Wimbledon -2010

Erkeklerde kim şampiyon olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    33
ilk set marsel'in kucağına kadar geldi ama en olmadık yerde servisini kırdırınca tie-break e gidildi ve set gitti..marsel'in sorunu güc veya yetenek eksikliği değil mental eksiklik. Ama toparlar ikinci seti kazanır..

öte yandan federer, falla karşısında 2-1 geride ve 4. sette bir kez daha servisi kırıldı.. bu bugün kaçıncı bilmiyorum. federer çok zorlanıyor..
 
4. sette falla 5-4 önde iken fedex servis kırdı ve 6-6- dan sonra tie-break e gidildi.. fedex, tie-break i 7-1 kazandı ve şimdi setler 2-2 .. ben bundan sonrasını takip edemeyeceğim ama etmeme de gerek kalmadı.. falla'ya federer'i elemek için 1000 tane fırsat geldi ama son yumruğu vuramadı , son set kolay olur federer için.

marsel ikinci seti de 6-4 verdi. maçı izleyemiyorum ama bu dakikaya kadar puanları takip ettim ilk set marselin kucağına kadar gelmişti.. bundan sonrası zor.. bence yenebileceği bir oyuncuya kaybediyor..
 
Daha ilk turdan böylede olmaz ki Federer. Seni yüzünden kırk yılda bir izleme şansı bulduğumuz Marsel'in maçını doğru düzgün seyredemedim.
Ev geldim açtım Ntv'yi Marsel'in maçı başlıyor.Federer maçı erken bitirdi herhalde diye düşündüm. Sonuca bakayım diye girdim setler 5-7 4-6, şaka gibi şok oldum.Kesin skor sitesinde bir sorun var dedim ama değilmiş. Sonrası zaten malum.
Rakibin maç için servis attığı ve Federer'in servis kırdığı oyunda Federer maçı kazandı zaten. Şuan da son set Federer lehine 5-0.

Marsel'in maçına dönebiliriz artık.
 
Emre abinin de dediği gibi Federer son sette zorlanmadan götürüyor maçı.. Kimse böyle bir maç beklemiyordu sanırım.. Umarım bu sonuç Federer'i kendine getirir..
 
Federer'e ilk turdan bir veda iletisi yazmak nasip olmadı darısı ikinci tura inşallah. :)

Federer'e n'olmuş öyle? Nadal'ın geçen yılki haline dönmüş. Karşısındakinin Falla olduğuna dua etsin yoksa maç puanı atan birinden bu haliyle maç alması çok zordu. Ölüsü bile yetti dedikleri türden bir maçtı Federer için. Federer bu haliyle finale çıkarsa bulunmaz nimet onun için. Bir an önce toparlansa iyi olacak yoksa bu gidişle tarihi tersten yazmaya başlayacak.
 
federer, son seti 6-0 kazandı. falla ne bekliyordu bilmiyorum. beş yüz kere fırsat gelmiş becerememişsin, setler 0-2 den 2-2 ye geldikten sonra yer yarılsa, okyanuslar ikiye ayrılsa fedex kimseye set vermez.. karşısında 1 değil 2 tenisçi olsa, bir çifte karşı oynasa da vermez.

marsel de 3. seti kaybedeyim de maç bitsin diye uğraşıyor.. ben eve gideyim artık. herhalde eve gittiğimde bu maç da tarihteki yerini almış olur.. büyük fırsat kaçıyor..
 

Üst