• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Serhat'ın üstüne kaynar sular aktı..Başkan'ın elini sıkma çabaları da cabası..
Duruşuyla,konulara yaklaşımıyla,cevaplarıyla komple bir isim..Herşey daha iyi olacak..

Doğru Kallström nokta atısı olur ama Elmander ?

Şahsen Baros'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Umarım bu transfer yalan olur.

Golcülük anlamında Baros kadar bitirici olmayabilir ama Elmander de iyi oyuncu bence.Barosu tamamlar özellikleri ile.Forvet tipi-oyun yapısı olarak Semihe çok benziyor ama kalite olarak Semih in önünde.Orta saha özellikleri olan nokta santrafor Elmander.Çok yararlı olacağını düşünüyorum transfer edilirse.

Doğru Kallström nokta atısı olur ama Elmander ?

Şahsen Baros'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Umarım bu transfer yalan olur.

Baros la eşdeğer.Tek eksisi tek forvet oynaması zor Baros kadar başarılı olamaz gibi geliyor bana.Ama en büyük artısı devamlılığı.Genel olarak bakarsak Baros'tan hiç bir noksanı yok.

ünal aysal kralsın basın artık sallamayı bırakacak bu kulübe aysalın gücünü görecez. elmander ve kalström iyi hamleler olur bence de. selçuk inanı da bırakma başkan:)

Barosu oynarken gördük mü ki oynayan adamlarla kıyaslıyorsunuz.Devamlılığı 0 olan Barosa Elmanderi tercih ederim.Yılda 10 maç oynayıp 2.5 milyon euro alacak oyuncuya gerek yok.

Elmander işinin olmasını hiç istemiyorum.Toulouse ' da ki Elmander nerede Boltan'daki Elmander nerede.Madem hedef santrofor alıcaz başka bir İsveçli olan Psv'li Toivonnen'i alalım.Kallstörm zaten herkesin yıllardır istediği bir oyuncu çok iyi transfer olur bizim için.

Serhat Ulueren'e bende size bir soru soracağım deyip, o istediğimiz soruyu sorduğunda yaptığım el hareketi... Unutulmaz. :)

Varsın Baros tan iyi olmasın,Baros la eşit olsun.Baros gibi forvet mi var bu ülkede? :) Bence Elmander kaliteli bir forvet.Özellikle Touluse formasıyla çok iyi maçlar çıkarıyordu.Baros a göre artıları kenardada oynayabilmesi,asist özelliği,hava topları.Baros tan eksileri rakip defansı onun o kadar zorlayan bir adam değil,onun kadar hızlıda değil.Bunlara ilaveten birde yerli bir forvet alırsın,forvette sıkıntın kalmaz.Tabii bende Drogba yı ikisinede tercih ederim orası ayrı.:)

Artık yeni bir başlık açmak gerek sanırım yeni başkan ve yönetim için. Ne olursa olsun üstümüzdeki ölü toprağını atma adına olumlu bir gelişme Ünal Aysal'ın gelişi. Politik değil, düz konuşan, yaptığı işi önemseyen bir görüntü çizdi bende. Centilmenlikte Özhan Canaydın'dan geri kalmayacağı ortada. Canaydın da lafını esirgemezdi, Ünal Aysal da öyle görünüyor. "Beni para bulmam için seçti genel kurul, daha doğrusu bu sorunları çözmemiz için" diyerek, uzun yıllardır kulübün üstüne sinmiş olan 'başarı için sabretmek gerek' düşüncesini bir anda silmesi bence en önemli başarısıdır. Henüz 24 saatlik bir başkan olmasına rağmen Galatasaraylılık adına en az 24 olumlu hareketi vardır. Sorulara verdiği yanıt, kendi sorduğu sorular, taraftarın beklentileri karşısında tavır vs...
Bu seçimde tek bir kaybeden vardır: Ne Turgay Kıran ne de Mehmet Helvacı, o da sayın Adnan Polat'tır. Böyle bir ortamda bile genel kurula gelmeyerek ne yazık ki taraftarın da gözünden yavaş yavaş silinmeyi kabul etmiştir. Oysa kendisinden daha yüksek bir oyla seçilen yeni başkanı alkışlayabilirdi. Galatasaray taraftarı, ligi 14. bitirmeyi kabul edebilir ama 3-5 bürokrata sevimli görünmek adına koskoca bir camiayı aşağılamayı kabul edemez.
Yeni yönetim hiçbir şey yapmasa bile bir günde oluşturduğu şu görüntüyle, eski yönetime adeta yöneticilik dersi vermiştir kanımca.

Ünal Aysal Serhat Ulueren'e ne dedi tam olarak anlatabilecek biri olursa sevinirim. Ben kaçırdım da programı.

Bende programı kaçırdım.Tam olarak neler dedi ve Ulueren'e nasıl ayar verdi kısaca anlatabilecek olan varmı ?

çok abartılacak bir şey demedi. "Şimdi de ben size bir soru soracağım, Galatasaray taraftarı Kanaltürk'ün aleyhte yayın yaptığına inanıyor bunun sebebi nedir sizce?" diye bir soru sordu. Serhat Ulueren de bülbül gibi şakıdı: "Aslında biz eşit mesafede duruyoruz ama bizim yorumcularımız sivri dilli, bundan sonra daha dikkatli olacağız" tarzında savunma yaptı.

[video=youtube;N9RnNwe3iDI]http://www.youtube.com/watch?v=N9RnNwe3iDI[/video]

Ünal Aysal'ın ağırlığını koymasına sevindim.Bunlar meydanı boş bulmuştu.

Amiyane tabirle; bundan sonra herkes AKILLI OLACAK!

Hayırlı olsun Ünal Başkan.Güveniyoruz.

Benim anladığım Fatih Terim'i düşünmüyor. En hafifi, Fatih Terim'i biz ikna etmeye çalışacağız ama o da bizi ikna etmeli Programı ile bize gelmeliye getirdi lafları. Bence güzel bir düşünce. GS kimsenin çöplüğü değildir. Kimse aha ayağıma gelecekler modunda olmamalı. Yanlış anlaşılmasın Fatih Terim'e laf çarpmak anlamında demiyorum. ama kamuoyunda öyle bir hava oluştu ki biz gidecez Terim'i ikna edeceğiz o da nazlanacak şartlarını söyleyecek ve takımın başına gececek gibi bir durum var sanki.

Bence Başkanın bahsettiği adam öncelikle Van Gaal. Çünkü disiplinli biri istiyorum dedi. İyi bir hoca ve iyi bir sportif direktör dedi. Sportif Direktör'ün kim olacağı artık önemli bir hal aldı. BÜlent tulun onun şahsi danışmanıymış görev alıp almayacağı yönetim tarafından belirlenecek dedi. Ki ben görev almayacağını düşünüyorum. Söylemlerinden realist bir çizgide olduğu belli. Gerçekten yönetim bilimini iyi bildiğini düşündürdü bana. Kalp ve aklı bir potada eritebiliyor. Determinist ve Volantrist dengeye dikkat ediyor. bunlar çok önemli benim gözümde. Sonuç olarak uzun zaman sonra GS'ın başkanı var diyebilir GS'lılar. Hoş geldin Başkan...

Bu arada Adnan Polat nerede? Bu kulüpte bir seçim yapıldı, haberi vardır değil mi?

Ünal Aysal´ı başkan adayları arasında kötünün iyisi olarak düşünüyordum. Yaptığı her açıklama, verdiği her tepki değer yargılarımın değişmesini sağlıyor.

Ünal Aysal, her üyesi güçlü, geleceğin başkanlarını barındıran bir Yönetim Kurulu ile çalışmanın avantajını kullanacak gibi görünüyor. Umarım ilk planda basketboldaki yapılanmanın sürekliliğini sağlar, Bülent Tulun´u futbol şubesinden uzak tutar ve Fatih Terim´le çalışmama kararı alır.

Bir de sanırım bu başlıktaydı, Doğan, Aysal´ın tek olumsuz yanının bir sonraki dönem başkanlığı düşünmemesi diyordu. Bana göre bu yaklaşımı; koltuğa yapışmaya niyetim yok, gitmesini bilirim mesajını içeriyordu.

Luce gelmez,Ftih hoca frenze yolcusu %80 gerets fas başında dehşet para,siz eleştirirken adam yokmuş gibi takılıyorsunuz.Eğer seçime 3500 4000 kişi katılırsa buseçim sonucu herkes şok geçirir.

Tamda dediğiniz oranda katılım oldu.Şok var mı yok... Görünen köy her zaman ki gibi klavuz istemiyor...

Geri