Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Lig lig değil brezilya dizisi :) Burda şike yapmadan hakkıyla kazanmaya çalışan ben birinciliği hakkettim :p Kaderde dürüstün yanında olacaktır.. Saldırın!!
 
Serbest atış-Sayı-Üçlük'ü kesin aldım.Burada tartışma yok.Rebound'da 25 farkla üstünüm onu da alırım.Herşey top kaybı ve asistte bitiyor.Hadi aslanlarım bunlardan birini getirin şampiyon olalım.
 
Oooleeeeeeeeeey oooleeeeeeeey ooooleeeeeeey şampiyon Brutal Rockets.

SARIIIIIIIII KIRMIZIIIIIII ŞAMPİYONNNNNNNN BRUTAL ROCKETSSSSSSSSSSS
 
tebrikler Erdal , hakettin son 4-5 hafta'da ki yükselen performansınla.. darısı seneye artık , veysel senide tebrik ederim.. sıralama da şu şekilde oldu..


League Champion

1th Brutal Rockets
2nd Phoneix Suns
3rd Los Angeles Lakers
4th Kerem's Bulls
5th Sacramento-Kings
6th Sühan Lakers

çok güzel sezon oldu herkesin eline sağlık , seneye yine aynı ekip üstüne 4 takım daha koyarak daha zevkli hale getirebiliriz.. eğer draft sıralamasını biz seçsek Erdal'a seneye 1. liği verirdik ama öyle bi seçenek yok artık burdaki tebriklerle idare etsin ödülünü =)
 
Seneye lock out var beyler bu adamlarla euroleague'de takılırız artık. Lamarcus'lu Roma , Miller'li Siena , Bosh'lu Maccabi filan olur artık :)
 
Oyunu bi daha oynamamak dünyanın sonu değil ama lokavt olursa 2 sene boyunca şurda ''şampiyon Erdal Avcı'' yazıcak ya ona yanarım :)
 
su oyunun lınkını atarmısınız araştırıyorum googleden oops ! dıyor cıkmıyor
 

Üst