Teknosa Türkiye Kupası

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":18njool0]Kusura bakmayın da bu Semih'ten bir nane olmaz...
Boston'a gidicek abisi öle deme :)[/quote:18njool0]
Justin'deki yorumlari sakin okumayin. Fenerlilere gore Semih, Huseyin Besok'dan daha iyi bir pivot imis. Ben yorumlari okumayi biraktim artik.
Bazi kisiler sari-lacivert renkli gozluklerinden dolayi objektif olamiyor.
 
nedense basketbolda hatta futbolda bizim maclarda parlayan takımlar oluyo bizi yeniyolar sonra çöküyolar.türk telekomun haline bak ya bizim macta catır catır oynadılar şimdi macın basından beri gerideler
 
Umut Gokgoz' Alıntı:
telekoma bak ya...
bize karşı gavurla oynar gibi oynarlar...
Aslında bizim en kolay yeneceğimiz takım telekom ama onlarda her sene en iyi maçlarını bize karşı oynarlar
Bence bizim rakip efes olur
Turgayın federasyonu erdemirle feneri eşleştirir
 
Coach faktörü çok önemli basketbolda. Ercüment Sunter artık büyük hedefleri olan bir takıma yeterli değil apaçık ortada. Maçtan öncede yazmıştım, Türk Telekom - Fenerbahçe Ülker maçında güçler eşit ama bir satranç maçı gibi iyi yönetilen avantajlı diye. Yazık oldu Telekom'a, Fenerbahçe umarım Erdemir ile eşleşmez yarı finalde.. :)
 
bugünkü maçımızı izledim ve efeside izledim keşke tonio ve milo sakat olmasalardı dedim biz bunların havasını alırız aama şanssızlıklar bizi buluyo hep fenerde sakat denilen semih bile oynuyo bu arada telekom sanki fenere hersene yatıyo görünümü veriyo ben öyle anlıyorum açıkçası!!
 
yalnız bu mirsata gazı verdirmemek lazım iyi tutmak lazım onu gazı verdimmi o gazla hem 3 lükleri hemde ribaundları alıyo costu yine bugün
 

Üst