• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Teknosa Türkiye Kupası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mustafa Kaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Justin'de ismim geçiyor chat'te :)

Telekom da yense bari pek iyi bulmadım onları.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Justin'de ismim geçiyor chat'te :)

Telekom da yense bari pek iyi bulmadım onları.

Bende farkettim:) .Bir asker arkadaşın andı seni :) Kim Keremmi? :)

Bu arada Murat kaya şu an Tbl deki en iyi 5 oyun kurucu arasına çok rahat girer bir sg olmasına ragmen..

Bu arada pozisyonda Mirsad Serkan'a gel hadi dedi Serkan 3ü çaktı :)

Fener kazanmış gibi puan durumunu hazırlamaya başlıyorum,olmadı değiştiririm... :) İnşallah değiştiririm... :)

Bence FB kazansın . Bizede FB çıksın . FB yi yenelim xD

yalnız halkapınarın portaif tribunleri berbat koseler cok bos gozukuyor acaba kose seklınde portatıf trıbun yapılamazmıydı?

Şu Tutku Açıkla Barış Özcanın bizim maçlardan başka oynadıkları maç yok mu merak ediyorum. Senelerdir hep iyi gününüz bizim maçlar mı yahu?

kura saat kaçta çekilecek bilgisi olan var mı acaba?

bu telekoma süper oluyor.şöyle eziliyorlarya...ercümente oh olsun.....

ama bize gelirler 90 atarlar

alperen sen puan durumunu hazırla bizde yarı final tahminlerini yapalım :)

Mehmet Özcan' Alıntı:
alperen sen puan durumunu hazırla bizde yarı final tahminlerini yapalım :)
Duyurudan önce tahmin yapmak yasak Mehmet kardeşim... Ayrıca tahmini nasıl yapacaksın merak ediyorum... :)

Giricek'in son saniye üçlüğü üçlük değil.Açıkca topun elde olduğı belli oluyor. 2. periyotun 3u dakikasında ise kim yaptı hatırlamıyorum Serkan'a biri arkadan dokundu faul çaldılar.Serkan o sırada hızlı hücümde idi.Topla alakası yoktu ama normal faul...
Ayrıca Fener seyircisi bozuk plak gibi.Söyleceyecek besteleri yok gariplerin.

o şakasına alperen :) telekom maçı sabaha kadar oynasa kazanamaz güzel maç izleriz dedik ama fener aldı gibi bişey maçı

Zor TT'nin işi zor...

Kusura bakmayın da bu Semih'ten bir nane olmaz...

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":1sz531y2]Kusura bakmayın da bu Semih'ten bir nane olmaz...
Boston'a gidicek abisi öle deme :)[/quote:1sz531y2]

Dün akşam da Kevin Garnett sakatlanınca gözleri yollarda kalmış Semih nerde diye... :)

malesefki kurada erdemir olmassa fener olsun diyodum ama fenerbahçenin efesden daha fazla arzulu olduğunu gördüm erdemir olmassa işimiz zor gözüküyo

Geri