamaz ve vizyon sahibi bir takim olamayiz.Isin ilginc yani yonetici duzeyindeki kisilerin futbol bilgileriyle bu takim sekillendi ve transferler yapildi.Ligdeki rakip takimlara baktigimizda rekabet sansimizin oldugunu kim soyleyebilir.Umarim forumdaki tum yorumlardan bir sonuc cikarabilecek
seviyede ve kararlilikta kisiler bu yonetimde vardir.
 
neymis, 2013 uefa mali kriterlerine uyum saglayacakmis. oyuncu satarak butce olusturacakmis. transferleri butceye uygun yapacakmis. ulan sezon basladi, birak pahalisini, gereken yerlere butcene uygun bir futbolcu bile alamadin..

ha deseler ki, bu sene tek derdimiz denk butce tutturmak, basari 2. planda..biz de ona gore davraniriz.

tutturmuslar bir mali kriter..Galatasaraydan baska mali kriter falan takan yok..
 

Üst