Wimbledon -2010

Erkeklerde kim şampiyon olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    33
Marsel ikinci seti 7-6 (7-4) ile aldı.

Veee Marsel son seti de 6-2 alarak Wimbledon'da ana tabloya yükseldi. Helal olsun Marsel'e.
 
İlk turda seri başları ile falan mı karşılaşıyor? Ya da kendisi ile aynı seviyede biri ile karşılaşma ihtimali var mı? İnşallah izleme şansı buluruz ya.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
İlk turda seri başları ile falan mı karşılaşıyor? Ya da kendisi ile aynı seviyede biri ile karşılaşma ihtimali var mı? İnşallah izleme şansı buluruz ya.

kuraya bağlı kerem. bugün çekiliyor.. büyük ihtimalle ilk 32 den birisinin karşısına düşecek.. düşmeme ihtimali de var ama düşük.. birinci turda oynamazsa, ikinci tura kalırsa orada % 90 seribaşı ile oynar..

maçın izlenebilmesi için hangi kortta oynanacağını bilmek lazım. merkez kortta veya büyük kortlardan birininde oynarsa izleme şansımız olabilir ama orada oynaması için de çok büyük bir oyuncuya karşı düşmesi veya bir ingilizle oynaması lazım.. öyle court 14 de falan oynarsa canlı yayın zor..
 
Emre abinin kuralar çekildikten sonra buraya gelip şunun tarafına şunlar, bunun tarafına bunlar düştü, bunlar şurda onlar burda karşılaşabilirler diye yazması gerekirdi, olmamış yani. =)

Evet Marsel'in rakibi Brezilyalı Marcos Daniel'miş.

Grand Slam kariyerinde sadece 1 kez, 2. tura yükselebilen Daniel, Wimbledon'a 3.kez katılıyor. Daniel sağ elle, tek el backhand oyun stiliyle mücade ediyor.
Marsel İlhan bu turu geçtiği takdirde Hanescu / Kuznetsov eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.


Federer'in tarafında Roddick, Djokovic, Hewitt, Davydenko, MARSEL gibi isimler düşmüş. =)

Murray'da Nadal tarafına düşmüş.

Bayanlarda Serena, Sharapova , Stosur aynı tarafta ve ufukta yani 4. turda olası Serena-Sharapova maçı var.

Diğer tarafta Venüs, Henin, Kim, Jankovic gibi isimler var.
 
Emel daha kura sonuçlarına bile yeni bakabiliyorum. İşlerim çok bu ara ..
Neyse bugün cumartesi.. Hobi günüm : )

Marsel gayet iyi bir kura çekmiş.. Daha ne olacaktı ki.. Olası bir 2. turda zaten seribaşı gelecekti büyük ihtimalle.. 32 tane seribaşı var. 31. serbişanı çekmiş.. Bence gayet şanslı.. Daha iyisi, daha uygunu olmazdı. Şimdiden başarılar..

Wimbledon'da seribaşılık sistemi diğer turnuvalardan farklı. Dünya sıralamasından çok, oyuncuların bu turnuvadaki geçmişlerine göre sıralama yapıyorlar.. Bu nedenle 1 numaralı seribaşı Nadal değil, son şampiypn Federer..

Federer'in tarafında tabii Djokovic var.. Nole belki 25 turnuvadır yanlış tarafa düşmeye devam ediyor.. Toprakta Nadal, çim ve sertte de Federer tarafına düşüyor ve finale bir türlü kalamıyor.. Yine yapabileceğinin en iyisi yarı final olur.. Ana tablonun üst tarafında Federer ve Djokovic'in yanı sıra, Davydenko , Cilic ve Roddick var sert rakiplerden..İspanyol seribaşlarını ( Nadal dışında = saymıyorum. Onların çimde kapasiteleri kısıtlı..

Alt tarafta tabii Nadal var.. Onun yolu biraz daha dikenli yine ama bir şekilde başarıyor.. Daha önce elenmezse Soderling bu kez çeyrek finalde Nadal'ın karşısında olacak.. Murray buranın diğer ağır topu. Nadal bence ilk 2-3 turda zorlanabilir.. Sonrasında durduramazlar..

Bayanlarda hala tenisi bırakmayan Serena W tepede.. Sharapova, Na Li, Radwanska, Caroline Wozniacki, Stosur üst tarafın diğer isimleri. Sharapova ve Na Li de her turnuvada karşı karşıya geliyorlar.. Yine oynayacaklar sanırım.. Sharapova hadi patla artık..

Alt taraf Venus W ile başlıyor.. Roland Garros şampiyonu Schiavone de 5 numaralı seribaşı olmuş. 3. turu görürse şampiyon olmuş kadar sevinsin. Petrova, Clijsters, Henin ve Petrova da oradalar.. Ana Ivanovic i görmedim ama aramadım da.. Nasılsa elendi haberini alırız..
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Marsel İlhan'ın maçı ne zamandı ve takip edebileceğimiz bir link var mı ? :)

maç, pazartesi günü 17 numaralı kortta. ilk maç tsi 14 de başlayacak. O maç bittikten sonra da Marsel'in maçı başlıyor.. İlk maçın kaç saat süreceğine bağlı..

Rakibi çimde çok başarısı olmayan, toprak kortta başarılı, yaşlı ve artık kariyerinin sonuna gelmiş bir isim.. Konsantrasyonunu ve motivasyonunu sağlayabildiği takdirde kazanmaya yakın olan isim Marsel İlhan..
 
Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":2febv7ba]Marsel İlhan'ın maçı ne zamandı ve takip edebileceğimiz bir link var mı ? :)

maç, pazartesi günü 17 numaralı kortta. ilk maç tsi 14 de başlayacak. O maç bittikten sonra da Marsel'in maçı başlıyor.. İlk maçın kaç saat süreceğine bağlı..

Rakibi çimde çok başarısı olmayan, toprak kortta başarılı, yaşlı ve artık kariyerinin sonuna gelmiş bir isim.. Konsantrasyonunu ve motivasyonunu sağlayabildiği takdirde kazanmaya yakın olan isim Marsel İlhan..[/quote:2febv7ba]

Çok teşekkür ederim bilgiler için Emre abi.

Bu arada maçları NTV Spor verecekmiş.
 
bu kadar sıkışık yayın akışına sahip ntvspor'un bu koca turnuvayı nasıl vereceğini merak ediyordum.. merakım giderildi.. doğuş grubunun yeni kanalı HD EN verecekmiş genelde maçları.. kendisi d-smart üzerinden yayın yapıyor.. yalnız marsel'in maçı başladığında ntvspor da canlı yayında olacakmış.. yalnız eurosport veta trt gibi dolu dolu turnuva izleyemeyeceğiz bu kesin.. yine de cnn turk'ten 1000 kat iyi olur..
 
17'deki maç şu anda 2-1 ve bir setten daha da uzama ihtimali var. Marsel'i biraz daha bekleyeceğiz sanırım :)
 
marsel'in maçını merakla bekliyoruz ama merkez kortta da inanılmaz işler oluyor..
federer, alejandro falla'ya ilk seti kaybetti.. ikinci sette yanlış saymadıysam 4 tane set puanı çevirdi ama onu da kaybetti..
şu anda federer, setlerde 0-2 geride..
olacak iş değil..
 
NTVspor'da anlaşılan 4. tur ya da çeyrek finallere kadar büyük isimleri göremeyeceğiz.
Emel'in dediği çıktı, o kadar isim arasından maçları anlatmasını istediğimiz en son kişi anlatıyor maçı.
 

Üst