• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 12. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Mehmet Uygun' Alıntı:
Erdal, Kewell ne yaptı sana?
Ben vereyim cevabı;34 maçın 25 de sakat

Sakat olması bir suç değildir, sahada iken takıma faydası olmaz ise suçludur.
Kewell şu birkaç maç dışında oynadığında canını dişine takan 1-2 kişiden biridir.

Manisalı futbolcular alkışlanıyor.

Yahu ALLAH askina adam(!) yoktu da bula bula Kewell'i mi buldunuz. Performansini elestirin evet 2-3 mactir cok kötü ama nedir bu hemen asip kesmeler? Servet degil boru degil, Kewell bu biraz daha saygiyi, toleransi hakediyor.

Salih Coskun' Alıntı:
Yahu ALLAH askina adam(!) yoktu da bula bula Kewell'i mi buldunuz. Performansini elestirin evet 2-3 mactir cok kötü ama nedir bu hemen asip kesmeler? Servet degil boru degil, Kewell bu biraz daha saygiyi, toleransi hakediyor.

Biraz daha değil, bu takımda saygıyı, toleransı hak eden yegane oyuncudur.

"Kewell sakatlanıyor kadro dışı bırakalım." ne diyim size Allah akıl fikir versin.Yahu adam bile bile mi sakatlanıyor?

Umut Öncel' Alıntı:
Şansal Büyüka LİGTV'de önemli gelişmelerin olduğunu söylemiş.
Mehmet Helvacı açıklanmayacak çok önemli kararlar almıştır.

Cezmi Turalp' Alıntı:
hikmet karaman az sonra telegolde olacak,Galatasarayı nasıl yendiklerini Galatasarayı yenmenin nasıl cocuk işi olduğunu anlatacak.....
Maçtan önce çekim falan yapmışlar.Adnan Sezgin'in Telegol'de söylediği bazı şeyler çok ağırına gitmiş.Onlar falan gösterilecek sanırım.

Gecmis Olsun.....Sezon bitmistir.Haftaya Kayseri macinda da Servet oynar heralde.

bu akşamıda gectim haftaya Kayseri deplasmanı sonra Beşiktaş macı dahada bi şey demiyorum.

Kewell ve Baros'un, hatta Ayhan'ın suçu yok. Bu üç futbolcu da artık oyunculuk dönemlerinin sonlarındalar. Ne 90 dakikanın tamamını kaldırabilirler ne de lig maratonunu. Onları yok sayıp ona göre transfer yapılmalıydı. Bence yöneticilerimiz, Arena'da tek başlarına izlerler maçları.

Cezmi Turalp' Alıntı:
hikmet karaman az sonra telegolde olacak,Galatasarayı nasıl yendiklerini Galatasarayı yenmenin nasıl cocuk işi olduğunu anlatacak.....

zaten 11 takımın 6'sı yenmiş. alim olmaya gerek yok.

mehmet helvacı acıklama yapıyor:

onlar hepsi aynı gemidelermiş.

soru sordular yeni stdaı nasıl dolduracaksınız diye,helvacının cevap bilmiyorum.

Hagi:"Devre arasini beklemeden bazi futbolcularla yollarimi ayirabilirim!"

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Kewell ve Baros'un, hatta Ayhan'ın suçu yok. Bu üç futbolcu da artık oyunculuk dönemlerinin sonlarındalar. Ne 90 dakikanın tamamını kaldırabilirler ne de lig maratonunu. Onları yok sayıp ona göre transfer yapılmalıydı. Bence yöneticilerimiz, Arena'da tek başlarına izlerler maçları.
Baroş 29 yaşında.

Mehmet helvacıya sordular,yeni stadı nasıl dolduracaksınız diye helvacıdan cevap bilmiyorum:)

Erdal Avcı' Alıntı:
Kewell'ından Servet'ine Ayhan'ından Barış'ına kadar bir çok oyuncuyu kadro dışı bırakmak gerek.Yoksa bu senede şampiyonlar ligi gider.Üst üste 5. yılımızda Şampiyonlar Ligi'nden uzak geçer. :(

Erdal sende kadro dışı olup biraz susar mısın ? Bence iyi olur.

Sene başında Neill Baros Kewell kalsın derken adamlar canlarını dişlerini takarken o zaman neredeydin.

helvacı: başkan olmadanda toplantı yapabiliriz....

Tabi ne gerek var zaten ne karar alacaklar ki toplantıda. Oturup viski falan içip geyik yaparlar işte ohhh...

Fenerbahçe maçından yenik ayrılsaydık bugunkü ilk 11 de oynayanların yarısı kadro dışıydı.

Hagi ilk geldiğinde demiştim. Bu hava 2 hafta sürer sonra aynen devam diye. Hagi gelince Servet Puyol gibi oynamayacağına göre. Neyse en azından bu sene geride bırakılıp seneye adam gibi kadro kurulur.

Geri