• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 12. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Salih Coskun' Alıntı:
Zirveyle aramizdaki puan farki 13 iken küme düsme hattinin 8 puan üzerindeyiz. Bakalim 3 hafta icinde basarabilecek miyiz küme düsme potasina inmeyi.

önümüzdeki hafta Kayseri deplasman, arkasından Beşiktaş maçı,

Eğer servet gitmezse Hagi ye çok ağır konuşacam her platformda.

Burak Barut' Alıntı:
Eğer servet gitmezse Hagi ye çok ağır konuşacam her platformda.

serveti hagi değil yönetim yollar,yollamalı.

Hagi : Bazı futbolcularımın sahadaki duruşu normal değil.

5,6 bin kişi stadı terketmemiş güya....

Hagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"

Cezmi Turalp' Alıntı:
5,6 bin kişi stadı terketmemiş güya....
Kapalı'da ve Eski Açık'taki taraftar(uA) hala stadı terketmemiş.

herkes gider biz kalırız biz GALATASARAYLIYIZ bestesi samiyende şuan.

Hagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"
Günaydın

Hagi: "Ben lig baslarken takimi devraldim, oyunculari yeni taniyorum. Gerekli kararlar alinacak goreceksiniz."

Mehmet Uygun' Alıntı:
Günaydın
Bunu bilmeyen mi vardı ya... Önemli olan sözünün arkasında durmak hocam... Umarım gerekeni yapabilirsin.

Son 80 maçın 38'inde puan kaybetmişiz.

Kewell'ından Servet'ine Ayhan'ından Barış'ına kadar bir çok oyuncuyu kadro dışı bırakmak gerek.Yoksa bu senede şampiyonlar ligi gider.Üst üste 5. yılımızda Şampiyonlar Ligi'nden uzak geçer. :(

Şansal Büyüka LİGTV'de önemli gelişmelerin olduğunu söylemiş.

Erdal Avcı' Alıntı:
Kewell'ından Servet'ine Ayhan'ından Barış'ına kadar bir çok oyuncuyu kadro dışı bırakmak gerek.Yoksa bu senede şampiyonlar ligi gider.Üst üste 5. yılımızda Şampiyonlar Ligi'nden uzak geçer. :(
Erdal, Kewell ne yaptı sana?

Erdal, Kewell konusundaki bu tavrinla ciddi sekilde antipati toplamaya basliyorsun, benden söylemesi.
Baska konulardan bahset ya da Kewell ile sorunun neyse onu yaz.

Ben olsam servet'i paf takıma yollar sözleşmesi bitene kadarda orda tutup futbol oynamasına izin vermem.

Ahmet Kıraklı' Alıntı:
Ben olsam servet'i paf takıma yollar sözleşmesi bitene kadarda orda tutup futbol oynamasına izin vermem.
Kesinlikle. Burda para, kulübün zarari, cikarlari kesinlikle düsünülmemeli. Galatasaray'a ihanet eden bedelini ödemeli, ne pahasina olursa olsun.

Geri