Su Topu Haberleri

Sutopu Final Serisi: İYİK 8 - Galatasaray 7

Galatasaray, I. Deplasmanlı Sutopu Ligi playoff final serisi ikinci maçında İstanbul Yüzme ve İhtisas Kulübü ile karşılaştı. ENKA Yüzme Havuzu’ndaki mücadeleden 8-7’lik skorla mağlup ayrıldı. Final serisinde ilk yenilgisine uğrayan Galatasaray, buna rağmen serideki 2-1’lik üstünlüğünü sürdürüyor.


Nasıl oldı da yenildik acaba?
 
Kendi havuzumuzda 7-5 kaybettik seri 2-2 ye geldi maalesef.Serinin son maçı yarın Enka havuzunda oynanacak.Ek olarak 5 yıl maç kaybetmeyen takım üst üste 2 maç kaybediyor olacak iş değil.
 
Bir sabotajmi var nasil yeniliriz kendi evimizde anlamis degilim.Maci seyreden varsa bilgi verirse sevinirim.Bu durumu hic normal bulmuyorum.
 
Zaten topu topu iki branşta şampiyon olacağız A takımlar seviyesinde.Engelsiz aslanlar ve su topu takımımızdı birde basketbolda finaldeyiz zaten,2-0 dan 3-2 seriyi vermek kabul edilebilir bir durum değildir olası bir 4.maçın kaybedilmesiyle.
 
Neler oluyor takımda bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? :(((

Üst üste 2 yenilgi olacak iş değil yoksa var bunda bir iş :-(((
 
gerçekten çok şaşırtıcı bir skor. önceki maç kazaydı diyelim. bu maçın böyle bitmesi anlaşılır gibi değil. umarım bir ciddiyetsizlik vb. sözkonusu değildir.
 
Finallerin öncesinde notları toparlayamayınca kaçtı maç.İYİK'e 2-0'dan şampiyonluk verirsek ayıp olur.Abdi İpekçi'de şampiyonluk haberini alırız umarım.
 
Takım bizi hayal kırıklığına uğrattı maalesef. Hiç beklemediğimiz kadar kötü oynadılar. Boş hücumlar ve savunmada anlmasız hatalar yaptık. Sonuç olarak İYİK da hakkını verdi ve maçı 5-7 kazanarak seriyi son maça ve ENKA Tesislerine taşımayı başardı.Şampiyonu belirleyecek olan maç, 11 Haziran Cumartesi akşamı, saat 20.00'da ENKA Spor Salonu'nda oynanacak.
 
gerçekten çok şaşırtıcı bir skor. önceki maç kazaydı diyelim. bu maçın böyle bitmesi anlaşılır gibi değil. umarım bir ciddiyetsizlik vb. sözkonusu değildir.
Ciddiyetsizlik denmese de savunmada bu kadar hata ve hücumda bu kadar verimsiz bir maç çıkartınca yenilgi kaçınılmaz oluyor. Son periyodda rakipten iki kişi ceza alıp dışarı çıktı ve bizimkiler bu hucümu bile sayıya çeviremedi. 8 dakikalık son periyodda 6 dakika sayı bulamazsan yenilirsin tabii!
 
MasaAllah aslanlara.Resmi sitede haber gormeyince acaba yenildilermi dedim.Buraya mactan haberi olan varmi diyecektimki bu haberi aldim.Helal olsun.
 

Üst