Teknosa Türkiye Kupası

illa bizi final oynatacaklar, bu ne şansmız bizimkisi kardeşim:)

Efesle oynarız,

iş finale kalırsa pazar günü full tribünle efesi yenip kupayı alırsak şaşırmayın!
 
Erdemir'in çıkması çok iyi oldu.Şanslı bir kura çekimi.Her ne kadar Erdmir tehlikeli takımda olsa biz bu maçı kesin alırız.Kupaya az kaldı. ;)

Bu arada Efes - fener maçıda baya bir çekişmeli geçicek umarım fenerbahçe çıkar. Finalde karşılaşır ve yeneriz. :)
 
bugün bizim antalyaya karşı yorulduğumuz kadar ne efes bjk karşısında nede fener telekom karşısında yorulmadı yani son 8 kurasını iyi çektiler ikisininde karşısında kümeye oynayan takım görüntüsü verdiler(beşiktaş cola turka ve türk telekom) birbirlerini yorsunlar bari 2 bol rotasyonlu takım 8)
 
kupada final için bize çizdiğim yolun kusursuz ilerlemesinden dolayı çok mutluyum.1994den beri alınamamış kupada final oynamaya çok yakınız.bjk efes maçında efes bizden daha az yoruldu.telekom fb ülker maçı ise benim için tam hayalkırıklığıydı.telekom sanki playoff final serisinde 3-0 geride ve son maçı oynuyormuşcasına oynadı.bu takımın bize karşı oynadığı maçlara akıl sır erdiremiyorum.hele ki barış özcan sanki federasyondan sadece bizim maçlarda oynamasına lisans alınmış oyuncu gibi.

yarıfinalde ise erdemir maçının kolay olacağını sanmıyorum.efes ve fb ülker ile eşleşmek olası bir galibiyetimizde bile finalde hiçbir varlık gösteremeyeceğimiz anlamına gelirdi ve finalde hiç sansımız olmazdı.efes fb ülker maçının olabildiğince çekişmeli geçmesi çok işimize yarayacak.uzatmaya yada uzatmalara gitmesi çok çok iyi olur.bizim maçın erken oynanması bile bizim için ufakta olsa bir avantajdır diye düşünüyorum.çünkü saatlerin önemi var.oynanan maçın üzerinden 24 saat geçmeden diğer maça çıkıyorsun.

finale yükselmemiz halinde ise rakibmizin kim olmasını istediğim konusunda tereddütlerim var.efes ile eşleşirsek bence telekom gibi bize ters gelen bir takım ve seyirci dezavantajına karşı oynamaya alışıklar.fb ülker ile eşleşmemiz ise salonun yarısının fb taraftarı ile dolacak olması demek bu da taraftar gücümüzü fazlaca azaltacak.gs fb çekişmesinin bizim oyuncuları fazlaca konsantre ettiğini ve fb li oyuncularında normal oyun disiplininden çıkacağını düşünüyorum olası bir finalde.fb ülker i yenerek kupayı almanın zevkini heralde hiçbir takım veremez.
 
Olan oldu sağlık olsun.
Çok istediğimiz kupa maalesef uçtu.
Erdemirin final psikolojisini kaldırabileceğini sanmıyorum.
Efesin ya da OT'nin müzesine bir kupa daha eklenir.
Gurovic hariç tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Canları sağolsun.
 
Kupa bizim asli hedefimiz değil midir?15 yıldır tek kupa almamış,tek final oynamamış bir takım kupayı tam olarak nası hedeflemez.

Uzun oyuncumuz gideli 2 ay olmuş ve takım bas bas uzun istiyor;buna rağmen teknik kadro ve yönetimin umurunda değil.

Bırakın sadece uzunu bu takımın acil bir 3 numaraya da ihtiyacı olduğu çok açıktı.2 transfer şartken 1 tane bile almıyosunuz.

Şampiyonluk bizim için komik bir hedef bu kadroyla.Bari tesadüfte olsa yarı final yaptığımız kupaya tutunmak için şu maçlardan önce bir uzun takviyesi yapılsaydı.

Bu lakayıtlıkta teknik kadronun da kabahati büyük.1 yerli ve 1 yabancı transferi için bastırmalıydılar.Ya da guroviçin yerine 2 yabancı için.İnanılmaz üzgünüm şu an.
 
Efes/fener maçından çıkan kupayı alır. Finalde bizle oynasalar dahi alırlardı.Çünkü 6.perıyot top oynamıs( özelliklede bizim gibi eksik ve yaşlıca bir takım) kupayı bu iki takımın elinden çekemezdi...
 

Üst