Tufan Ersöz

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
gercekten takıma büyük katkılar werebiliyor gerek savunmasıyla gerek hücumda cok begeniyorum oyununu..Görevinide yerine getiriyor takımda kalarak cok büyük şeyler yapacagını düşünüyorum..
 
Fatih-h' Alıntı:
telekom bjk macinda tribündeydi. ntv gösterdi. :roll: tuhafima gitti acikcasi.

adam basketbolcu, bir basketbolcunun boş zamanında maça gitmesi gayet normal bir davranış. ayrıca hemen hemen tüm basketbolcular arkadaş ve özel hayatlarında da görüşüyorlar ve birbirlerinin maçlarına gidiyorlar. aslına bakarsan bir yerde, benim veya senin maça gitmenden daha mantıklı.
 
kariyeri türkiye için oldukça iyi diyebilirim geçen sene tekel de çok iyi performans sergiledi.bu sene az süre alan ve geçen seneki performansına ulaşamayan tufan her çıktığı maçta aldığı her sürede elinden geleni yapıyor.
 
iyi bir oyuncu ancak karekteri konusunda fazla fikrim olmamakla beraber çok da iyi olmadığı şeklinde duyumlar aldım.beşiktaş'ta oynarken beşiktaşlıyım gibi,galatasaray'da oynarken galatasaraylıyım gibi demeçler vermesi ayrıca 2004 sezonunda galatasaray dergisinde "o dönem beşiktaş'ta oynadığım için beşiktaşlıyım dedim aslında ben galatasaraylıyım" gibi demeçler pek hoş değil bana göre.tabi her oyuncu bu tarz demeçler verebilir ama mustafa abi bjkdayken fenerli olduğunu,tolga tekinalp fenerbahçedeyken galatasaraylı olduğunu söylemişlerdi.

oyununa gelecek olursak bu sene inanılmaz savaşıyor ve çokta iyi savunma yapıyor.kesinlikle uzun vadede bize yararlı olabilecek bir oyuncu
 
murat hoca ona bu takımın yıldızı olmadığını görevinin neler olduğunu çok iyi anlatmış inanılmaza yakın performans alıyoruz savnmada
 
Sorumluluğu sana yüklemiyorum kesinlikle yanlış anlama;ancak bu sene benzeri Tınay'a da yapılmış.Bu küfürlerin edilmesinin sebebi nedir,açıklayabilecek olan biri var mı?
 
Samimiyetine ve hırsına inandığım, uzun seneler bu takımda oynamasını istediğim oyuncu.

Telekom maçında farkı 3'e indiren basketten sonraki sevinişi yeter çoğu şeyi anlatmaya...

Tabii Fitch'in top kaybından sonra yeri dövmesi...
 
Bu adam basketbolumuzun Sabri'si :) Yüreğiyle oynadığına Telekom maçında şahit olduk.
Murat Kaya bu çocuktan belki daha yetenekli ama onda Tufan'ın bu hırsını göremedim daha. 3-4 tane böyle Türk oyuncumuzun kadroda olması lazım.
Tebrikler Tufan hep böyle devam et...
 
o çok iyi bir yetenek hırsı mücadelesi savunması ve yeni yeni gösterdiği hucum yönü. bence güvenini kazandıkça taraftarının gönlünde daha büyük yer edinecektir arkadasımızın basketbolun sabrisi benzetmesine katılıyorum takımın dinamosu inşallah daha uzun seneler Galatasaray forması altında izleriz onu...
 
forumda yazdım yazalı bize gelmesini daha doğrus dönmesini istediğim bir oyncuydu tufan.geliştirdiği savunmasıyla artık komple bir oyuncu ve sorumluluklarını biliyor hırsıyla takıma görünenlerin dışında görünmeyen katkılarınıda ilave ediyor daha uzun yıllar takımda görmek isterim Tufan'ı
 
Birşeyden çok çekiniyorum. Olurda önümüzdeki maçlarda Tufan'da bi performans düşüklüğü olur ve takıma katkı sağlayamazsa acaba şimdi Tufan'a çok büyük destek verenler o zamanda yine ona destek vermeye devam edecekler mi pek emin değilim açıkçası. Eğer böyle bişey olursa Murat hocamıza yapılanlar Tufan'a da yapılmaz umarım.
 
Tufan Ersöz?

Evet arkadaşlar bu sene takımımıza hem savunmada hem de hücum da takımın büyük bi yükünü omuzlarına alan ve aynı zamanda Fatih Solak la beraber tribünlerin sevgilisi durumunda olan Tufan Ersöz hakkındaki herkesin kafasındaki şeylerin burda masaya yatrırılmasını düşündüm.
Ayrıca artık Efes in Tufanı istediğini cümle alem biliyo.Ama bence Tufan ın şu anda Efes e gitmesi demek belkide kariyerinin sonu demek oluyor bunun örneklerini daha önce gördük(arda vekiloğlu)

Saygılar;
Tolga ERİN
 

Üst