Tufan Ersöz

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Tufan ersöz Galatasarayımızda

Arkadaslar cogu kisinin oldugu oldu ve tufanı biz kaptık bu cok iyi oldu diyebilirim cunku kendini baya gelistiren bir oyuncu ve bu sene tekelde cok is yaptı iyi oldu bu transfer.
 
kaynak megabasket.net tir orda yazio buyrun bakabilirsiniz.
 
Eger dogrusya Super transfer olmus.
Tufan Kendini cok gelistirdi.
Çok büyük katkı yapar.
Megabaskette Murat Kaya yazıyo çok kıyak olur ya ;)
 
bi daka mpal arkadas okadar kolay degil dixon kalsın o tamam da iyi bir pota alti ve iyi bir sutor (murat kayada galatasaraylı olma ihtimalli yuksek) ve birde iyi bir yabanci daha lazım isalah sırayla ama dixon kalsın lutfen
 
arkadaşlar, arda, tufan iyi transferler de biz şampiyonluk hedefliyorsak bunlar anca bench oyuncusu olur.. bakın fenere.. adamlar mirsad ı, ömer i aldılar.. ender i düşünüyorlar...
 
kaliteli 4-5 oyuncuyla seneye f5 i euro lig hattından aşağı indirebiliriz.tabi sonuna kadar destek olucaz bizde kaynak var iyi kullanalım.
 
Arda ve Tufan'la üst sıraları hedefleyen bi takım olabileceğimizi düşünmüyorum ayrıca kesin sözleşme imzalandımı bu ikisiyle kimler kalacak bu kadar belirsiz bi ortam olamaz neyse biraz daha sabretmek lazım.Bu arada Alper Yılmaz da Telekom'la anlaşmış maalesef alabileceğimizi düşünüyodum.
 
Euroleague 'e katılım için lig sıralaması önem taşımıyor şu aşamada.Uleb istediği kulüplerle uzun vadeli sözleşmeler imzalayabiliyor.İki sene önce Efes'in Olimpiakos'a Pire'de 50 sayı fark attığını hatırlıyorsundur.O olimpiako kendi liginde bir ara düşme hattına kadar gerilemişti hatırladığım kadarıyla ama bu sene yine Euroleague'e katıldılar.
 
iyi transfer eger dogruysa! ama hic bir arkadas kendini sampiyonluk hevesine kaptirmasin cunku kusr bakmayinda cok cocukca oluyor
 
Tekel'de harikaydı tüm sezon.Hiç de küçümsenecek bir performansı yoktu.Baba bir transfer yapmışız doğruysa.
Erman Kunter olayı olmadığına göre Arda'nın gelme olasılığı da düşmüştür.
 
tufan gercekten ii bi oyuncu malik kalirsa onla guzel bi 2 li olabilecekleri gibi onun yedeginde her an onun yerini doldurabilecek kapasitede ve skor gucune sahip bi oyuncu..bence cok yerinde bi transfer...mac basina cift haneleri cok rahat yakalayabilecek potansiyeli var..isallah kesindir transferi..simdi sira malik olayinin acikliga kavusmasina geldi daha sonra ise bence uzun probleminin cozulmesi lazim...
 
Avrupa Kupası

Bu topiği uygun gördüm.Acaba bizim bu sene Avrupa şansımız varmı.Malum Ülker çekildi FB Uleb te bir şansımız var gibi geliyo.Acaba Hayal mi.
 
Re: Avrupa Kupası

SAPO1@mynet.com' Alıntı:
Bu topiği uygun gördüm.Acaba bizim bu sene Avrupa şansımız varmı.Malum Ülker çekildi FB Uleb te bir şansımız var gibi geliyo.Acaba Hayal mi.
bence hayal
 
canbulubay' Alıntı:
bu,maçta ana avrat küfredilen tufan değil mi?
yanlış hatırlıyor olabilirim biri aydınlatsın...
sadece merak...

ahmet comert'te ana avrat kufur edılen tufan'da bahsedıyorsun.. sadece basketbol oynadıgı ıcın kufur edılen tufan galatasaray'a tekrar donermı acaba!
 

Üst