• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Taurasi ile Seimone arasında hangisi daha iyi demek Wade ile Lebrondan hangisi daha iyi demek gibi. Geçen sene Seimone sakatlanmadan önce Effenciecy değerlerinde Açık ara liderdi. Bu sene ise geçen seneki sakatlığının sonrası uzun süre oynamamasının etkilerinin yanında, başından geçen talihsizlik hastalığın psikolojik baskısını da atmaya çalışıyor. Şu gerçekki Seimone bize geldiğinde yeni yeni formuna kavuşmuş olacak. Üstelik zamanında GS'da iken Kara Braxton ile beraber oynuyordu. Şimdi ise içeri çıkardığı an sayı yapabilecek Sylvia ile beraber oynayacak. Ben kimin iyi olduğunu çok kısa zamanda göreceğimizi düşünüyorum.

Diana'nın savunması için işi sıkı tutacağımız kesin. Yüksek ve dışarıdan atışlarını engellemek için Bahar ile yakın savunmaya alırsak Bahar uzun boyunun avantajını ona kullanabilir. Kısmet sezon başlasın göreceğiz

Yetenekleri açısından bana görede Augustus Taurasi'den daha yetenekli bir oyuncu.Ancak kim daha iyi bunun cevabını vermek çok zor.Ben şu durumda Taurasi iyi diyebilirim kendi adıma.Mesela ben Wade'in Kobe'den daha yetenekli olduğunu düşünüyorum ancak verdikleri açısından aynı şey söylenemez doğrudur...Bahsettiğim olay bu...

Arkadaslar Diana ve seimone tartismasi gereksiz.

Diana butun öduleri toplamis ve suanda dunyanin tartismasiz en iyi oyuncusudur, seimone´de buyuk potensiyel var ama bir Diana degil, abd milli takiminda taurasinin yedegi. seimone henuz genc ilerleyen zamanlarda taurasiyi gecebilir belki ;)

Taurasi transferi butun dunyada yanki uyandirdi Adamlarin hakkini verelim buyuk is basardilar, turkiye gelmis gecmis en buyuk transferidir Diana. diana demek futbolun mesisi demek.

benim aklima takilan bir soru var Fowles Dianadan 2 kat daha fazla para alacakmis turkiye liginde bana ilginc geldi acikcasi.

Erol Hakbilen' Alıntı:
benim aklima takilan bir soru var Fowles Dianadan 2 kat daha fazla para alacakmis turkiye liginde bana ilginc geldi acikcasi.
Inanmayacaksin öyle seylere. Bizim kadin bir basketbolcuya 2 milyon dolar para verecek halimiz yok. Taurasi en az 1 milyon dolara oynuyordur en az. Belki de 1,5 falan.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Erol Hakbilen":2ck6iz0o]benim aklima takilan bir soru var Fowles Dianadan 2 kat daha fazla para alacakmis turkiye liginde bana ilginc geldi acikcasi.
Inanmayacaksin öyle seylere. Bizim kadin bir basketbolcuya 2 milyon dolar para verecek halimiz yok. Taurasi en az 1 milyon dolara oynuyordur en az. Belki de 1,5 falan.[/quote:2ck6iz0o]
fowles bildiğim kadarıyla 650bin dolara oynayacak diana 1,1milyon dolar artık kupa primleri !!! birde söylenilen laf çok gzel diana harika bir oyuncu ama şuda bir gerçek eğer augustusta onun kadar şut kullansa gerçekten onun kadar sayı atar diananın şut yüzdesine bakar mısınız ? attığı şutlara neyse bu tartışmalar yersiz takım oyuncusu olması lazım ..

ya cogu diyor agustos taurasi kadar sut kullansa falan.ne alaka ya?
30 40 sayilari bulmak icin baya bi sut kullanmak lazim.
lebron ve kobe de 32/32 atmiyor herhalde
onlarda 15/29 falan atiyor.her sut girecek hali yok.
dedim gibi yani o rakkamlara ulasmak icin sut kullanmak lazim,
evet taurasi cok sut kullaniyor ama ona göre de mac kazandiriyor.
kazanmadi ödül kalmadi.agustosun daha ahim sam bir numarasini göremedim.bu sene test olacak onun icin.

Augustus'un bir numarasını göremedin öylemi...
Helal olsun,aşk olsun....

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Augustus'un bir numarasını göremedin öylemi...
yani tabiki o anlamda söylemedim.ama taurasi ile kiyaslaniyorsa cok geride kaliyor agustos malesef bu bir gercek.
agustosun en iyi caylak ödülü disinda hic bir basarisi yok yanilmiyorsam?
taurasi wnba sampiyonlugu,en degerli oyuncu,alstar vs .
avrupa da sampiyonlar ligi en degerli oyuncu.
agustosun baya eksigi var yani yanlis anlamayin.

Seimone için tekrar ediyorum. Geçen sene en değerli oyuncu olmak züereydi. Listede açık ara liderdi. Ama sakatlandı. Üstüne bu talihsiz hastalığı yaşadı. Şu an hala formunda değil. Forma girdiğinde Seimone tutulamaz bir oyuncudur hem içeri penetre eder hem şut çeker.

Murat Sari' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":1kpwj49i]Augustus'un bir numarasını göremedin öylemi...
yani tabiki o anlamda söylemedim.ama taurasi ile kiyaslaniyorsa cok geride kaliyor agustos malesef bu bir gercek.
agustosun en iyi caylak ödülü disinda hic bir basarisi yok yanilmiyorsam?
taurasi wnba sampiyonlugu,en degerli oyuncu,alstar vs .
avrupa da sampiyonlar ligi en degerli oyuncu.
agustosun baya eksigi var yani yanlis anlamayin.[/quote:1kpwj49i]
Agustos? Bu icinde bulundugumuz Agustos ayindan mi bahsediyorsun yoksa basketbolcumuz Augustus'tan mi?

üzereydi ne demek ya? 6 mac oynamis ve sakatlanmis.daha ligin basinda sakatlanmis.yani sonunda veya playoaflarda sakatlanmadi.
evet 6 maca kadar öndeydi taurasinin.

pardon salih kardes
aliskanlik yapmis bende:) augustus tabiki:)

Galatasaray basketbol taraftarı hala Augustus'un ne olduğunu anlayamamış.

Augustus'u anlayabilmek için Euro Cup yarı final ve final maçını tekrar izlemesi gerekir.(Evimizde ki maçları)

Rakip kadar sayı atan bir oyuncudur Augustus...Gelsin Diana onu da görelim. ;)

gercekten taurasiyi siradan bir oyuncu yaptiniz ya ne diyeyim size:)
gelsin görelim onu diyenler var:)
augustus bizimle eurocup da sampiyonluk yasarken taurasi spartakla euroleague kazaniyordu:)

Erol senin kafan biraz bulanmış sanırım.Herkes kabul eder ki Taurasi top class bir oyuncudur hatta dünyanın en iyi beş oyuncusundan biridir.Bu özelliği de ona hucumlarda çok top kullanma hakkını doğurur ama sırf 30 40 attı diye dünyanın en iyi oyuncusudur diye lanse etmek Guiza'ya 3 sene evvel İspanya'da gol kralı oldu diye o zamanlarda dünyanın en iyi golcüsüdür demekten farklı bir kategoriye geçmez.Çünkü önemli olan takım oyuncusu olabilmektir ve kaç attığından çok kaçta kaç attığındır.Bırakın siz Fenerbahçe'li arkadaşlarımız dünyanın en iyi bayan basketbolcusu bizde egosu içerisinde boğulsunlar,bırakın siz Avrupa'nın en iyi genç pivotu seçilen Gintare gibi bir transfer yapmışken onlar bizden pota altında Fowles hariç üstün olsunlar.Bırakın ki Avrupa'da 3.sınıf liglerde takımlarının en iyi oyuncuları gelip burda top class oyuncular olarak lanse edilsin bizim oyuncularımız yetenek fakiriyken.

Ha bu arada Erol sana şöyle bir şey hatırlatmadan bu yazıyı noktalamak istemiyorum.Bilmem ne kadar ilgini çekiyor ama Sylvia Fowles hani şu arkadaşların Eu dışına takılıp alamadıkları sonra da zaten Nevriye var ne gerek var dedikleri Fowles sene başından beri açık ara ligin en verimli oyuncusu.Taurasi değil yani.Nokta!
Erol Hakbilen' Alıntı:
Arkadaslar Diana ve seimone tartismasi gereksiz.

Diana butun öduleri toplamis ve suanda dunyanin tartismasiz en iyi oyuncusudur, seimone´de buyuk potensiyel var ama bir Diana degil, abd milli takiminda taurasinin yedegi. seimone henuz genc ilerleyen zamanlarda taurasiyi gecebilir belki ;)

Taurasi transferi butun dunyada yanki uyandirdi Adamlarin hakkini verelim buyuk is basardilar, turkiye gelmis gecmis en buyuk transferidir Diana. diana demek futbolun mesisi demek.

Seimone'ın ne olduğunu görmek isteyen arkadaşlar.62-39'luk Dinamo Kursk maçını bir seyretsinler.İstanbul'daki rövanş maçı.Bakın bakalım , neyin ne olduğunu görürsünüz.

Taurasi'nin yerinde ben de olsam en az 25 atarım her maç.Maç başına 30 şut kullanıyor.Bırakın da atsın.

Bayan basketbolunu iyi takip eden herkes bilir ki Diana Taurasi şu anda dünyanın en iyi kadın basketbolcusudur. Seimone Augustus ile kıyaslamak çok doğru olmaz. Fanatik gözlüğümüzü takıp bu yalnışa girmeyelim.

Saygılar.

Şampiyonluğu hepimizde biliyoruz takım oyunu getiriri
sadece Taurisi Agustus vs getirmez
oyununu takıma yayan kazanır....

Taurasi´yi biriyle kıyaslayacaksak o isimin Augustus´tan başkasının olmaması gerekir zaten. Ligler bir başlasın hele.

değerli Renktaşlar ;

yine maalesef Diana Taurasi yi kıyaslıyoruz...Vaktim vardı son maçını internetten seyrettim.Biraz sinirli yaıya sahi zaten iki teknik faulden diskalifiye oldu..Ama yeteneklerine yok çok şut atıyormuş atacak sonuçta en kritik atışları sokan ve de tecrübeye sahip olan birisi...ikincisi asist yeteneğide fazla..yarı sahaya yakın yerden üçlükleri öldürücü...Hırslı bir yapıya sahip..

prensese gelince yeteneğini tartışmak son derece luzumsuz olur...ikisininde güzel özellikleri var bırakın tadını çıkaralım ikiside ülkemizde oynayacak ve sonuçta seyretmesi zevkli olacak...

Saygılarımla

Geri